A+ A-

Családi Afférok

Fordítás
Eredeti történet
Andrewt anyja 16 éves korában hozta a világra. Az apa már a szülés előtt otthagyta az anyát, ahogy tudomást szerzett arról, hogy nemsokára apa lesz. Az Andrewt így az anyja egyedül nevelte fel. Még a nagyszülők sem voltak hajlandóak segíteni, mivel kitagadták a lányt. De Andrew anyja még így is tovább folytatta mozgalmas életmódját, és ennek következtében két évvel később, 18 éves korában megszülettet Andrew húga Silvia. Az apa ezúttal is cserbenhagyta, így az anya lemondva eddigi életmódjáról nevelte gyermekeit, míg fel nem nőttek. Mivel a gyermekei tudtak magukról gondoskodni, az anya ismét visszatért régi énjéhez, a számos barátokkal és a ritka otthonlétekkel. Így Andrew, mint az idősebbik testvér gondoskodott Silviáról. Egy olyan közeli kapcsolatot alakult ki kettejük között, amely a legtöbb ember számára nem adatik meg az életben.
Andrew most már húsz éves, egy érett férfi, és pár nap múlva egyetemre fog járni, távol Silviától. Ez a tény húgát nagyon elkeserítette, mivel ő csak a gimnázium utolsó előtti osztályába járt, és Andrewt így csak ünnepnapokon láthatja.
Egy nappal Andrew elutazása előtt egyedül voltak otthon. Silvia odament testvéréhez és a fülébe súgta, hogy van egy nagy meglepetése (búcsúajándéka) számára. Andrew mosolygott és megkérdezte mit kap, de Silvia csak annyit válaszolt, hogy éjfélkor jöjjön fel a szobájára és akkor majd megtudja. Andrew éjfél körül egy szál bokszeralsóban mit sem sejtve belépett húga szobájába. A villany le volt kapcsolva és Andrew semmit sem látott a sötétségben. Hirtelen becsukódott mögötte az ajtó, felgyulladtak a fények. Mikor az ajtó felé nézett egy gyönyörű nőt pillantott meg. A lány fekete csipkés melltartót viselt átlátszó pókháló mintázattal, a derekán fekete vékony vörös szélű harisnyatartót, amelyek egy térdig érő fekete harisnyában ért véget. A lány óvatosan közelített felé, egy ördögi mosollyal az arcán, miközben csillogó haja egész felsőtestét befedte. Odalépett a férfihoz kezeit a dereka köré fonta. Majd egy mozdulattal közelebb húzta magához, érezve a férfi óriási erekcióját, melleivel teljesen a hasfalához simult. Majd felnézett a szemeibe és halkan odasúgat neki:
- Nemsokára elmész,és mivel mi mindig is nagyon közel álltunk egymáshoz, úgy döntöttem, hogy neked adom ajándékul a szüzességem.
Andrew még szóhoz sem jutott, miközben a lány ujjai a fiú testén végigfutva elértek a nadrágjához. Lassan finom mozdulatokkal elővarázsolták a 20cm hosszú és minimum 5 cm átmérőjű meredező férfi hímtagot. A lány, amikor megpillantotta, azonnal elgondolkozott, hogy egyáltalán magába tudja e fogadni ezt az óriási szerszámot. De nem fecsérelte tovább az időt, úgy döntött elsőkézből fogja még ma este megtudni. Az ágyhoz kísérte, majd egy érzéki csókot adott a férfinek, és örömmel fogadta, hogy ugyanolyan érzéki csókot kapott viszonzásul. Most már biztos volt benne, hogy férfi is annyira akarja őt, mint ő a férfit. Majd lassan lejjebb ereszkedett, farkasszemet nézett a rúddal és érzékien megcsókolta annak koronáját. Ezután finoman elkezdett körözni nyelvével a szélein. Ezt egy ideig csinálta, és rendesen benedvesítse mielőtt a szájába vette volna. Aztán nekiesett, és a férfi húsát szájába vette, persze először nem tudta az egészet. De olyan ügyesen szopott, ahogy csak tudott. És miközben a nyelvét a makk köré tekerte egyidejűleg gyorsítva a tempót, a felülről érkező sóhajok olyan megnyugtató érzést keltettek benne, mint még soha nem élt át. A férfi sóhajai egyre jobban gyorsultak, amikor a lány erősebben kezdte szívni egészen addig, míg a férfi bele nem élvezett a szájába. A lány, hogy ne nézze kezdőnek az egészet lenyelte az utolsó cseppig. Majd felnézett a férfira, levéve nedves ajkait a fénylő veszzőjéről. Andrew lassan felsegítette, gyengéden a hátára fektette a lányt. Kezével kikapcsolta a melltartót, lehúzta a derekáig, és kicsúcsosodott mellbimbóit csókolgatva elkezdte finoman, majd egyre intenzívebben simogatni a lány jobb mellét. Miközben Andrew áttért a másik mellre, a lány a teljesen benedvesedett szeméremajkainak szélét kezdte simogatni, majd beljebb merészkedett, és játszadozni kezdett a klitoriszával. Az egész teste lángba borult. Andrew levette száját a lány melléről, és fokozatosan a lány minden porcikáját végigcsókolva lefelé haladt, míg el nem ért vaginájáig. Itt felváltotta a lány ujjait a nyelvével, lenyalván az összes menyei mannát, majd gyors nyelvcsapásokkal beljebb merészkedett. A lány a kéjhullám első hatására feljebb tolta csípőjét, és visszahullott az ágyra érezvén a benne szétáradó kéjeket. A férfi ügyes ujjaival széttárta ajkait, egész szájával elmerült benne, és olyan indulattal mérte a klitoriszára a csapásokat, amelyet ezelőtt soha nem tapasztalt. A lány kéjektől olyan hangosan ordítozott, hogy még a szomszédban is hallani lehetett. Ordítozásai és Andrew ügyes nyelve teljes extázisba ejtették, és óriásit elélvezett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 genius33 2014. 01. 15. szerda 20:04
Hát őőő...
#16 listike 2014. 01. 9. csütörtök 17:06
Olvastam már jobbat is.
#15 A57L 2013. 08. 4. vasárnap 03:32
Elmegy.
#14 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 21:26
gagyi
#13 bismaster 2003. 07. 5. szombat 11:53
a fordítás elég pocsék, de a story 8 pont
#12 Főkan 2003. 02. 9. vasárnap 19:00
Hááát... nagyon észre lehet venni, hogy fordítás. És aki fordította, nagyon sokat szótárazott. Ezenkívül nincs tisztában bizonyos fordítási technikákkal, szabályokkal. A sztori nem lenne rossz, de így csak gyenge 3 pont.
#11 gRÉV D1gg3r 2002. 05. 8. szerda 16:14
kicsit irodalmi volt: kéj inferno,vagina, klitorisz...
1ébként semmi bajom sincs vele...
#10 newbie #111 2002. 05. 7. kedd 14:48
"Másfél órán keresztül szeretkeztek így, "

