A+ A-

Ikertesómmal - A viszony

Ezt a történetet egy olyan kamaszkorú ismerősömtől kaptam, aki hozzám hasonló helyzetbe került, de kicsit másképp oldotta meg a dolgokat.
Lehet, hogy hosszú lesz a bevezetőm. Előre elnézést kérek érte, de remélem mindenkinek (legalábbis azoknak, akik elolvassák) megéri majd végig olvasni és tetszeni is fog a történetem. Én Zsolti vagyok, és 18 éves éppen hogy múltam, van egy ikertesóm, Vince. (Egypetéjű ikrek vagyunk,) A folyamatok és a történet teljes megértése érdekében egy kicsit visszább kell, hogy menjek az időbe, de mindenekelőtt néhány szó a Vincével meglevő „kapcsolatommal” kapcsolatban. Szóval, tehát az ikertesómmal mindig mindent megtudtunk beszélni és mindig készek voltunk mindenben segíteni másiknak. A szexszel, vagyis inkább a szexualitással kapcsolatban viszont sosem beszélgettünk. Szerencsére az iskolába sosem jártunk ugyan abba az osztályba, amelynek két oka volt. Az egyik az, hogy egy évfolyamon általában 2-3 párhozamos osztály volt, míg a másik ok az volt, hogy a tanárok és az iskolavezetés sem igazán szerette azt, ha egy testvérpár ugyan abba az osztályba járjon, ez kiemelten igaz volt az ikrek esetére.
Innen kezdve a saját fel- és beismerésem menetét írom le pármondatban. Szóval már az általános iskolában, pontosabban azt hiszem, hogy 4. osztálytól az egyik (akkori) osztálytársammal, vagyis haverommal (Barna) gyakran viccelődtünk azzal, hogy mennyire szeretjük egymást. Ez a „viccelődés” 6. évvégére odáig fajult, hogy gyakran jártunk ki együtt WC-re, ahol simogattuk, ölelgettük egymást. (A simogatást ekkor „még csak” az egymás hátának vagy seggének simogatása volt.) Ez a helyzet a rákövetkező félév vége felére még durvábbá vált, hiszen már nem csak együtt jártunk ki és nem csak simogattuk, ölelgettük egymást, hanem többször megpróbáltuk egymást megcsókolni. Ez eleinte egyoldalú volt, vagyis volt egy kezdeményező, aki a visszautasítást tapasztalván mindig leállt. Ekkor viszont, az egyik „közös mosdózásunk alatt”, már nemhogy a hátamat vagy a seggemet fogdosta, hanem egyszerűen se szó, se beszéd megmarkolta a faszomat, amire én Rá néztem, hogy ez mit jelentsen. De magát a kérdést már nem volt időm ki is mondani, hisz abban a pillanatban megcsókolt. Én is megcsókoltam Őt. Ekkor állt bennem igazán össze valójában a mozaik, vagyis hogy miért volt jóérzés számomra az a tudat, amikor egy fiú simogatta a seggemet vagy dicsérte meg, hogy milyen jó seggem van. Be kellett látnom, hogy meleg vagyok. Ugyan a jelek miatt már nem volt akkora sokk számomra ez a felismerés, de mégis kellett egy pár hónap utána, hogy otthon elmerjem mondani. Amikor elmondtam, akkor elég kettős fogadtatása volt. Először azt hittem, hogy teljes mértékben elfogják ezt a szüleim fogadni. Majd avval szembesültem, hogy ez még sincs teljes így, hisz apám legalább kb. 2 hónapig szinte egyáltalán nem szólt hozzám, míg édesanyám meg még inkább kettősséggel fogadta, ami abból is látszott, hogy az első 3-4 hétben Ő sem szólt hozzám. Ebben a kemény időszakban egyedül az ikertesóm állt velem szóba és csak vele tudtam beszélgetni. Annak nagyon örültem, hogy van a családból legalább egy valaki, akivel beszélgethetek. Majd végre anyuval is tudtam beszélni róla. Idővel szerencsére apu is megenyhült.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben az időszakban, míg volt a szomszéd faluba egy meleg bár. Én oda két alkalommal elmentem. Első alkalommal még csak kíváncsiságból, míg a második alkalommal már lényegében barátkozni, párt keresni. Na, ennél a második alkalommal volt 3 fiú is, akik teljesen rám kattantak. Az első fiú nagyon rámenős volt, mind a mellett, hogy rendesen ki volt festve a körme, a szája, de míg a szeme is. Szóval túlságosan is kirívó volt. Le sem tagadhatta volna, hogy meleg. Nem beszélve arról, hogy önző módon kizárólag csak magáról volt hajlandó beszélni. A második fiú már nyitottabb volt és lehetett vele mindenről beszélni. De, hogy őszinte legyek Ő sem volt az esetem. Na, de a harmadik fiú végre olyan volt, akivel nem csak beszélgetni tudtam, hanem Vele akár hosszabb távon is eltudtam volna képzelni a dolgot. Egy 20-22 év körüli, középmagas, visszafogott, nem rámenős, a világ felé nyitott és érdeklődő. Minden embernek, legyen hetero, legyen biszex vagy legyen homo egy „ilyen jellegű” pár jut először az eszébe. Hosszú ideig beszélgettünk, majd közvetlen mellém húzódott és megfogta a kezem, majd megcsókolt. Én visszacsókoltam. Úgy éreztem, hogy végre megtaláltam azt a fiút, akivel hosszabb távra is tervezhetek. De tévedtem. Pont akkor, amikor megcsókolt, odalépett egy „negyedik/harmadik” fiú, aki odaszólt Neki, hogy Robi, hogy képzeled, hogy 1 évnyi együttlét után a szemem előtt csalsz meg egy másikkal? Miért alázol meg ennyire? Bennem egy világ omlott akkor és ott össze. Én megmondtam Robinak, hogy Elképzelni sem tudom, hogy hogyan képzelted azt, hogy rögtön a kapcsolatunk elején hazudsz, vagyis elhallgatsz egy olyan fontos részletet, hogy Te már valaki mással vagy együtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 03. 6. kedd 17:20
Nem jött be.
#8 t.555 2018. 02. 19. hétfő 10:32
Őszintének tűnt!
#7 Ricsi1990 2017. 11. 5. vasárnap 22:30
#4 Ha nem tetszik, akkor van ezen az oldalon is más kategória, ami esetleg jobban elnyeri tetszésedet!

Jók a családon belüli homo dolgok! 10p
#6 deajk2008 2017. 11. 1. szerda 09:06
Imádtam a csaldon belüli homo és pisiszexet... 10p
#5 A57L 2017. 09. 1. péntek 04:32
Sokan biztos szeretik,én nem.
#4 cscsu50 2017. 08. 17. csütörtök 21:17
elég már a homóból
#3 sunyilo 2017. 08. 15. kedd 22:50
Túl sok már ebből...
#2 Andreas6 2017. 08. 15. kedd 17:20
Nem az én világom.
#1 Törté-Net 2017. 08. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?