A+ A-

Bizarr kalandom egy idősebb nővel 3. rész - Otthon

Nehéz volt felfogni azt ami eddig történt velem, rengetegszer lejátszottam fejben a történteket, és emiatt nem is nagyon volt esélyem, hogy akár pár órára is lenyugodjanak a gondolataim. Tovább tágítottam a témákat amik mentén videókat és szex történeteket olvastam, még a shemale videók is izgatni kezdtek, de ami igazán felerősödött bennem, az a családon belüli szex. Persze ez nem volt előzmény nélküli, mert valamilyen szinten mindig is vonzott anyu, de ez sokáig maximum elismerő pillantásokban merült ki. Anyu egyedül nevelt engem, 50 éves vékony nő, talán soványnak is lehetne mondani, kicsi melle vannak, de a feneke nagyon formás a korához képest.
Az előzmény amit említettem, hogy az utóbbi időben anyu viselkedése egyre furábbá vált. Az otthoni munkák közül egyre többet kellett nekem megcsinálni, egyre többet zárkózott a szobájába. Egyszer segítenem kellett a számítógépén valamit megcsinálni, és magamra hagyott. Szinte biztos voltam benne, hogy az ideje nagy részét masztizással tölti, ezért gondoltam megnézem a böngészési előzményeit. Hát leesett az állam. Szinte kizárólag pornó videók volt az első találatok között, ráadásul hasonlóan hozzám, a normálon felül szinte minden fetish érdekelte. Nem egy harsány nő, ezért külön meglepett, hogy mennyire perverz dolgok izgatják. Tovább görgettem, és akkor ért a következő megdöbbenés, mert ő is regisztrált arra az oldalra, amin találkoztam Juditékkal. Gyorsan megnéztem a felhasználó nevét, és miután végeztem, mentem is a saját gépemhez és bejelentkeztem az oldalra, hogy megnézzem mit keres ott. Képet nem töltött fel, de hosszú bemutatkozó szöveget írt, amiben főleg perverz levelezésre és chatelésre keres minél fiatalabb fiúkat (!). Majd kiugrott a szívem, a farkam pedig szinte felrobbant. A korábbi enyhe vonzalom kőkemény szexuális vággyá változott. Meg akartam baszni anyámat. Gyorsan döntöttem, és ráírtam. Közben szóltam neki szóban, hogy kész a gépe. Türelmetlenül ment a géphez, és hallottam, hogy el kezd rajta dolgozni. Rólam voltak fent képek és videó is, ráadásul elég perverz, szóval tudtam, hogy az előzmények alapján tetszeni fog a profilom. A levélben leírtam neki, hogy valójában nem 18 vagyok, csak a rendszerbe nem lehet alacsonyabb értéket beállítani, és elképesztően izgatnak az idősebb nők, valamint tabu nélkül szeretnék beszélgetni bármiről, legyen az pisi szex, erőszakosabb szex, vagy akár a családon belüli szex.
Szinte alig vettem levegőt, amíg anyu nem válaszolt, de nem kellett sokáig várnom. Azt írta, hogy nehezen tudott írni, mert annyira felizgattam a levelemmel és a képekkel, és írta, hogy menjünk át chatre. Így tettem, és láttam, hogy aktív. Annyira izgatott voltam, hogy szinte elzsibbadt a szám meg a kezem, a farkamból meg szinte folyamatosan szivárgott az előváladék.
- Szia - írta anyu
- Szia. Ez gyors volt. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan itt tartunk
- Hát én se gondoltam, de annyira klappolt minden, az érdeklődési köröd, a korod, és a képeid. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy valójában?
- 16. Nem túl kevés?
- Istenem, dehogy is ahhh
- Akkor izgat a nagy korkülönbség?
- Igen. Nagyon, de még valami más is, csak arról nehéz írni.
- Azt írtam, hogy tabuk nélkül szeretnék beszélgetni, tehát kérlek írd le miről van szó.
- Hát az utóbbi időben kb. pornó függő lettem, és iszonyú sokat fantáziálok is, és fokozatosan eljutottam addig a fantáziámig amiben én és a veled egy korú fiam szerepel…
- Uhh. Ez elég izgató.
- Tényleg? Nem beteges?
- Hát azt nem tudnám egyértelműen tagadni, de ettől függetlenül engem beindított :)
- Örülök neki :)
- És miről fantáziáltál?
- Hát a durva, hogy már önmagában az extrém, hogy a fiamra masztizok, de ráadásul nem csak normál dolgokat csináltunk a fantáziámban, hanem perverz dolgokat is…
- Például?
- Háát, pl. kértem, hogy pisiljen le.
- Hmmm, nagyon felizgatsz. És ezt a valóságban is szeretnéd? Vágysz arra, hogy megtörténjen?
- Tudom, hogy a pokolra kerülök, de igen, igen vágyom arra, hogy a fiam megdugjon és lehugyozzon! Ahh de jó érzés ezt kiírni
Ott a gép előtt ülve teljesen lesokkolódtam, és majdnem elsültem. Szürreális volt a jelent, hogy anyám ilyenekre gondol velem kapcsolatban, és szinte még a billentyű kopogását is hallottam amikor mindezt leírta nekem. Legszívesebben átrohantam, és ráugrottam volna, de nagy nehezen meggyőztem magam, hogy nem biztos, hogy jól jönne ki, hogy rájönne, hogy mi is történt. Ezért inkább mást választottam.
- Örülök, hogy leírtad nekem. Most lehet, hogy nem fogod elhinni, de én hasonló dolgokat csinálok anyuval, és bár nálunk én kezdeményeztem, ha szeretnéd segítek, hogy mit kéne tenned, hogy megvalósulhasson.
- Hát nem is tudom. Nagyon vágyom rá, de ez nagyon nem helyes.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Gannicus23 2018. 12. 14. péntek 17:01
Jó lett. Én is folyamatosan dugom anyámat már régóta. Én is számítógépen cserkésztem be
#4 cscsu50 2017. 08. 3. csütörtök 20:48
folytasd
#3 sunyilo 2017. 08. 3. csütörtök 11:15
Nem nagy szám, ez a perverz oldalakra való inkább...
#2 A57L 2017. 08. 3. csütörtök 04:15
Nem sokat ér.
#1 Törté-Net 2017. 08. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?