Életem legcsodásabb éjszakája

Szavazás átlaga: 5.9 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2017. június 23.
Hossz: 14 248 karakter
Elolvasva: 553 alkalommal
Tavasz volt. Nappal különösen meleg, szinte forró napsütés, este hűvösbe hajló langyos éjszakák borzolták a szerelmesek egymásba fonódó lelkeit.
A verandán ültem és vártam – rá. A percek órákká nőttek, mégsem voltam nyugtalan. Tudtam, hogy eljön, és azt is tudtam, hogy olyan lesz, amilyennek megismertem: kedves, humoros, érzelmes, olyan férfi, akinek van véleménye mindenről, és emellett ismeri az érzelmek és a női lélek szövevényes világát is. Kíváncsi voltam hogy néz ki élőben. Annyi mindent tudott már rólam, annyi édes, fájó, bűnös dolgot, büszkeséget, vágyat, örömöt, célt. Annyi titok tört már meg a monitor előtt. Éjszakák, melyek nappalokká lettek a hónapok óta csak egy képet láttam magam előtt és egy kedves hangot hallottam a telefonban, de most tavasz van... és végre láthatom. Csendesen, finoman érkezett. Egy könnyű csókot lehelt az arcomra, majd lehuppant a hintaágyra. Kissé tétován kereste a helyét a lakásban fürkésző tekintete végigsuhant az arcomon. Kérdőn nézett rám, mintha csak megerősítést várt volna, de ezt nem adtam meg neki, még nem. A borosüveg dugója mint hangtalanul csusszant ki az üvegből, és a gyertyafénnyel átszőtt vörösség csillogott vissza a szeméből. Lénye szavak nélkül is üdítően hatott rám. Éreztem a higgadt erőt, mely élénk érdeklődéssel font körbe. A megmosolyogtató elszólások és a véget nem érő történetek kavalkádja színekbe öltöztette a sápadt gyertyafényt. Ahogy lassan bekúszott a hideg a veranda deszkái közé, úgy kerültünk mi is egyre közelebb egymáshoz. Végül hozzá bújtam s ő átölelt. Tovább beszélgettünk, s jóleső érzés volt, hogy semmit sem siettet. Tudtam csak egy szavamba kerülne s hazamenne, hogy holnap ismét eljöjjön s itt üljünk a verandán, édes semmiségekről beszélgetve. De ahogy a bőre a bőrömhöz ért, tudtam, nem szabad elengednem...
Kékes-zöld szemeiben kíváncsi fény lobbant, ahogy a blues zene kissé lüktető, andalító ritmusa közénk fonódott. A csókja olyan magától értetődően simult szét az ajkamon, mintha mindig is oda tartozott volna. Soha nem éreztem férfi csókját még ennyire gyengédnek, és vágykorbácsolónak egyszerre. Akartam! Tudtam, hogy jó eséllyel először és utoljára látom, de akartam. Ha csak egy szép emlék lesz, akkor is szükségem volt rá. Éreztem, hogy úgy, ahogy ő szeret engem, soha senki nem szeretett és nem is fog ezután.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.9 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2017. július 15. 03:50
#6
Szépen megírt írás,de mit keres itt.
1
veteran
2017. június 26. 14:21
#5
Nekem bejött.
1
sunyilo
2017. június 24. 09:18
#4
Andreas6 kivételesen egyetértek: jó, csak túlzások vannak benne, amit le kell nyesegetni. Egyébiránt jó.
1
vakon54
2017. június 23. 08:15
#3
Nagyon de nagyon szépírás. 10 pont.
1
Andreas6
2017. június 23. 06:48
#2
Nagyon költői akartál lenni, és átestél a ló másik oldalára: dagályos lett és émelyítő (ezt a szót is belevetted egy helyen, teljesen értelmetlenül...). Legközelebb fogd egy kicsit vissza magad, lesz ez még jobb is!
1
T
Törté-Net
2017. június 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1