A+ A-

A félvér 1. rész

Megpróbáltam most egy fokkal finomabb, kevésbé horrorba illő történettel előállni, bár így kicsit több szerepet kapnak a nem erotikus események. Jó olvasást! ^^
-Szeretnék egy gyerkőcöt, Amy... - Szólalt meg anyám még jóval előttem. Pontosan nagyjából 9 hónappal, és 2 nappal előttem.
- Valóban, Christine? - Kérdezte a megszólított szépség. Szőke, hullámos haj, égkék szemek, telt ajkak, mellek, formás segg és figyelemfelkeltő combok. Azok mögött vörös gyíkfarok tekeredik fel a hasonló színű denevérszárnyakra, félénkségéről árulkodva. - És mégis hogyan? Mindketten AT-k vagyunk, Alkalmatlanok Tenyésztésre. Egyébként én is benne lennénk, de így nem találsz olyan szukki hapsit, aki felcsinál. - Feleli az az angyali, kissé mély hang melegen, együttérzőn, szánakozón.
- Van más megoldás. - Lelkesedik be párja vörös tincseivel. Arcszíne felveszi hajkoronája árnyalatát, és szégyellősen bújik el a zöld, aprócska félszárny mögött, hiszen a bal szárnya hiányzik. - Az én anyám is AT volt.
- Akkor te hogy?... - Kerekednek el Amy szemei. Nem tudott még erről az aprócska, ám fontos információról.
- Félig ember vagyok. Anyám felment, hogy teherbe ejtsék, és visszatért. Velem. Én már 3 éves voltam, így nem öltek meg. Eljátszhatnánk ezt mi ketten is.
- Gondolod, hogy el tudsz csábítani egy pasit? Mert nekem biztosan nem sikerülne! Életemben nem láttam még élőben egyet sem. - Lelkesedett fel Amy, hogy pár száz éve ismert párja új oldalát ismerheti meg. Anyám csak bólintott. - Elképesztő! És, hogy akarod csinálni?
- Mindketten elmúltunk 1000 évesek, ha jól tudom.
- Megvagyok 2000 is. - Kacsint Amy.
- Minden gond nélkül felköltözhetünk.
- Ma? - Kerekednek ki azok a gyönyörű szemek.
- Ma. Aztán, majd meglátjuk, hogy onnan merre tovább. Hogy hangzik?
- Vakmerően. De kifúrja az oldalamat a kíváncsiság. Pakoljak? - Kérdezi izgatottan, hiszen így is egy költözéshez készültek, kicsi volt a ház, és bőven kerestek annyit, hogy teljen egy nagyobbra, egy kétszobás, emeletes kis alapú házikót szemeltek ki. De még nem nőtt hozzá a szívük.
- ühüm. De velem. - Nyalja végig ajkait anyám. Már aznap délben készen voltak, megrendelték a sofőrt, a kocsit, telepakoltatták dobozokkal, és elmentek házat nézni. Mindenképp emeleteset akartak. És meg is állapodtak egy hatalmas, luxus házban. A költöztetőknek nem tetszett, hogy még nem is tudják, hova mennek, de mivel a költözés lebonyolítható volt, és órabért is fizettek minden munkásnak, nem volt panasz. Bent elkezdtek kipakolni. A személyzet, akiket szintén felbéreltek - a házhoz jártak, többnyire rabszolgák voltak - gyorsan és gyakorlott mozdulatokkal helyeztek el mindent a helyén, bár meglepődve tapasztalták, hogy a konyha teljesen üres. Nem nagyon ismerték a fajt arrafelé, ahova a szíve hívta anyámat (nagyon is helyesen).
- Úrnőm... Elhagyták a csomagokat, vagy konyhai eszközt nem hoztak? - Bátorkodott a Rendfenntartó, a szolgák feje megszólalni Amy-hez szólva.
