A+ A-

Bársony ujjakkal

Szia Bxxám!
Nyár van. A városban áll a levegő, a betonfalakból ömlik a hőség. Az éjszaka hozhatna némi enyhülést, de nem! Hiába bújsz az ágyba meztelen, hiába... Álmatlanul forgolódsz az átizzadt lepedőn. Csak egy megoldás van: ki a városból! Nem számít, hogy este van: fel a bringára és el! Igen...A házak közül kiérve már hűvösebb a levegő. Igazi enyhülés! Az éjjel sötétjében suhanni, és élvezni ahogy a hidegtől lúdbőrzik a testem. Emelkedők és lejtek... Dolgozik a szív, az izom. Igen, ez a mozgás öröme! A lámpa fénye alagutat fúr az út sötétjébe: az éjszaka varázslatos világ! Már szürkül amikor hazaérek.
Hajamban a frissen vágott mezők hűs szénaillatával.
Fáradtan zuhanok az ágyba, még zuhanyozni sincs kedvem. A fenekemen még érzem a nyereg keménységét, izomkötegek a combomon és vállamon jólesőn lazulnak el.
Bársony ujjakkal símít az álom...
Mintha az időben zuhannék vissza. - kamasz álmaim hímporos világába. Lábam közé szorított kispárnával alszom el. Mellbimbóm a lepedő durva vásznához szorul.Ívet von a testem, ahogy duzzadó ágyékomhoz érsz.
Még alszom.
Óvatosan fordítasz hanyatt, távoli érintésed a vállamon.
Nézel...
Az álmom még nem ereszt, most messze járok: Baján, tizenhat évesen... Kamaszként a kollégiumban, ahol tizenketten laktunk egy szobát. Ahol reggel hatkor volt az ébresztő: csupa álmos és hormonoktól duzzadó kamasz, tülekedés a mosdó vályúnál. Faragó tanár úr jól ismert és mindig harsány röhögéssel díjazott szövege: "Mi ez a kanszag és fityma csattogás itt Uraim?" Tudtuk mi jól, igaza van: minden éjjel ütmesen nyikorogtak a vaságyak...
Hallod? Még motyogok is...
Álmomban vitázok valakivel.
Adj egy könnyű csókot a homlokomra, attól megnyugszom majd...
Az arcomra hull a hajad és az illatod. Simítsd meg állam borostáját, aztán mellemen a szőrt - a lábam megrándul, amint a hasamhoz érsz: csiklandós vagyok. Látod? Hiába alszom, érzem minden érintésed...Herém sötét labdái kitüremkednek szorosra zárt combjaim közül. Színében ott fehérlik a fürdőnadrág helye.
Símíts még!
Végig a lábam, a combom lazuló izmait, napbarnított bőröm sűrű pihéit, ágyékom vékony drótszálait.
Ha erre sem ébrednék fel...
Gyengéden fogd ujjaid közé vértől éledő csuklyás hímvesszőm. Egy pillanat alatt keménnyé lesz, s tenyeredbe feszül! A makk büszkén veti nyaka mögé a bőrt. A herék duzzadnak harcra készen. Orromtól érzik puncid szrelemillatát! Egy sóhajtás és ébren vagyok... Vagy még álmodom? Agyamban még ütemesen ringanak a hajdani vaságyak. A szádat érzem, nyelved simítását botom hasítékán..
Aztán bekapod egészen, szívod, s a markoddal szorítod, ajkaddal elnegeded, de csak azért hogy újra rábukj:
Tövig.
A eleven hús forrón lüktet a szádban. Az első kéjcsepp fehéren csordul, s kevered a nyáladdal.
- Kedves! - szakad fel az álmom. S mint egy lomha állat mozdulok, a csípődnél emelve vonlak magamra.
Arcom a melled közé szorítom, átölelem a nyakad. Melled bimbói keményednek a számban, csókjaimban úszik vállad, a nyakad.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:44
Gyenge.
#3 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 08:58
Gyenge írás.
#2 papi 2014. 03. 29. szombat 07:33
Nem nagy durranás
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?