A+ A-

Metamorfózis

Az uzsonnát követő beszélgetés témájában lassan kezdett az elszopogatott Baleys - krémlikőr mennyiségének arányában a szexualitás és a pikánsabb megjegyzések, kérdések felé tolódni, majd kivette kezemből a poharat és gyengéden a nappaliból nyíló hálófülke felé terelt, ahol csupán egy heverőnél alig nagyobb franciaágy és egy a teljes falat betöltő tolóajtós szekrény volt a teljes berendezés.
Az ágyról lehúzta a takarót, így feltűnt három keresztben végigfutó heveder, melyen szabályos helyenként fémkarikák voltak felvarrva. Kissé megborzongtam a gondolattól, hogy a pletykák, melyek szerint Isti kissé szadista a nőkkel, talán igaz lehet, de egyben vonzott is a kíváncsiság, hogy kiderítsem az igazságot végre erről a titokzatos és megközelíthetetlennek tartott hapsiról... no meg persze az új varázsáról sem kell megfeledkezni, az ital és a gyors numerákból való kiábrándulás miatt lenne csupán... vagy talán bennem is van némi perverzitás ?
A nappali ajtaja lassan becsukódott mögöttünk, a háló szinte teljesen elsötétedett, csak Isti halk szuszogásából következtettem arra, hogy szorgalmasan tesz - vesz az ágy körül, többször is elhúzta egyik - másik szekrényajtót és kivett onnan valamit, majd az ágyon helyezte el azokat. Most megállt előttem, lassú, de ellentmondást nem tűrő mozdulattal lesimította vállaimról könnyű nyári - ruhám pántjait, mely a bokáim körül landolt, biztos kézzel kapcsolta ki telt melleimet feszesen tartó cici - fixemet, és egy durvának azért nem mondható mozdulattal letépte tangámat, majd karjaiba vett és az ágyra fektetett, több helyen hűs fém érintését észleltem, de ezek inkább csak a kíváncsiságomat fokozták, mint félelmet keltettek bennem. Karjaimat széttárta és biztos mozdulattal az alattuk futó hevederhez bilincselte. Ugyanolyan rendőrségi bilincsbe kerültek a bokáim is erős, de még éppen nem fájdalmas terpeszben. Az ágy felett lehetett elhelyezve a villanykapcsoló, mert anélkül, hogy ellépett volna mellőlem, halványan felderengett az ágy lábaiba épített lámpák fénye, eddig észre sem vettem, hogy a teljes mennyezetet tükrök borítják, olyan szögekben elhelyezve, hogy szinte minden oldalról láthassa magát az aki az ágyon fekszik.
Ijedt tekintetemet melleimtől szeméremdombomra futó gyengéd simítással konstatálta, majd felállt és a szekrényből egy golyón átfűzött madzagot vett elő, melyet fogaim közé kellett harapnom, majd a tarkómon megkötött. Jesszusom ez meg akar engem kínozni ? Ez tényleg szadista! Futott át az agyamon, de nem menekülhettem, a bilincsek feszesen tartottak, kiabálni nem tudok, kelyhem nedve a popsim két félgömbje között szivárog, a kielégülés utáni vágy egyre türelmetlenebbül követeli a beteljesedést, de vajon ilyen kielégülést? Bírni fogom - e a fájdalmat? Vajon most megdug és én kénytelen leszek hagyni, vagy úgy csinálja, hogy nekem is jó legyen? Vajon honnét fogja tudni, hogy nekem jó - e az amit csinál, ha még a számat is kipeckelte? Tényleg, mióta bejöttünk ide, azóta egy árva szót sem szólt hozzám. Ez az Ő birodalma. A tükörből jól látom, mi minden van körém rakva, vannak dolgok, amiket felismerek, nekem is van vibrátorom, bár nem ilyen sok fajta, de minek ez a korbács?...csak nem akar megkorbácsolni? Hogyan fogok akkor holnap kimenni a Dunára? Kék hurkákkal a hátamon - vagy máshol - hogyan fogok kinézni? Jézusom ezt jól elszúrtam, mindig gáz, ha olyan pasival megyek el akit előtte nem informáltam le eléggé. Megint a kíváncsi puncim miatt kerültem ilyen lehetetlen helyzetbe.
Lassan, vékonyan bekent egy vékony szilikon vibrit síkosító olajjal és gyengéden végigsimított nedvességtől csillogó vágatomon, majd a csiklóm le - fel pöckölését megunva, lassan bevezette mohó, már - már pulzáló hüvelyembe, de talán vékonynak ítélte, mert félrerakta és most egy elemes, ezüst színűt kezdett belém tuszkolni. Ennek a mérete már tetemes volt az előzőéhez képest, de cseppet sem fájt, ahogyan enyhén körbe mozgatva egyre bentebb tolta, míg a vége egészen méhemig nem ért.
Csípőm enyhe mozdításával akartam neki jelezni, hogy véget ért a barlang, de ő is tudta, lassan körözni kezdett méhnyakam körül a közben rezgőre kapcsolt fémhegy, kéjes érzéseket előcsalogatva,... hé mit akarsz te álnok!... Csak nem akarod feltolni a méhembe...jajj...ez,ez...gyönyörű, bár csak valahogy értésedre tudnám adni, hogy ez milyen finom. Ne vedd ki! Hé ember nem kell az a vastag broki, azt úgysem tudod beerőszakolni, ahhoz én szűk vagyok. Most miért nyitja ki vajon a lábaim bilincsét, mit akar azzal a méternyi hosszú, nehéz vasrúddal - rákapcsol egy - egy bőrpántot a bokáimra és hozzáerősíti őket a rúd végén fityegő karabínerekhez, az így összekötött lábaimat a csuklóim mellé húzza és a bilincsek melletti kapcsokhoz rögzíti. Ez kezd tetszeni, de miért kötözi le ezzel a selyemkötéllel a csípőmet a középső hevederhez, mi ez a kütyü amit a mellemre csíptet, jajj ez ráz, fáj, bár egyre finomabban bizsereg, kicsit ugyan erősen szorítanak a csipeszek,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 12. péntek 07:43
Nem tetszett.
#3 A57L 2014. 03. 28. péntek 06:00
Ez nem tetszett.
#2 bygirl 2002. 05. 4. szombat 08:45
nem tudok állást foglalni
bocsi Ildica mit szólnál
csáó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?