A+ A-

Kamubarátnő 1-2. rész

1. rész
Kiléptem az ajtón, és szinte egy hőség falba ütköztem. A kellemes légkondicionált 26 fokból a kinti 32 fokba való átkelés, mindig is nehézkes volt számomra. Éppen hazafelé tartottam röplabdaedzésemről. Fárasztó volt és szereztem is pár foltot, főleg a lábaimon, de nem zavart. Gondosan fülembe raktam fülesemet, és elindultam. Már az utca felénél jártam mikor nagy sikoly kíséretében, rám esett valami. Pontosabban rám ugrott. Kihúztam a fülest és – miközben a valami lemászott rólam – megfordulva, Nikivel találtam magam szembe.
- Szia, Robi!
- Szia. Milyen volt az edzés?
A lányoknak és a fiúknak külön tartották, egy teremben, egy hatalmas függönnyel elválasztva. Szidtuk is az edzőnket, hogy mért fosztanak meg minket a csodás látványtól. Mosolyogva annyit felelt, hogy ne itt csajozzunk.
De én már a fejembe vettem, hogy mivel itt nagyon jó nők jártak edzésre - tényleg nagyon jók, a legrosszabb is 10-es skálán 6.5-et ért el, ha nagyon szigorúak vagyunk – ezért az a minimum hogy valamelyiket megpróbálom meglesni. Ez már párszor sikerült egykét sráccal, az öltöző rejtett lyukain keresztül, de nekem nem volt elég.
-Á szuper volt. Végre mennek a szervák rendesen! Bár Laura (ő az edzője a lányoknak, ki szintén büszkélkedhet, egy csodás testel, ami nem mellesleg összesen 26 éves.) megint megfuttatott minket rendesen…
Miközben tovább ecsetelte az edzés fáradalmait és apró örömeit, tovább haladtunk. Elmentünk egy buszmegálló mellett, hol jó pár srác megbámulta Niki csodás alakját. Izmos és hosszú lábai, bőven kielégítette a láb fétissel rendelkező férfiakat és nőket. Na, igen a röplabda megtette a hatását. Formás feneke, amit épp egy feszes comb középig érő farmerbe csomagolt, minden lépésnél, csak úgy vonzotta a tekinteteket. Lábával arányos felső testén, nem túl nagy mellei dudorodtak, amiket ma csak egy feszes pólóval takart, de ha jól megnéztem, akkor nem volt rajta melltartó. Vállig érő barna haja, most épp egy kontyba volt kötve. Hatalmas tengerkék szemei elég nagy kontrasztot adtak, de még így is egy gyönyörű nő volt. Személyisége pedig alapvetően vidám, és kíváncsi. De tényleg sose fogyott ki a kérdésekből. Ráadásul ő is imádott sokat beszélni, melyhez egy sajátos világi nézet párosult, amivel mindig ki tudta készíteni vita partnereit. Két szóval egy izgató és érdekes ember volt. Már gyerek korunk óta ismerjük egymást, tekintve hogy a szemközti házban lakik. Mikor elértük a 10 éves kort, akkor picit eltávolodtunk 2 évig, de alapvetően mi voltunk a fiú és lány barátság minta példája. Ő mindent megosztott velem – vagy legalábbis nagyon sokat – és nagyjából én is mindent.
- Na, mi van elvitte a cica a nyelved? Vagy csak fáradt vagy, hogy alig szólalsz meg?
- Ja, bocs, tényleg picit elfáradtam. Na meg próbálom kiélvezni a sok irigykedő pillantást, amiket küldenek felém férfi társaim.
- Élvezed mi? – vigyorodott el kajánul, és közben belém karolt –, de ugye tudod, hogy nem kapsz tőlem szexet a nap végén, csak mert az emberek úgy tudják, hogy járunk?
- Ismered az angol mondást: A man can dream, a man can dream!
Ez igaz volt. Nikinek a szexuális vágya kielégíthetetlen volt, de mivel mindhárom első pasija rossz élménnyel végződött, hamar átváltott a lányokra. Még 16 éves korában kért meg hogy híreszteljük el, hogy járunk. Én nekem ez nem okozott gondot, mert, én magam is nagy nőcsábász vagyok és emiatt általában ágyasaim 99 % egy éjszakás kalandnak számít, ahogy Nikinek is. Így legalább szüleink, sem panaszkodhattak, hogy nincs normális kapcsolatunk, és mindketten kaptunk egy fedő sztorit. Mindenki boldog volt. Azonban most először fordult elő 4 év után hogy egyáltalán szóba hozta a szexet és az együtt járást egy mondatban, amellett hogy belém karolva sétáltunk.
Jót kacagott hozzászólásomon, és közben megkért, hogy térjünk be a kisboltba, mert, kiszáradt. A boltos srác – természetesen – jól megnézte magának Nikit, míg amaz lehajolt az üdítők között. Ezt észrevéve elvigyorodtam és mindkét kezemmel, fent tartottam a hüvelykujjamat, jelezve hogy nekem is tetszik a látvány. Ő meg a mázlista szócskát formálta a szájával, miközben szintén vigyorgott. Fizettünk, ahogy azt a rendes emberek teszik és fojtattuk az utunkat, egy nagyon mély eszme cserével, a ma esti programról. Hamarosan meg is érkeztünk. A szokásos puszis elköszönés, és jó kívánságok és már szét is váltunk.
Otthonom szeretet teljes hideggel köszöntött, a kinti meleg után. Táskámat és minden más cókmókomat ledobtam a bejárati kanapéra, és iPod Touch-omon keresztül bekapcsoltam a szobámban a gépet, miközben a konyha felé vettem az irányt. Összedobtam a mai vacsorát – milánóit – miközben Touch-on böngésztem a napi hírek között. Mikor épp nem bulizok vagy röplabdázok, vagy valami mást csinálok, akkor egy sikeres programfejlesztő bőrébe bújva dolgozom, egy számítógépes cégnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 03. 27. kedd 11:51
Nagyon hosszú a bevezető
#8 deajk2008 2017. 11. 9. csütörtök 12:38
Érdekes lett... izgató 9p
#7 cscsu50 2017. 10. 21. szombat 06:03
várom a folytatás
#6 vakon54 2017. 10. 20. péntek 14:38
Nemlessz ez ha meglessz a vége is.
#5 sunyilo 2017. 10. 19. csütörtök 21:27
jó lesz, bár kicsit hosszú a nekifutás...
#4 veteran 2017. 10. 19. csütörtök 10:05
Gondolom vége szakad a teljes leszbinek.
#3 Andreas6 2017. 10. 19. csütörtök 06:12
Egész idő alatt ara vártam, hogy összejönnek ezek ketten, de csak mesedélután lett belőle...
#2 A57L 2017. 10. 19. csütörtök 04:40
Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2017. 10. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?