En megértem és lehet, hogy a fantáziám nem túl nagy, de valahogy, khmm, elsőre meghökkentő..
#9 Öblös 2002. 05. 7. kedd 14:21
MFalconnak igaza van. Amúgy meg engem zavart, hogy "a férfi" haggyad má!
Kár hogy a pinának nincs egy olyan megnevezése mint a pöcsnek a hímvessző. Mert ilyen hogy kehely, punu, meg szemérem ajak, engem tökre zavarnak =]
#8 aurora 2002. 05. 6. hétfő 21:06
Csak a szereplők tetszettek. Túl lett dramatizálva.
#7 CriTIcaL 2002. 05. 6. hétfő 16:40
Éljen a vérfertőzés...
#6 MFalcon 2002. 05. 6. hétfő 12:23
Végigolvastam...
#5 MFalcon 2002. 05. 6. hétfő 12:18
Én csak addig olvastam, hogy 20 centi hoszú és minimum 5 centi átmérő. :-))) most vagy annyi vagy nem! ha nem jó a szemmértéke ne saccoljon. :-) A világon nem élnek normális méretű pasik? vagy csak én vagyok kicsi? :-)
#4 Krisz 2002. 05. 5. vasárnap 20:19
REMEK TÖRTÉNET! NAGYON TETSZETT!!!
#3 Canislupus 2002. 05. 5. vasárnap 20:01
Nekem is tetszett a történet és ,szeretném felvennia kapcsolatot Bygirl-el,és ...!!!
#2 bygirl 2002. 05. 5. vasárnap 09:45
teccettttt
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?