A+ A-

Az utolsó nyár Zolival

Hajtottuk a csajokat, eljártunk bulizni és a délutáni találkozókat leszámítva igazából egy szót sem ejtettünk soha az ekkora már rendszeressé váló sajátos filmnézési szokásunkról... Ekkor már hetek, hónapok óta ápoltuk le egymást rendszeresen (azért persze nem minden nap), vagy csak vertük ki együtt, de ez mind remek lehetőség volt arra, hogy egymás testét a legapróbb részletekig felfedezzük és négyszemközt nyíltan beszéljünk vágyainkról. Amellett, hogy szerettük volna a világ szinte összes jó nőjét megdugni, egymás iránt is hevesen érdeklődtünk, de szóba kerültek perverzióink is. Ő például mindenáron szeretett volna kopaszra borotválni, ami ellen a nyár közeledtével nem is volt sok problémám, így ezen hamar átestünk. Én burkoltan célozgattam a pisiszex iránti vonzalmamra, és abban mindketten egyetértettünk, hogy az orális dolgoknál jó lenne egy szintet továbblépni. Érdekes érzés volt, hogy bár egymással bármit el tudtunk képzelni, más pasikra gondolni sem bírtunk.
Beköszöntött a nyár, sikerrel leérettségiztünk, nagyfiúk lettünk, miénk volt a világ. Zolival tudtuk, hogy ősztől kicsit minden megváltozik, hiszen mindketten tanultunk tovább, de míg őt vidékre vették fel, én Budapestem maradtam. Éppen ezért ezt a nyarat maximálisan ki akartuk élvezni. Nyári munkán megszerzett pénzünket szinte csak bulira költöttük és készültünk a közös nyaralásra. Zoliék sokkal jobban álltak anyagilag mint mi, Zánkán volt egy nyaralójuk, ahova rendszeresen lejártam velük nyaranta. Ezen a nyáron külön engedéllyel a szülők megengedték, hogy mi 3 nappal korábban lemenjünk, tomboljuk ki magunkat egy hétvégén, hogy mire ők hétfőn megérkeznek felvehessük a klasszikus nyaraló stílust.
Pénteken kora délután megérkeztünk Zánkára, ahol előbb egy kicsit a kertet kellett összepakolnunk, de ez remek lehetőség volt arra, hogy közben megcsapoljuk apjának sör- és borkészletét. Az idő szépen telt, lassan mi is végeztünk, de nem gyakorló ivóként a sör és bor kettőse elég hamar elkezdte megtenni hatását. Egyre fesztelenebbek, nyíltabbak lettek párbeszédeink, majd Zoli egyszer elhallgatott, és néhány másodperces csend után rám nézett és tőle szokatlan stílusban ennyit mondott:
- Szeretnélek ma megdugni!
Ezen először felröhögtem, hiszen ez a stílus abszolút távol állt tőlünk, de éreztem, hogy ma eljött a pillanat, mindketten eléggé oldottak vagyunk ahhoz, hogy átessünk ezen. Bár rettenetesen vonzott a feneke, arra talán ekkor jobban vágytam, hogy hosszú és vastag farkát magamban érezzem. Megbeszéltük, hogy mindketten lezuhanyzunk és én egy kicsit jobban is megtisztítom magam alulról.
A kádba guggoltam, letekertem a zuhanyrózsát és nem túl erős, langyos vízsugarat eresztettem. A csövet a fenekemhez nyomva éreztem ahogy végbelem megtelik vízzel, már ettől extázisba jöttem. Ezt még néhányszor megismételtem, nem szerettem volna, ha ez alkalom rossz emlékekkel zárul. Teljesen tisztának éreztem magam, nemrég borotvált farkam betonkeményen állt, volt pillanat, hogy egyetlen érintés elég lett volna, hogy abban a pillanatban elmenjek.
Mire a sajátos beöntésemmel végeztem, Zoli már az ágyban feküdt meztelenül szintén álló farokkal. Bebújtam mellé és heves csókolozásba kezdtünk. Lassan egyre lejebb kezdett a testemen csókolgatni, majd a farkamhoz érve szokásához híven nem húzta az időt, hanem egyből a lényegre tért. A hasamra fordított úgy nyalogatta herémeit majd makulátlanul tiszta fenekemet. Éreztem, ahogy a záróizmok között nyelvével utat próbál törni, majd benyálazott mutatóujját lassan felcsúsztatta. Nem sietett, tudta, hogy ez nem az a pillanat, amikor kapkodni kell. Percekig járatta ujját a seggemben, majd lassan másik ujját is bedugta és finom mozdulatokkal kezdett tágítani. Leírhatatlan élmény volt, levegőért kapkodtam, önkívületbe estem. Majd ujjait kihúzta, de csak azért, hogy fel tudja húzni farkára a gumit és megdolgozott, ellazított lyukamhoz már a farkával közelített. Rendkívül lassan és óvatosan dugta be, de így is először kellemetlen élmény volt, az egész testem megmerevedett. De már nem akartam engedni és ő sem engem és óvatosan egyre mélyebbre hatolt majd ütemesen elkezdett dugni. Felrobbantam belülről. Hülyeség volt, de első gondolatom az volt, hogy "íme itt az osztály egyik legjobb fiúja, és a csajok helyett engem dug!". Lassan a derekam alá nyúlt, hogy megemeljen és kutyapózban dolgozott rajtam, míg közben rám hajolva a csókolgatta tarkóm, nyakam. Nagyon zavart, hogy nem látom az arcát, ezért a hátamra fordultam, a lábaimat szinte a nyakamba húztan, a derekamat pedig párnákkal emeltük meg, hogy így is belém tudjon hatolni. Végre láttam őt, és szépnek láttam. Sem előtte sem azóta nem vélekedtem így férfiról, de ő akkor és ott szép volt. Elég sok pózt kipróbáltunk, és szerencsére igen jól bírta ő is és én is. Felszabadultam, extázisban voltam, ahogy termetes makkja ki-be mozgott végbelemben. Egy-egy mélyebb lökésénél még a spermám is kicsordult, amit minden esetben ujjain a számba folyatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.64 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2017. 11. 2. csütörtök 14:10
Tetszett... szeretem a homo amlát és pisiszexet is 10p
#5 cscsu50 2017. 09. 20. szerda 07:40
mínuszt érdemelne
#4 Andreas6 2017. 09. 19. kedd 06:48
Nem tudom, lehet-e ennél is undorítóbbat írni.
#3 veteran 2017. 09. 19. kedd 03:52
Nekem ez sok. 3 pont.
#2 A57L 2017. 09. 19. kedd 03:15
Eggyel több.
#1 Törté-Net 2017. 09. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?