A+ A-

Maria történetei 1. rész

Paolo Coelho : 11 perc című regényéből "kimaradt" történetek.
Maria naplójából, erről az estéről
Ismét újjászülettem. Alig egy nap telt el, hogy beszélgetni kezdtünk Szapphó költészetéről, a nőiességről, női játékokról, és arról hogyan változott mindez a korok során. Holnap eljutok végre a könyvtárba, hogy még utána olvashassak a témának, de ez a délután egy csodás új élményt adott nekem.
Úgy kezdődött, hogy az ebédnél felvetettem folytassuk a beszélgetést Szapphóról, és Leszbosz szigetéről, mert érdekes, furcsa feszültséget érzek magamban ezzel kapcsolatban. Magam sem értem. Ralf csak mosolygott, és kérte, inkább este folytassuk ezt, mert délutánra meglepetés programot szervezett Nekem, és ha feszültnek érzem magam, akkor ez biztosan tetszeni fog. Ennél többet nem volt hajlandó elárulni.
Taxit rendelt, majd meglepetésemre egyedül engedett el. Tartottam magam a megbeszélt játékszabályhoz, és nem kérdeztem. Hamarosan megérkeztünk egy városszéli családi házhoz, ahol a taxis átadta a névjegyét, hogy ha majd szükségem lesz rá, hívjam bátran. Kíváncsian mentem a bejárati ajtóhoz, de nem kellett csengetnem, nyílt azonnal, jelezve, hogy már vártak rám. Az ajtóban egy fiatal hölgy állt, mosolyogva, és intett fáradjak beljebb. Az előszobából egy fürdőszobába vezetett, tiszta törölközőt, és köntöst adott, majd kézmozdulatokkal tudtomra adta, hogy fürdés, tusolás után a másik ajtón menjek ki. Alaposan, de gyorsan letusoltam, majd a finom puha köntösbe bújva a másik ajtóhoz léptem, és benyitottam.
Egy érdekes szobába jutottam. Középen egy alacsony asztal volt, finom lepedővel letakarva, a fal mellett fehér puffok, és a falakon körben tükrök, de még a mennyezeten is. Az asztal mellett a fogadó fiatal hölgy állt szintén fürdőköntösben. Intett, hogy feküdjek fel az asztalra, köntös nélkül, hasra. Már sejtettem, hogy egy masszázsban lesz részem, ami majd talán oldja a feszültségemet. A lány is ledobta a köntösét, falatnyi tangában és melltartóban állt előttem. Női szemmel nézve is káprázatos alakja volt. Sportos, de mégis nagyon nőies.
Az egyik puffról egy tálkát hozott a fejemhez, amelyben valami finom gyümölcsös illatú olaj lehetett. Kérdőn nézve rám. Csak bólintottam, hogy lehet.
Érdekes volt, hogy eddig, és egész délután egy szó sem hangzott el.
Finoman kenegetni kezdte a hátamat, derekamat az előmelegített olajjal, és lassan masszírozni kezdett. A vállamat, a hátamat, a derekamat. majd a bokámat, a térdemet… Meglepően erős kézzel. Én hol őt figyeltem, ahogy határozottan ellazítja a testemet, hol pedig csak behunyt szemmel átadtam magam az érzésnek Finom ringás jelezte, hogy ő is feljött az asztalkára, mellém térdelve folytatta a kényeztetést.
Közelsége újabb egzotikus illatot hozott. És tényleg a masszázs is egyre lágyabb lett, már-már simogatóan kényeztető. Ahogy a combomról néha a belső oldalra csusszantak a kezei, vagy, ahogy csak végig simított a fenekemen. Majd érdekesen folytatódott a cirógatása. Egy pici szünetre felpillantva láttam a tükrökben, hogy lassan kibújik a melltartóból, és a tangából is, közben végig a szemembe nézve. Kicsi, de kemény mellei voltak, a mellbimbói izgatottan ágaskodtak. Simára borotvált szeméremdombjára színes pillangót tetováltak, de ami még inkább feltűnt, mennyire kiugró a szemérme. Neki tényleg egy dombocska volt. Láttam várja a reakciómat, majd mosolyomat látva közelebb húzódott, és folytatta a derekamnál a masszázst.
Egyszer csak éreztem, ahogy a mellbimbói a fenekemhez érnek és köröznek rajta. Ezt már a tükrökből figyeltem. És igen, felettem megtámaszkodva a melleivel is kényeztetett. Majd éreztem, és láttam, ahogy a kemény bimbókkal a hátamon köröz, miközben szeméremdombjával a fenekemet masszírozza.
Nagyon egyedi, és izgalmas élmény volt. Érezni mellem két oldalán támaszkodó kezeit, miközben a nőiességével masszíroz engem… A feszültségem egyre inkább kezdett konkrét formát ölteni. Magamon meglepődve éreztem, hogy nagyon izgató az egész helyzet. Akartam, hogy folytassa. A szemünk egymásba fonódott, mosolygott, majd kicsit eltávolodva intett, hogy forduljak meg, a hátamra. Mellém térdelve simogatni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 deajk2008 2019. 01. 5. szombat 09:29
Szeretem a leszbiséget... 9p
#12 Almoska5 2018. 01. 23. kedd 02:36
Nem tetszett!
#11 cscsu50 2018. 01. 19. péntek 23:45
Közepes ez is
#10 cvirag 2018. 01. 18. csütörtök 08:44
folytathatnád.
#9 Busmanus 2018. 01. 18. csütörtök 00:10
Jó volt, tetszett. Várom a folytatást!
#8 sunyilo 2018. 01. 17. szerda 21:22
Egy leszbi történetet megírni sokkal több figyelem és érzelem kell. Ebből hiányzik...
#7 curiosity1972 2018. 01. 17. szerda 15:19
Jogos. Köszönöm a kritikákat. Ténylewg belekavarodtam az időkbe, de a következőkben próbálok majd erre figyelni.
#6 veteran 2018. 01. 17. szerda 09:16
Közepes szint.
#5 Andreas6 2018. 01. 17. szerda 07:11
Ahhoz, hogy egy leszbi történet lekössön, ennél több kell. Döntsd el, hogy jelen, vagy múlt időben írsz, és maradj meg mellette!
#4 feherfabia 2018. 01. 17. szerda 06:08
Közepes!
#3 A57L 2018. 01. 17. szerda 04:43
Szerintem nem 10 pontos.
#2 vakon54 2018. 01. 17. szerda 04:16
curiosity1972 folytazsd 10 pont
#1 Törté-Net 2018. 01. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?