A+ A-

Bizarr viszonyok

Figyelem, a történet homoerotikus és vérfertőző jeleneteket is tatalmaz!
„Mééég! Basszál még! Keményebben!” – őrjöngött az ágyon négykézlábra ereszkedő a nő. Teste csillogott az izzadtságtól, hatalmas mellei szabadon ringtak előre – hátra, miközben partnerének méretes farka egyre gyorsuló ütembe járt a puncijába. Egy pillanatra felnézett és az ágy mellett trónoló tükörben megláttam az arcát. A gyönyörtől fénylő fekete szemek körül a kialvatlanság sötét karikái, sminkje elkenődött arcán fehér sperma pöttyök.
Ő az anyám, aki a legújabb barátjával kefél. Amióta apám lelépet teljesen megbolondult. Egy ideig csak bőgött, nekem kellett vigasztalnom, majd elment egy orvoshoz, szilikont nyomatott a mellébe, botoxot az ajkaiba és olyan ruhákba kezdett járni, melyeket még az osztálytársaim is szégyellnének felvenni. Három hete meg ezzel a Dáviddal kavar. Megnéztem a személyiét, 56 éves, de úgy néz ki, mint egy 40 éves Ken baba – azzal a különbséggel, hogy ő kopasz és van farka. Nem is kicsi, és még mutogatni is szereti. Egyszer, amikor kijött a fürdőből rajta felejtettem a szemem. Azóta meg ahányszor csak meglát, mosolyog, átölel, sőt volt, hogy teljesen magához szorított.
Anyámnak persze hiába szólok, hogy vigyázzon a pasijára, kutyába sem vesz. Dávid meg úgy gondolja, ő bármit megtehet. Most is készakarva hagyta nyitva a háló ajtaját. Tudta, hogy nem bírom ki, leskelődni fogok. Néha – persze csak utána – engem is furdal a lelkiismeret, hogy őket bámulva verem ki, de nem tudom megállni.
Nemrég a szobámba megtaláltam anyám spermás tangáját. Eleinte elképzelni sem tudtam, hogyan került oda. Aztán persze rájöttem. Biztos Dávid tette az ágyamra, hogy felizgasson vele. Néha, ellopom anyám fehérneműit. Egyszer még a hálóingébe is aludtam. Iszonyatosan izgató, de ugyanakkor valahogy megnyugtató is volt. De ez már régi mese. Levetkőztem és felvettem. Furcsa, de kellemes érzés volt. A farkam rögtön vigyázban állt, ahogy hozzáért a még nedves selyemdarabhoz. Körbefordultam a tükör előtt: nagy rám, ha nem tartom, leesik. De szép vagyok. Kék szemek, világos színű (kiskoromban még szőke) haj, finom arcvonások. A sok úszástól karcsú, izmos combok, kerek fenék – állítólag a csajok szeretik a szép fenekű pasikat. A vállam persze lehetne kicsit szélesebb. Súlyzóznom kellene. Ha nem lennék olyan mulya, minden csajt megkaphatnék a suliba. Jó, talán Rékát nem, mert ő az izompacsirtákat kedveli. De sajnos, valahogy nem rájuk vágyok.
A múltkor megkérdezte, nem e akarom teljesen szőrteleníteni magam. Szerinte most ez a divat. Végül is igaza lehet, egy csomó szexfilmbe csupasz a pasi. Elég kellemetlen és uncsi volt, de szerintem megérte, most már mindenhol csupi vagyok. Így sokkal izgibb masztizni.
Na, vége. Anyám hörög utolsót majd széttárt karokkal az ágyra esik. Menni készülök, de Dávid gyorsabb. Felpattant és mielőtt még diszkréten felszívódnék utánam ered és megragadja a vállamat: - Hát ez kemény volt. Élvezted? – mit lehet erre válaszolni? – Aha – dünnyögtem.
- Bedobok egy sört. Gyere te is. Dávid kinyit két cidert majd elém teszi az egyiket. Finom kicsit karcos alma íze van. Ülünk a félhomályban egymás mellett, ő Ádámkosztümben, én alsógatyában.
- Voltál már csajjal?
- Még nem – felelem őszintén. – Valahogy nem tudok szót érteni velük.
- És pasival?
- Dehogy! – tört ki belőlem a felháborodás – Nem vagyok én buzi!
- Én se – teszi meleg kezét a combomra – de tavaly tájföldön megbasztam egy travit. Olyan volt, mint egy szép kiscsaj, és istenien szopott. Az a kis édi farkincája – mosolygott – annyira megtetszett, hogy végül mégis hagytam, hogy megdugjon.
- És milyen volt? – kíváncsiskodtam.
- Klassz. Szinte olyan jó, mint amikor te kefélsz meg valakit. Tudod a prosztata miatt.
- Aha – bólintottam, bár nem értettem ezzel mit akar mondani.
- Ha lány lennél már rég megdugtalak volna – töri meg a csendet.
- Komolyan? – mosolyodtam el.
- Nagyon szexi és izgató vagy. Látod már a farkam is feláll. - önkéntelenül odanéztem.
- Gyere szépen Kriszti. Nem tudja meg senki. Tudom, hogy te is akarod! – suttogja cukrosbácsis hangon. - Érintsd meg a farkam. Add a kezed! – folyatta, majd finoman a farkára helyezte a kezemet, én pedig ösztönösen ujjaimmal körülfontam. - Jól van! Érzed, milyen forró, hogy lüktet? Téged akar! Rajta, a Tiéd! Óvatosan kezdtem húzgálni a kezem Dávid faszán. Éreztem az összes kis rücsköt, a barlangos test felületén minden apró pontot. A pasi hirtelen felsóhajtott, amikor a heréit is kezelésbe vettem. Munkám hamar meghozta gyümölcsét, a makk végén megjelent egy kis cseppre. - Tetszik Neked, ugye? Szeretnéd megkóstolni? – kérdezte Dávid - Talán még anyád puncijának az izé is még ott van.
Picit közelebb hajoltam, és nyelve hegyével megérintettem a farkát, lenyaltam róla a kis cseppet. Megcsókoltam a makkot, majd megint megnyaltam. Felváltva adtam az egyre nagyobb csókokat, majd elindultam a pénisz oldalán, végigcsókoltam és nyaltam a forró, illatos szerszámot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 finger 2018. 07. 30. hétfő 12:11
Ha nem mennek felvonulni ezek után, akkor rendben van,10 pont.
Izgatott.........
#9 jociy 2017. 07. 31. hétfő 10:44
Nagyon tetszik,jó lenne ha folytatnád.
#8 A57L 2017. 07. 18. kedd 02:56
Egy kicsit durva.
#7 deajk2008 2017. 07. 17. hétfő 04:24
szeretem az ilyen családon belüli szexet, ahol van homo rész is 10p, miért nem lehet mindegyik családon belüli szexben homoszex is??
#6 cscsu50 2017. 06. 19. hétfő 04:01
durva kissé
#5 sunyilo 2017. 06. 17. szombat 10:48
Nem igazán...
#4 Andreas6 2017. 06. 15. csütörtök 12:50
Engem inkább undorít.
#3 veteran 2017. 06. 15. csütörtök 09:35
Elmegy.
#2 gyuri0926 2017. 06. 15. csütörtök 08:10
Ez nem homo , hanem biszex és nagyon jó , lehetne folytatni
#1 Törté-Net 2017. 06. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?