A+ A-

Szombaton mostunk

Fordítás
Eredeti történet
Átlagos szombat délután van, ez az a nap, amikor a fiam cuccait ki szoktam mosni mivel ilyenkor szokta haza hozni főiskoláról a heti szennyesét is. Általában ilyenkor szoktam én is kimosni a ruháimat, mivel ilyen korra időzítem a mosást. Itthon elég lengén vagyunk öltőzve az ilyen napokon. Általában fehérneműben és egy régebbi póló van rajtunk.
Alexen a fiammal élünk ketten, az apja már nagyon régen elhagyott minket és a kapcsolatunk is megszakadt, nem tudjuk, hogy mi van vele.
Focizástól és a birkózástól elég izmos testet tudott magáénak a fiam. Nem utolsó sorban csinos is volt.
Nagyon kényelmesen éltünk egymás mellett. Egyikünket sem zavart, ha a másik meztelenül járt kelt a házban. Sokszor találkoztunk a fürdő vagy a hűtő felé menet meztelenül.
Megpróbáltam, hogy nem csodálom őt …. de nem tudtam meg állni, kívántam a csupaszt testének látványát. Sokszor legeltettem a szemem rajta és egyre többször szerettem volna megsimogatni és érezni a bőrének semelyességét. De azt is megfigyeltem, hogy egyre többször nézegette a melleimet és a fazonra nyírt puncimat, amint észrevette, hogy figyelem akkor azonnal elkapta a fejét. Soha nem tettünk semmilyen megjegyzés vagy akár egy félre érthető mozdulatot sem, mostanáig.
**
A mai napon is éppen a nappaliban voltunk és a vártuk, hogy lejárjon a mosógép valamint a szárítógép. Ő tévét nézet, én meg mellette feküdtem egy szál pólóban és bugyiban olvastam. Megkértem Alexet, hogy egy kicsit így fekve nyomkodja meg a vállaimat. Ő felült mellém és elkezdte masszírozni a hátam és nyomkodni, így pólón keresztül.
Megkérdtem, hogy álljon meg egy kicsit, felültem és levettem a pólómat majd elé ültem, elég közel hozzá. Ekkor a szemem sarkából láttam, hogy egyáltalán nem bánja, hogy levettem a pólóm. Minden egyes alkalommal, ahogy masszírozta és nyomkodta a hátam amikor hozzám ért éreztem, hogy oda lent elégé keményedni kezdet.
A tévében egy „Csináld magad!” sorozat ment ami arról szólt, hogy hogyan készítsük el a házunkban a padlót. Éppen arról beszélt egy férfi, hogyan válaszunk keményfát a padlóhoz, hogy sokáig bírja a strapát.
- Hallod éppen a keménységről beszél …. – mondtam megfordulva és ebben a pillanatban megláttam a szűk alsójából kiemelkedő nagy kemény farkát. Még soha nem láttam így. Meg kell mondanom lenyűgözött a látványa.
- Ez nem szűk egy kicsit Alex?
- De igen ez egy régebbi darab a mostaniak mosásban vannak. – válaszolt.
- Hé Mister azért te is tehetnél valamit, hogy nem legyen ilyen kényelmetlen a helyzet. Segítsél magadon.
Ekkor felállt, fogta az alsóját és letolta magáról az meg a földön landolt.
Szent Isten! Ez meg mekkora, ahogy néztem majdnem 25 cm hosszú és csak tovább nőtt és keményedet. Ahogy visszaült mögém látni véltem a makkján egy kis elő váladékot is. Úgy tett mintha egy kicsit zavarban lenne, de tovább folytatta a hátam masszírozását.
- Ne, hogy leszúrj azzal a kemény valamivel. – szólaltam meg viccesen. Mivel éreztem, hogy időről időre megint hozzám ér. Minden érintésnél éreztem a farka a forróságát és a lüktetését a hátamon.
