A+ A-

Na de nénikém

Tizenöt évesen kerültem a városi középiskolába. Megpályáztam a kollégiumi elhelyezést és el is nyertem. A koleszban vidám élet folyt. A suliban a lányokat rábeszéltük, hogy tanuljunk együtt.
A tanulás okán a felsőbb, végzős lányokkal beszéltük meg a felkészülést és a korrepetálásokat.
A lányok érettebbek voltak nálunk és elég hamar rátértek a témára. A korrepetálások több területet érintettek. Akik vállaltak minket azok, már gumi nélkül is benne voltak a mókában. Egy kis matek, egy jó dugás. Fizika – kémia – töri – stb. Sok időt és energiát öltünk az együttes tanulásba. Jól mentek a dolgok, csak a tanulás egyre kevesebb volt a dugás és kavarás meg egyre több. A bizi nem tükrözte, hogy a korrepetálások eredményesek voltak. Persze mi és a belevaló csajok ezt másképp láttuk. Előbb utóbb persze kiderült a korrepetálások tartalma és a taneredmények alapján kitettek a koleszból. A szülői értekezletre a városban lakó nénikém járt és ő számolt be a szüleimnek tetteimről, eredményeimről. Kértem őt, hogy ne minden részletről tájékoztassa az ősöket.
- Jó mondta, de akkor hozzám költözöl és jól fogsz viselkedni és nincs csajozás, csak suli.
Persze mindent megígértem csak, hogy folytathassam a sulit és albérletre pedig nem volt pénzünk. Nála persze szigorú napirend és állandó ellenőrzés volt. Szex csak az interneten nézett pornó volt és a masztizás. Erre is rájött. Egyik alkalommal, talán hallgatózott, rám nyitott kezében egy törülközővel és minden szó nélkül átvéve a ritmust a faszomat meg fogva ő verte ki nekem. Azt mondta, nem kell mindent összefröcskölni és össze kenni csak szóljak és ő segít lerendezni a túltengő vágyaimat.
Teljesen tényszerű szinte üzleti hangulatú volt a hogy megtárgyalta velem. El voltam képedve, de a kézügyessége, a lassítások, a tőszorongatások és a befejezés is mesteri volt. A meglepő a természetessége, ahogy kezével a faszomon szinte zenét játszott rajta végig a szemembe nézve.
- Ha feláll, szólj és jövök segítek -mondta és otthagyott. Sárika negyven körüli kicsit duci kebles – faros elvált gyermektelen nő volt. Nem is gondoltam, hogy ilyen oldala is van a szigor mellett. A vacsoránál is beszélgettünk arról, hogy milyen gyakorisággal van erre igényem? Hát sóhajtottam és bevallottam, hogy reggelenként is álló fasszal ébredek. Jó, mondta akkor átjössz hozzám aludni a franciaágyra és kontról alatt tudjuk tartani. Úgy is lett. Persze már az első este is a gondolattól, hogy Sárika a nő itt fekszik mellettem felállt a faszom. Szólnom sem kellett, csak közelebb húzódtam hozzá és a fenekéhez nyomtam felajzott dárdámat. Ő pedig, mivel csak rövid hálóingben aludt könnyedén hátranyúlva megsimította és fenekét hátra tolva magába fogadta. Hátranyúlva a fenekembe dugta az ujját és azzal adva a ritmust baszatta magát velem, illetve a faszommal. Nagyon finom forró lyuka volt és igencsak régen járhatott benne valaki, mert bizony szűknek hatott.
Sajnos elég gyorsan elélveztem az újdonság hatására, és a szűk punci szorítására, de nagyon jó volt.
Kiment a fürdőszobába és ezalatt végig élvezhettem a szinte meztelem testének a látványát. Hát nm felállt újra a faszom mire visszajött. Meg sem lepődött, csak most a hátára feküdt és magára húzott.
Beigazította a szerszámom, lábait jól felhúzta és mondta, basszál kis rokon. Nem nagyon kellett bíztatni. Toltam bele ahogy kell és a számat is a melleihez húzta, hogy szopogassam, nyalogassam. Ha lazitottam, akkor jött az ujja a seggembe sürgetőnek. Ez már egy hosszabb menet volt, és ezt is nagyon élveztem. Fürdőszoba után még átnyúlt megtapogatni az állapotom, és aludni tértünk.
Reggel arra ébredtem, hogy finoman húzogatja keményen álló faszomon a bőrt. Jó reggelt, köszöntöt és mondta talált valami ajándékot és most megkóstolja. Azzal kitakart és megcsodálta teljes szépségében égnek álló farkamat. Megnyalta a száját és utána nyalintott egyet a makkomon.
Teljes hosszában nyalogatta és csipkedte a faszom hegyét. Nagyon tetszett neki és dicsérte formáját
és makkom nagyságát. Már a lányok is értékelték, hogy akkora a makkom, hogy egy gyufásdoboz nem takarja le. A nyelvével körbejárta és a makk alját szinte mint kígyó fonta körül nyalogatva. A szopikázás következett amiben szintén nagymesteri alakítást nyújtott. Szívás, nyalintás, nyelvkörzés és egyé verziók váltották egymást és ügyesen a faszom tövén tartott kézzel figyelte az elélvezés pillanatát.
Vigyázott, hogy lassan jöjjön el az elélvezés pillanata. Egyszer csak abbahagyta a kényeztetést és hanyatt feküdt. Kérte, hogy a melle közé rakjam a faszom, mert azt szeretné ha ott locsolnám meg a gecimmel. Örültem, a fordulatnak, mert a szopás alatt csak lefelé logó melleit láttam és simogattam, de most ahátán fekve teljes terjedelmében élveztem álló mellei látványát. Ez is hozzátett az élvezethez és a melleivel verte a faszom, miközben nyelvét kiöltve nyalogatta a makkom, néha bekapta és szívott egyet-egyet rajta. Így értünk a csúcsra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 deajk2008 2019. 01. 5. szombat 09:07
Az análszex jó csak rövid lett... 9p
#12 vakon54 2018. 03. 30. péntek 00:38
Nemrossz csak rövidke.
#11 zoltan611230 2018. 03. 24. szombat 06:14
Közepes
#10 Almoska5 2018. 02. 26. hétfő 20:47
Mire felizgultam már vége is lett!! Rövid. Időt kell hagyni az olvasóknak...
#9 genius33 2018. 02. 26. hétfő 12:43
Aranyos smile
#8 veteran 2018. 02. 21. szerda 04:06
Nekem megér egy kilencest.
#7 cscsu50 2018. 02. 20. kedd 06:18
egyetértek Norberttel
#6 vakon54 2018. 02. 19. hétfő 15:46
Norbertnek igazavan.
#5 listike 2018. 02. 19. hétfő 09:19
Nagyon közepes.
#4 norbert1969 2018. 02. 19. hétfő 06:12
Jó csak rövid !
#3 A57L 2018. 02. 19. hétfő 04:26
Jó kis családi történet.9P
#2 zoltan611230 2018. 02. 19. hétfő 03:24
Olvasható.
#1 Törté-Net 2018. 02. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?