A+ A-

Maria történetei 2. rész

Paolo Coelho : 11 perc című regényéből "kimaradt" történetek.
A masszázs után Maria csodálatosan érezte magát. Választ sejtett néhány fel nem tett kérdésére, de ezek a válaszok újabb kérdéseket vetettek fel. Nem csak az volt új érzés, hogy egy nő juttatta el őt a csúcsra, hanem az is, hogy ezt természetesnek érezte viszonozni, akarta viszonozni. Alig várta, hogy hazaérjen, és mesélhessen új érzéseiről Ralfnak. Ő az arcán mindent tudó mosollyal fogadta, de ez nem érdekelte Mariát, csak beszélt, próbálta el akarta mesélni az élményét, s azon vette észre magát, hogy szinte újra átéli minden percét… majd egyszer csak egy mondata közben észrevette, hogy a története Ralfot is magával ragadta, erről egyértelműen árulkodott domborodó nadrágja. Így nem is folytatta tovább a mesélést, csak hozzálépett, kicsatolta az övét, a nadrágját, és az alsóval együtt tolta le a bokájáig. Ralf keménysége kemény rugóként bukkant elő. Maria mohón kezdte kényeztetni a szájával, közben saját magáról is dobálta le a ruhát, és ezt tette Ralf is. De nem ezt akarta, szájából ki nem engedve tolta őt hátrébb és döntötte le az ágyra, majd csak annyit kért, csússzon feljebb.
Ekkor Marián már csak egy tanga maradt, azt csak félrehúzta, és úgy ült bele Ralf ágaskodásába, azonnal teljesen magába fogadta, és vadul szeretkezni kezdtek. Előbb csak Maria lovagolta meg, majd érezte, ahogy Ralf a derekára fonja a kezét, és ekkor ő előrehajolt csókolózni kezdtek, s most Ralf diktálta az ütemet, vadul, keményen. Már kitapasztalták, hogy így lesz legintenzívebb az érzés, és ezután szinte egyszerre hatalmasat élveztek. …
Még másnap is a történtek hatása alatt volt Maria. A könyvtárban ismét a kedvenc könyvtárosa fogadta, de most valahogy őrá is másképp tekintett. Picit belefeledkezett a kosztümje alatt felsejlő telt mellekbe, de észbekapott, és csak elétette a Ralftól kapott könyvlistát. Brigitte érdeklődve futotta át a címeket, majd mosolyogva jegyezte meg, hogy nagyon jó a válogatás, bár a kötetek közül három (Jodi Picoult: Gyere haza, Fan Wu: Február virágai, és Eva Ensler: A Vagina Monológok) jelenleg nincs benn, ki van kölcsönözve. De a többit elő keresi rögtön, sőt. De ezt nem folytatta, csak hátra ment a könyvekért. Visszatérve, mégis folytatta. A Vagina Monológok tényleg nagyon érdekes, azt mindenképp el kellene olvasnod. Mikor hozzák vissza kérdezte Maria. Brigitte rámosolygott, és elárulta, hogy nála van, mint ahogy a másik két kötet is. Ha gondolja, holnapra visszahozhatja őket, vagy akár ma délután is lehet, ha el tud menni értük. Körülbelül egy óra múlva végez, megadja a címét, és jöhet bátran. Maria mentegetőzni kezdett, holnap is tökéletes lesz, visszajön értük, de Brigitte azért leírta a címét, telefonszámát, ha meggondolná magát.
Maria hazafelé már bánta, hogy nem fogadta el a meghívást, nem is annyira a könyvek miatt, hanem mert felkeltette mindez a kíváncsiságát, nagyon. S valami más is formálódni kezdett benne. Mikor azon vette észre magát, hogy Brigitte melleit bámulja, szinte az is eszébe villant, hogy milyen lehet azokat kényeztetni, de igyekezett elhessegetni magától a gondolatot.
Otthon egy üzenet fogadta, sajnos Ralfnak hirtelen el kellett utaznia egy megrendelőhöz, írta, ma már nem is fog onnan visszaérni. Ez így hirtelen érte, de azután eszébe jutott, ha már így alakult, akkor meglátogatja mégis Brigittét. Felhívta, és meg is beszélték a dolgot. Kicsit felfrissült a fürdőben, majd hívott egy taxit. Hamarabb ért oda a megbeszéltnél, de látta fenn a fényt, így becsengetett.
Brigitte egy fürdőköntösben fogadta, szabadkozott, nemrég ért haza, és épp a zuhany alatt volt, mikor csengetett. Maria kért elnézést, ő jött korábban a megbeszéltnél. Brigitte türelmet kért, majd elsietett felöltözni, kisvártatva egy poloban, sortban tért vissza. Maria alig bírta levenni a szemét a pólóról. Az amúgy sem kicsi mellekre, a még nedves bőr miatt nagyon tapadt a póló szinte lemeztelenítve őket.
Számára is érthetetlen zavarát leplezve, próbálta a könyvekre terelni a beszélgetést. Brigitte egy könyvespolchoz lépett, keresni kezdte a köteteket, közben figyelt fel Maria egy képre a polcok felett. Bekeretezett ceruzarajz volt, két nőt ábrázolt naturális részletességgel, amint egymással szeretkeznek, félreérthetetlenül. Meglepve ismerte fel az egyik nőben Brigittét, majd tovább fokozódott a meglepetése mikor meglátta az aláírást is. A képet Ralf készítette. Brigitte elértve a pillantását, mesélni kezdett. Elmondta, hogy igen, jól látja, a képen ő van, pár éve készítette egy festő barátja, akivel akkoriban találkozgatott. Csodás idő volt az, sok szeretkezéssel, de azután külön váltak útjaik. Tudod, Ralf után én ezzel a lánnyal éltem, - mesélte, majd megvonta a vállát - van, hogy férfira vágyom, van, hogy nőre, van, hogy mind a kettőre egyszerre…
Mária szinte gondolkodás nélkül kérdezte, saját magán is meglepődve. Most mire vágynál?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 01. 28. vasárnap 10:38
várom a folytatást
#11 rockycellar 2018. 01. 25. csütörtök 17:12
9 pont
#10 feherfabia 2018. 01. 24. szerda 06:07
Nagyon tetszett!
#9 sunyilo 2018. 01. 23. kedd 19:14
Olvastam már sokkal rosszabbat is.
#8 rockycellar 2018. 01. 23. kedd 17:38
Azért nem olyan rossz ez.
#7 veteran 2018. 01. 23. kedd 13:17
Remélhetőleg jobban folytatódik.
#6 vakon54 2018. 01. 23. kedd 12:36
8 pontotadunkrá feleségemmel.
#5 deajk2008 2018. 01. 23. kedd 12:31
Szerintem se olyan rossz story... 8p
#4 Andreas6 2018. 01. 23. kedd 06:43
Nem olyan rossz ez.
#3 A57L 2018. 01. 23. kedd 05:27
Nem tudom értékelni,mert nagyon gyenge.
#2 Almoska5 2018. 01. 23. kedd 02:16
Gyengécske!
#1 Törté-Net 2018. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?