Amikor meg befejezte a masszírozást akkor visszafeküdt az ágyra én meg a fejemet a combjaira hajtottam, így közelről nézhettem a lila makkú, eres vastag farkát. Az egész pedig hatalmas golyókban végződött.
- Édes fiam ez akkora mind egy tenyészló-é. –szólaltam meg a gyönyörködés közben és tudtam, hogy ez a merevedés sokáig el fog tartani, hanem könnyít magán.
Ekkor Alex megpróbált felülni, hogy induljon, nem szólt csak rám nézet és megköszörülte a torkát.
- Én azt tudom, hogy mit szeretnél csinálni. Nem akarod, hogy segítsek én rajtad?
- Biztosan szeretnél segíteni nekem? – dadogott Alex.
- Oh, nem lesz gond és szívesen segíttek rajtad. – mondtam miközben megragadtam a hatalmas szörnyet.
A lába közé térdeltem és mindkét kezemmel átfogtam a szörnyet. Ahogy megfogta úgy lassan én is elkezdtem felizgulni a mellbimbóim megkeményedtek ezt ő is megérezte mivel a mellemet a combjaihoz nyomtam. A puncim tocsogott a nedvességtől, szabályosan folyt a nedvem a combjaim belsején. Ő meg a fejét hátravette, szemét becsukta és hangosan nyögni kezdet.
A legszebb és a legerotikusabb kép terült elém, amint vertem a fiam farkát.
Szép lassan növeltem a tempót és lassan érezni kezdtem, hogy a spermacsatornája megtelik és nem sokára elfog élvezni. Ebben a pillanatban körbe nyaltam a hatalmas lilamakkját, mivel kívántam az elő váladék izét és állagát. Majd az ujjam között éreztem a sperma folyamot, de abban a pillanatban robbant is, az első lövedék legalább három méter magasságig repült onnan pedig visszahullva landolt a fiam mellkasán, a második pedig fél méter magasságig repült és úgy landolt vissza a kézfejemre, a több pedig lassú forró lávaként ömlött ki. Én még ilyen soha nem láttam, totál meg voltam babonázva. Szerettem volna magamban tudni ezt a lávát a méhemben érezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zoltan611230
2018. 06. 15. péntek 07:43
Várom hogy mit mond a barátainak. Válaszolok rá!
#13 finger
2018. 04. 16. hétfő 17:05
nagyon szeretem a sok spermát de ekkora mennyiség már túlzás,
de nagyon 10p Válaszolok rá!
#12 deajk2008
2018. 01. 15. hétfő 11:49
Imádom az anya-fia szexet... folytasd 9p Válaszolok rá!
#11 A57L
2018. 01. 12. péntek 05:55
Ezek után minden nap mosni kell. Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2017. 12. 8. péntek 07:03
mehet tovább Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2017. 12. 5. kedd 19:39
Tartalom3, hejesirás (sic!) 0. Válaszolok rá!
#8 Enigma
2017. 12. 5. kedd 12:10
Jól indul, aztán elment a történet is silányba, de főleg a fogalmazás és a helyesírás zuhant meg nagyon. Pocsék. Válaszolok rá!
#7 veteran
2017. 12. 4. hétfő 14:54
Lehet folytatni. Válaszolok rá!
#6 listike
2017. 12. 4. hétfő 13:14
Jók a történeteid, de a helyesírással nagy gondjaid vannak. Válaszolok rá!
#5 fakutya
2017. 12. 4. hétfő 13:08
Ez bizony elég gyenge, tele hibákkal Válaszolok rá!
#4 vakon54
2017. 12. 4. hétfő 11:12
Folytazsdnyugottan. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2017. 12. 4. hétfő 06:00
Azt fogod mondani, hogy egy hülye, felelőtlen p...a vagy. Meg azt is, hogy a helyesírásból megbuktál. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2017. 12. 4. hétfő 01:30
Nem semmi,jó nagyon várom a folytatást. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 12. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!