A+ A-

Bizarr kalandom egy idősebb nővel 1. rész

Történetemet elég mocskos fantáziám alkotta, ha a nagy korkülönbség, anál, pisi vagy egyéb testnedvek (kaki nincs benne) gondolata zavar, nem hiszem, hogy élveznéd, de nem mondom, hogy ne olvasd el :)
16 éves voltam, sportos de nem kigyúrt alkattal. Mint kiderült addigra farkam szinte elérte szinte végleges méretét, ami átlagos hosszt, viszont átlagnál nagyobb vastagságot jelent. Az ön kielégítést elég hamar kezdtem és a pornó végig kísért a tinédzser koromon. Ez nem torzította el a vágyaimat, ugyan úgy ki tudtam verni egy erotikus filmre, mint egy iszonyatosan perverz és mocskos videóra (ez a mai napig így van). 16 évesen viszont egyértelműen a perverzebb vágyaim kerekedtek felül. Szűz ugyan nem voltam, néhány alkalmon már túl voltam. Viszont egyre erősebben vágytam bizarabb dolgokra mint például szex idősebb nővel, pisi szex, anál tágítás és nyalás, meg úgy általában a gátlások nélküli szex. A vágy annyira erő volt, hogy regisztráltam egy erotikus oldalra, ahova képeket, videókat tölthetnek fel magukról a felhasználók, és van társkereső része. Leírtam őszintén a vágyaimat, nem hagytam ki semmit, persze életkorhoz 18-at lehetett beállítani, de gondoltam majd úgy is megbeszéljük. Az első sorozatomra főleg csak pasik írtak, de ajánlatot már 2 nőtől is, bár egyik se mozgatott meg. A következő feltöltésem egy videó volt, a kádban feküdtem, és fél merev farokkal kezdtem fölfele pisilni, hogy saját magamra csurogjon vissza, majd kivertem. Erre nagyon sok komment érkezett, de szintén főleg pasiktól, meg pár nőtől, akiknek egy része inkább fújjolt. Egyikük azonban nagyon nem: “a számba jobb helye lett volna mindkettőnek ;)” ezt írta. Majd kiugrott a szívem az izgalomtól. Megnyitottam a profiljukat, elég sok sorozatuk, meg videójuk volt fönt. A nőt normál esetben nem mondtam volna az esetemnek, nem kövér, de elég duci volt, de a kommentjeik, valamint videóik hatására iszonyatosan elkezdtem vágyni rá. Még maszti után, józanul se múlt el a vágy. Egyik videójukon hanyatt feküdt, így dugta párja análba, közben hatalmas pináját dörzsölte, és hugyozott közben. Társkereső oldalukon, a nőnek kerestek férfiakat, akik benne vannak a bizarabb dolgokban is, és tényleg találkoznának. A férfi 50 a nő 42 éves volt. Szinte remegett a kezem amikor a levél írásra kattintottam. Gyorsan áttértünk a chatre, leírtuk egymásnak bizarabbnál bizarabb vágyainkat, majd rátértünk a találkozóra. Gondoltam, hogy úgy korrekt ha bevallom a valódi koromat. Amikor leírtam, több mint egy percig nem írt vissza, de aztán közölte, hogy csak azért nem írt rögtön mert el kellett kezdenie masztizni már a gondolatra is. Egyértelmű volt tehát, hogy találkozunk. Megkért, hogy legyek teljesen csupasz mindenhol, ő is az lesz. Megbeszéltük továbbá, hogy a találkozó előtt, mindketten teljesen mossuk ki a fenekünket, valamint igyunk rengeteget.
Eljött a nagy nap, egyedül nyitott ajtót, párja jelenléte nélkül leszünk együtt. Iszonyatosan izgatottak voltunk mindketten, ezért bedobtunk két felest, majd amíg hatni kezdett, megmutatta a fürdőszobát. Én törölközővel a derekamon mentem be az előkészített hálószobába (gumi lepedő, rengeteg szex játék, hangulat világítás), ő viszont teljesen meztelenül kutya pózban volt az ágyon, és egy plug-al a seggében masztizott. A látványtól, a hatalmas seggtől és nyögéstől egyből merev lettem. Hátra fordult.
- Vedd le azt a vackot, látni akarom a farkad. Gyere ide elém.
Elé ültem és közel arcához elkezdtem verni a farkamat, de nem vette be. Helyette a pinaszaftos ujjait a számba adta, én pedig lenyaltam bő nyállal. Ezután az ujjaival elkezdte izgatni az ánuszomat, ami iszonyatosan izgatott, majd hirtelen be is tolta egyik ujját. Ekkor ráadásul a farkamra is rábukott. Tudtam, hogy nem sokáig fogom bírni, de azt is tudtam, hogy ezután jobban fogom bírni a dugást, így átadtam magam. Nehezen vette be tövig, többször öklendezett is.
- Zavar ha öklenedezek?
- Viccelsz, dehogy is, engedd el magad.
Mosolygott, majd vissza bukott, és egy hatalmas adag nyál özön borította el a farkamat. A következő adagot már nem engedte ki a szájából. Le húzott, hanyatt feküdtem, az arcomhoz hajolt, és miközben számba engedte előváladékomból és nyálából álló keveréket, izgatta mellbimbómat ökzben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2017. 05. 17. szerda 12:19
Beteg egy állat vagy, de jó.
#9 genius33 2017. 01. 24. kedd 18:02
Elég beteg lett.
#8 gustavson44 2016. 11. 19. szombat 16:48
Nekem tetszik. De ízlés dolga. Meglepne egy ilyen helyzet, de nem futnék el. Be a korpásba és telegecizni.
#7 cscsu50 2016. 08. 19. péntek 05:37
Kicsit durva-
#6 zsuzsika 2016. 08. 17. szerda 10:25
undorító
#5 sunyilo 2016. 08. 16. kedd 19:37
Kicsit durrva...
#4 vakon53 2016. 08. 16. kedd 12:26
Folytazsd,folytazsd, folytazsd! 10 pont!
#3 hairy_pussy 2016. 08. 16. kedd 11:29
ez beteg
#2 A57L 2016. 08. 16. kedd 04:51
Hát elég durva.
#1 Törté-Net 2016. 08. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?