A+ A-

Most vagy soha 2. rész - Avagy Máté és Réka története folytatódik

Máté és Réka titkos együtt léte óta eltelt pár hónap. Mindkettő igyekezett kerülni a másikat. Ez működött is egészen addig, amíg a sors másképp nem szőtte a szálakat...
Az ominózus éjszaka óta akaratlanul is próbáltam kerülni Rékát. Nem voltam biztos benne, hogy tudtam volna leplezni azokat az érzéseket, amiket az az éjszaka hagyott bennem. Megbeszéltük ugyan, hogy egyszeri eset és hogy elfelejtjük, de valljuk be őszintén, ami ennyire jó, azt nagyon nehéz elfelejteni. Ezért inkább kerültem. Bencének nem hiszem, hogy feltűnt ebből bármi is, mert előtte sem nagyon találkoztunk hármasban. Nem is lett volna ezzel semmi gond, ha nem állt volna elő Bence az ötletével...
- Figyu Máté, nincs kedved 10 napot eltölteni Görögországban? – dobta fel egyik nap a kérdést.
- Már hogy ne lenne! – válaszoltam lelkesen. Ki az a hülye aki erre nemet mondana?
- Szuper! Akkor már írom is Rékának, hogy megvan a negyedik fő az utazásra!
- Milyen negyedik fő? – kerekedett ki a szemem, és már rosszat sejtettem.
- Hát a helyzet az, hogy Réka már nyúz egy ideje, hogy ő nyaralni akar, mégpedig tengerparton. Le is foglaltuk 4 főre a szállást, a barátnője és annak a pasija jött volna velünk, viszont ezek egyik pillanatról a másikra összevesztek, mi meg szombaton indulnánk. A csaj eldöntötte, hogy ő márpedig jönni akar, de már nem tudjuk lemondani azt a plusz egy helyet. Meg igazából a csaj sem akar gyertyatartó lenni. Szóval röviden és tömören, ezért kellene jönnöd.
Tomboltak bennem az érzések, eszem nem volt hozzá, hogy mi a francot csináljak. Egyértelműen lett volna kedvem, de basszus, ott lesz Réka is. 10 napig összezárva... Úristen, hogy fogom én ezt kibírni, mikor a puszta gondolatától is, hogy egy légtérben legyek vele, feláll a farkam. De ugyanakkor meg nem tudtam volna semmi alibit kitalálni magamnak, hogy miért nem tudok menni. Úgyhogy belementem.
- Oké, megyek! De legalább jó a csaj? – kérdeztem viccesen. Próbáltam elterelni a figyelmet az aggódó fejemről.
- De még mennyire! Nem fogsz unatkozni, megígérem! – mondt mosolyogva Bence.
- Az biztos! – gondoltam magamban.
Szombaton reggel 7-kor indult a gépünk, Bence kocsijával mentünk a reptérre. Beszálltam az autóba, ami leparkolt a ház előtt és igyekeztem halál nyugodt maradni, annak ellenére, hogy majd kiugrott a szívem a helyéről. Bence vezetett, Réka és a barátnője, Bea, a hátsó ülésen ültek és mindketten a telefonjukat babrálták. Hátra köszöntem Nekik, miközben a másodperc töredéke alatt végignéztem Rékán, aki pont akkor nézett fel. Álmos, de iszonyat szexi feje volt, látszott rajta, hogy útál korán kelni, és még egy másik dimenzióban él ilyenkor. Beültem Bence mellé, kezet fogtunk aztán elindultunk a reptér fele.
Az út egy örökké valóságnak tűnt. Végig éreztem az orromban Réka isteni és gerjesztő illatát. Eszembe juttatta ez az illat azt az éjszakát, és elmosolyodtam. Úristen, Máté, szedd már össze magad! Egyszeri alkalom volt! Nincs folytatás!
Leszállt a gép, összeszedtük a csomagjainkat, és elindultunk megkeresni az apartmanunkat. Amikor odaértünk, akkor tudatosodott bennem, hogy kizárásos alapon Beával leszek egy szobában, mivel 2 francia ágyas szoba lett foglalva. Beának láthatóan nem volt ellenére az együtt alvás, ha akartam volna, már az érkezésünk után megdughattam volna, annyira ajánlkozott. Gyors kicsomagoltunk, és mivel rekkenő hőség volt, egyöntetűen arra szavaztunk, hogy irány a part. Bea még pakolt a szobában, én meg mivel már kész voltam, mert csak magamra kapta a fürdőgatyám, magamhoz vettem egy törölközőt és a napszemüvegemet, kimentem az előtérbe, hogy ott megvárjam a többieket. Egyszercsak Réka toppant elém a szobájukból.
- Szia! – köszönt ugyanazzal az ellenállhatatlan, huncut mosolyával, mint akkor is.
- Szia! – válaszoltam. – Bence? – kérdeztem, amikor bezárta maga mögött az ajtót.
- Lement beszélni az apartmann tulajdonosával, mindjárt jön!
- Értem! – bolintottam, és éreztem, hogy ennek a nőnek már a puszta jelenlététől is életre kelnek a legelrejtettebb érzékeim.
Próbáltam nem bámulni, és kikerülni a veszélyzónából, amit az illata töltött meg. Brutál jó teste volt, látszott rajta, hogy odafigyel magára. Nem volt vékony, inkább izmos és formás. Minden négyzetcentije tökéletes volt. Már éreztem is, hogy a farkam kezdi megtölteni a gatyámat, úgyhogy inkább elindultam a kijárat felé.
- Máté! – kiáltott utánam Réka. – Tudom, hogy elég gáz ez a helyzet, hidd el nekem sem könnyű úgy tenni, mint ha nem történt volna semmi. De próbáljuk meg, oké?
- Persze, hidd el én is azon vagyok. – vágtam oda neki hanyagul, és ott hagytam.
Mit mondhattam volna? Hogy bocs, kurva nagy hatással vagy rám, és mocsok nehéz kibírni, hogy ne kenjelek fel a falra itt rögtön és basszalak addig, amig csak állni tudsz a lábadon. Mert kb. ezek az érzések kavarogtak bennem. Láttam, hogy lefagyott, ahogy ott hagytam, de jobbnak láttam így.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 05. 19. péntek 06:10
jó lesz folytasd
#7 Ickx 2017. 05. 18. csütörtök 22:55
Wow! Jól indul, de folytasd. ezért csak 8p
#6 listike 2017. 05. 18. csütörtök 19:06
Mint a szappanoperák. A lányegnél hagytad abba.
#5 Speedcop 2017. 05. 18. csütörtök 18:35
jó lesz, köszi várjuk a folytatást!
#4 vakon54 2017. 05. 18. csütörtök 12:22
Blanka30 folytazsd 10 pont.
#3 sipospista 2017. 05. 18. csütörtök 08:30
Ez nagyon jo lett..folytasd
#2 A57L 2017. 05. 18. csütörtök 03:36
Ez nem tetszik.
#1 Törté-Net 2017. 05. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?