A+ A-

Az iskolatársammal - Áron és én

Helló mindenkinek! Engem Bélának hívnak és ez év januárjában töltöttem a 25-öt. Már egész kicsi (10 éves) koromtól összesen mindegy 11 évig voltam kollégista. Mint minden gyereket, engem is nagyjából 10-12 éves koromtól foglalkoztat a szex, mint téma. De talán 12 éves lehettem, amikor már erős sejtéseim voltak azzal kapcsolatban, hogy én a saját nememhez vonzódok inkább. (Egyébként ötödikes koromtól egy 8 évfolyamos gimibe jártam)
A kollégiumba 4-6 ágyas szobákba voltunk "szétosztva". Éppen csak megkezdtem a gimit, vagyis a 9. évfolyamot, amikor egyre egyértelműbbé vált számomra, hogy nagyon tetszik a kollégiumi szobatársam Áron. (Ő év vesztes is volt, de emellett pont a megelőző tanév végén bukott meg annyi tantárgyból, hogy nem mehetett pótvizsgázni sem.) A fiú és én az iskola atlétikai csapatának a 100 és a 200 méteres síkfutó csapatának, valamint a 4X100 méteres váltócsapatnak is tagjai voltunk, így a kollégium mellett az ”edzéseken” is rendre láthattam őt. Az érzéseimet még magam előtt is elakartam rejteni, de ez egyáltalán nem sikerült. Már ”csak” annyi volt a feladatom, hogy lehetőleg ne mutassam ki az érzéseimet a külvilág, vagyis Áron valamint az osztály-, az iskola-, valamint a csapattársaim/ink előtt. Aztán már csak háromhét volt hátra abból a tanévből, amikor az egyik csütörtöki edzés után levezetésként elmentünk kerózni. (Volt a sulinak néhány közhasználatú bicaja.) A suli nagyjából a városközponthoz közel volt, míg a kolesz onnan kb. 1,5 km-re, de mi pont az ellenkező irányba mentünk. Az egyik városhatár alig 2,5 km-re volt a sulitól és onnan alig 2-300 méterre volt egy (egyébként szép) erdős terület, amit ő ismert is jól. Bementünk az erdőbe, ahol több féle állatcsaládot is láttunk. Nem tudom, hogy honnan is merítettem az erőmet, de egyszer csak elkezdtem a nyakát csókolgatni, mire ő rám nézett és megcsókolt. A csók ugyan alig tartott tovább 10 mp-nél, de mégis úgy éreztem, hogy az volt az addigi életem legszebb 10 mp-e. Az is igaz, hogy volt bennem egy kis félsz, hogy mi van, ha játszik velem a srác. Szerintem látta rajtam, hogy nem vagyok teljesen biztos magunkba és főleg benne, ezért még beljebb vitt az erdőbe, ahol egy patak szerűség partjára értünk. Ott ledobta magáról a ruhát és bement a vízbe, majd engem is becsalt.
Amikor már mindketten a vízben voltunk (ami éppen csak a derekunkig ért), akkor átölelt és megcsókolt, majd ezt súgta a fülembe:
- Szeretlek, te lüke! – majd újra megcsókolt. Ezt már nagy felszabadultsággal és örömmel viszonoztam, mert a szavaiból és a tetteiből sugárzó őszinteség felszabadító érzést kölcsönzött nekem.
- Áronom! Édesem! Tudnod kell azt, hogy én már majdnem 1 éve fokozottan elkezdtem barátságnál jóval többet érezni irántad!
- Bélus! Tisztában vagyok vele, de nem akartam addig semmit sem tenni, amíg én nem látok tisztán az érzéseimmel kapcsolatban. Amikor már tudtam, hogy mit is érzek irántad, akkor azon kezdtem el törni a fejemet, hogy miként hozhatnám ezt a tudtodra.
Ekkor kijöttünk a vízből és kifeküdtünk a partra. Kellemes kora nyári idő volt. Ott ”száradás” közben többször is csattant el 2-3 mp-s csók. Amikor aztán már úgy látta, hogy ideje lenne felöltözni és visszaindulni a kollégiumba, akkor én megfogtam a kezem és megcsókoltam. A smár hosszúra és hevesre sikeredett. Eközben én a kezemmel folyton a faszával játszadoztam, majd letérdeltem elé és először csak a lábszárát, majd a combját kezdtem el csókolgatni, aztán elértem a golyóiig és a nyelvemmel elkezdtem játszadozni velük. Ezt követően a nemi szervén felhúztam a bőrt és elkezdtem azt nyalogatni. Már az is finom volt. Aztán az eddigre már teljesen merev és kb. 15-16 cm vastag faszát bekaptam és elkezdtem először óvatosan, majd a támogató nyögéseit hallván egyre hevesebben szopni. Jó érzés volt tudni, hogy annak a fiúnak a fasza van a számba, akiért meg vagyok veszve. Aztán néhány percnyi szopást követően valami langyos, de csekély mennyiségű dolog érkezett a hímvesszejéből a számba. Ez még ugyan ”csak” pisi volt, de mégis finomnak éreztem minden cseppjét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.09 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Ricsi1990 2017. 08. 9. szerda 14:10
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést.
Már küldtem be új történeteket, de még nem jelentek meg. (Elismerem, hogy ez a történet az egyik rokonom kérésére lett beküldve.)
Bízom abba, hogy ennek is lehet majd folytatása.
#5 deajk2008 2017. 07. 17. hétfő 04:29
nekem mindenesetre a műfajom a homoszex és a családon belüli szex is... jó lett folytasd 9p
#4 A57L 2017. 07. 9. vasárnap 03:22
Nekem sem a műfajom.
#3 cscsu50 2017. 07. 7. péntek 20:47
nem jön be
#2 veteran 2017. 07. 6. csütörtök 17:10
Ez mi?
#1 Törté-Net 2017. 07. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?