- Minden konyhai eszköz, amire nekünk szükségünk van, az a szánkban található. És ha már így felajánlottad, be is mutathatnám rajtad a többieknek. - Szegény emberben a műtrágya is vigyázzba állt, úgy megijedt, de amikor Amy vékony, bár erős karjai lágyan köré fonódtak, ajkai az állán kezdtek táncolni, majd áttértek a nyakára, csípője növekvő erekciójához szorult. A férfi lehunyta a szemét, és élvezte a legpuhább ajkak érintését. Aztán hirtelen forró, hegyes tárgyak hasítottak a bőrébe, a nyaka alján, izomba. Nem hatolt át az izmokon. A férfi először kétségbeesetten fogta fel, hogy kezd gyengülni, bár semmit nem csinált, és még csak reggel van, a nő vállait fogta meg kétségbeesésében, hogy eltolja, de két puha, simogató kéz leakasztotta kapaszkodójáról.
- Bízz benne, nem fog bántani. - Suttogta anyám a férfinek, aki még mindig folyamatosan veszítette életerejét. Nem hitt neki. - El fogsz fáradni, mint egy jó szex után.. És mi hagyunk pihenni. Nektek újratermelődik az energiátok, nekünk nem. Nem ölünk meg senkit, hiszen azzal a saját éhezésünket írnánk alá. - És valóban, a férfi ásítozni, bóbiskolni kezdett. Amy pedig rögtön elengedte. - Látod? - Suttogta az a lágy, bizalmat sugárzó hang. - Nem szörnyek vagyunk. - Rögtön a bizalmukba férkőztek a szolgáknak, az egyik nagyobb szobát berendeztették nekik ágyakkal, hogy mindenki kényelmesen aludhasson - - rögtön imádták őket. Este, 21 óra körül fordultak a beszerzőhöz:
- Hé, szépség! - Szólt oda az alig 20 éves kis csajnak. - Hol találunk egy pár jó pasit?
- Megmutatom, szerintem az a legegyszerűbb. - Felelte az. - Ebben a ruhában jönnek? - Kérdezte arra a néhány vékony szíjra mutatva, ami a legintimebb részeiket fedte. Bólintottak. - Hát.. Én azért átöltöznék.
- Nem kell bejönnöd. Csak mutasd meg. - Felelte anyám. És így is lett. A szolgáló még átöltözött, aztán elindultak. De nem értek el odáig. Az éjszakai élet egy nagyvárosban jelentős. Alul öltözött örömlányok minden sarkon, sejtelmes, sokszor ijesztő, fekete ruhás, kapucnis drillerek a legfrissebb árukkal elrejtőzve a portyázó rendőrök elől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.28 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 03. 8. csütörtök 17:56
Csak belekezdtem és annyi elég is volt.
#10 cscsu50 2017. 08. 30. szerda 20:49
nem tudtam végigolvasni
#9 Phoebe 2017. 08. 29. kedd 14:34
Hát ööö... én szeretem a fantasyt, meg én is azt írok, de ez olyan WTF... Ki, hol, mit, egyáltalán mi van? Lehet, hogy te nagyon otthon vagy a történetedben, de azt úgy kéne előadnod, hogy mások is megértsék extra erőfeszítés nélkül. Egyébként meg biztos vagy benne, hogy te ide fantasyt akarsz beküldeni? Nem az itteni olvasóközönségnek való. nyes
#8 listike 2017. 08. 29. kedd 12:06
Ekkora marhaságot még nem olvastam.
#7 sunyilo 2017. 08. 28. hétfő 19:30
Netörődjél és folytazsd helyett legyen eszed és NE folytasd...
#6 BalGa 2017. 08. 28. hétfő 17:59
Nomen est omen...
Szavak, szavak egymás után rakva.
"Netörődjél" azzal, amit vakon54 kíván, és NE is "folytazsd"!
#5 vakon54 2017. 08. 28. hétfő 10:25
Netörődjél a fikázókkal folytazsd!
#4 veteran 2017. 08. 28. hétfő 07:47
Nagy 0-a.
#3 Andreas6 2017. 08. 28. hétfő 07:02
Gyenge próbálkozás.
#2 A57L 2017. 08. 28. hétfő 04:38
Nem nagy szám.
#1 Törté-Net 2017. 08. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?