A+ A-

Huncut punci

- Tölts neki még egyet.- szólt Bálint a haverjának, aki a konyhaasztalnál állt és próbált nem eldőlni. Szédült a sok piától amit az este megivott, de persze nem állt le. A vodkás üvegért nyúlt és töltött, majd felém fordult és átnyújtotta a poharat. Bálint rám nézett és vigyorgott. Menjünk át a szobába tévézni.
- Menjünk!- vágtam rá egyből. A szék már törte a seggem, kényelmetlen volt és hármunk közül én voltam a legrészegebb. Huszonkét évesen eljutottam arra a szintre, hogy heti három-négy alkalommal iszom le magam matt részegre de nem izgat.
- Hé, várjatok!- szólt utánunk Dávid. Nagy nehezen összeszedett minden piát az asztalról és utánunk jött. Bálint már a tv-t kapcsolgatta, mikor neki sikerült betántorognia.
Bálinttal az ágyamra feküdtünk, míg Dávid a szélére kuporodott.
- Mondtam már, hogy szép vagy? - nézett a szemembe.
- Nem.- vigyorogtam - Még nem, de részeg vagy.
- Józanul is mondanám. - vigyorgott ő is, majd lesmárolt. Olyan váratlanul tette, hogy időm sem volt reagálni. A nyelve már a számban bűvészkedett, én pedig nem tehettem mást, mint visszacsókoltam.
- Menjetek szobára!- nevetett fel Dávid.
- Ott vagyunk!- kapkodtam levegő után. Bálint jól csókolt, nagyon jól.
Ez a csók teljesen felizgatott. A szemembe nézett gyönyörű kék szemeivel, majd a szoknyám alá csúsztatta a kezét. Végig simította a belső combom, majd a tangámon át megérintette a puncim.
- Ezt ne. - nyúltam a keze után.
- Ugyan már, senki sem fogja megtudni. - súgta a fülembe.
- Dávid.- céloztam a haverjára, aki teljesen belefeledkezett a tévébe és a vodkás üveg maradékának a szürcsölésébe.
- Őt nem zavarja. - ismét a szoknyám alatt matatott, gyengéden simogatott, a puncim masszírozta én pedig benedvesedtem. Már vagy fél éve nem voltam senkivel és teljesen ki voltam éhezve. Bálint ugyan nem volt az esetem, de a pia átsegített ezen a nehézségen. Újra megcsókolt, ujjaival ügyesen csúszott a tangám mögé, végig siklott árkomban, majd megállt megkeményedett csiklómon és két ujjal morzsolgatni kezdte.
- Ne csináld. - sóhajtottam fel, de tudtam, hogy végem. Az eszem próbált tiltakozni, de igazából rég megadta magát.
- Teljesen felizgattál. - megfogta a kezem és a melegítőnadrágjához vezette. - Fogd meg!- a farka jól érezhető volt, keményen állt. Ráhelyezte a kezem, rászorította, majd húzott vele rajta párat.
- Csináld!- parancsolt rám, bár inkább kérés volt, mint parancs.
- Én nem tudom… - megcsókolt, még mielőtt befejezhettem volna, majd egy gyors mozdulattal elővette. Kikerekedett szemekkel bámultam. Nem volt nagy, de formás és vastag volt. Kezem ismét rávezette, én pedig nem tehettem mást minthogy húzogatni kezdtem rajta a bőrt.
- Lassan csináld! - rám nézett. - Szabaduljunk meg a ruháidtól! - lehúzta a bugyim.
- A haverod... - zavarba jöttem. Nem akartam előtte csinálni.
- Miatta ne aggódj. - súgta. - Izgat, ha nézheti.
- Én nem akarom.
- Én igen, ne vitatkozz! - lehúzta a szoknyám is, a puncim máris nyilvánosságot kapott.- Szép. - csodálta meg, majd rám nézett. Felültetett és lehámozta rólam a felsőmet is. Kivette a csatomat hosszú fekete hajamból, majd visszafektetett.
- Szép vagy. - nézett végig rajtam Dávid. Zavarba sem jött attól, ami tőle fél méterre zajlott. Belekortyolt az italába és rám mosolygott. - Szépek a melleid.
- Köszi. - zavarba jöttem és még talán el is vörösödtem. Kis, kerek melleim sokan megdicsérték már. Én annyira nem vagyok megelégedve velük. Lehetnének nagyobbak is, de ilyen kis tenyereseket sikerült növesztenem.
- Gyönyörű vagy. - Bálint is levetkőzött. Végig néztem rajta. Kissé pocakos volt, semmi izmot nem véltem felfedezni rajta, de nem is hagyott sok időt a bámészkodásra. Rám feküdt. Farka a puncimhoz szorult, ő pedig megcsókolt. Kezével a melleim markolászta, majd a nyakamba harapott és elindult lefelé.
Tüzes csókjai perzselték felhevült testem. Ujjaival ismét a puncimon dolgozott, nyelvével a bimbóim becézgette és gyengéden harapdálta őket. Odalent egyre jobban lüktettem. Sikerült felizgatnia. Nem úgy terveztem, hogy dugni fogok, még csak az sem volt tervben, hogy iszom, de apu elment pecázni a haverjával, a húgom pedig a barátnőjéhez ment, így estére szabad lett a lakás. Bálint felhívott, hogy van egy felesleges üveg vodkája meg pár söre, ha érdekel. Én pedig erre nem mondhattam nemet és ez lett belőle.
- Köszi. - sóhajtottam fel, ő tovább haladt. Apró csókokkal halmozta el a pocim, majd elérte a puncim, de csak egy apró puszit lehelt rá, majd a belső combjaim csókolta végig. Ettől még jobban felizgultam és még jobban vágytam rá. Arra, hogy tüzes lukacskám is kényeztesse. Nem is váratott sokáig, csókjaival egyre közeledett, míg el nem érte és végül rátért. Körbepuszilta, minden leheletnél megremegtem. Nyelvével végig szántotta az árkomat, párszor végig siklott benne, aztán megállt a pöckömön és nyelvével simogatni kezdte. Szájába vette, megszívta, majd ismét nyelvezte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2018. 02. 6. kedd 03:54
nem nyert meg
#12 Pavlov 2018. 02. 5. hétfő 00:16
Egész jó! Határozottan fejlődsz!
#11 sunyilo 2018. 02. 1. csütörtök 19:26
Nem semmi a ribanc...
#10 rockycellar 2018. 02. 1. csütörtök 18:00
Imádnivaló kis anál smile
#9 feherfabia 2018. 02. 1. csütörtök 17:55
Nem tetszett!
#8 vakon54 2018. 02. 1. csütörtök 12:59
Feleségemet és engemet nemfogottmeg-e írásod.
#7 deajk2008 2018. 02. 1. csütörtök 08:41
Az análszexet imádom... 8p lett
#6 veteran 2018. 02. 1. csütörtök 08:14
Csak a bunkók erőszakosak,ezért a történet sem ér többet egy pontnál.
#5 Busmanus 2018. 02. 1. csütörtök 06:58
Nem szeretem az erőszakot... szar.
#4 A57L 2018. 02. 1. csütörtök 04:11
Ezt érdemes volt elolvasni,mert remek lett.
#3 zoltan611230 2018. 02. 1. csütörtök 01:26
Remek.. jó ..
#2 sztbali 2018. 02. 1. csütörtök 00:50
2 év után ismét egy jó írótólegy remek történet.
#1 Törté-Net 2018. 02. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?