A+ A-

Lányok nélkül nem élhetek 1. rész - Avagy az igazoltatás

Hat órája hajtok és kezdek fáradni. Az eszem folyton Crisen jár, Afganisztánba vezényelték, óráról, órára aggódom miatta. Amúgy nem féltem az én jóképű hadnagyomat, a jég hátán is megél, erős, jó emberismerő és feladatmegoldó. Hiányzik nagyon a szex és amit Cris adhat, Crisel két éve jöttem össze, főiskolai barátnőm bátyja, és fél év után össze is kötöttük az életünket. Nincs olyan érintése, amit ne imádnék, az izmos testét, csillogó, kék szemeit, helyes arcát. És amikor egyenruhában van! Mindig sikerül őt egy menetre beizzítanom, nagyon jó vele az ágyban. Cris hadi mérnök, ügyes kezeit a szexnél is bűvöletbe ejtően jól használja, ahogy a száját és a szerszámát is.
A haditengerészettől kapja a jókora havi fizetését, sokat van sajnos távol. Így elfogadtam egy lánykori barátnőm invitálását, beköltözöm időszakosan a klubba, ahol öt másik lány lakik Jennán kívül, és ha ügyesen tartom a vezetési ütemet, estére oda is érhetek.
Egy kávé egy benzinkútnál, finom cigaretta, és mehetek is tovább.
A Mustangom jól bírja, Cris jól választott, amikor megvette nekem ajándékba. Már délután négyre jár az idő, éppen fás területen hajtok keresztül, amikor szirénáznak mögöttem. Megállok, két szőke bombázó, aki megállított. A nap vörösen nyugszik, a fák lombjai halkan susognak, alig húz el mellettünk autó.
- Helló kisasszony, azt hiszem gyorsabban hajtott a kelleténél. - Magas, karcsú alkat, nagy dudák, és keskeny derékon az öv. Az egyenruha nekik is jól áll, Crisre emlékezve máris kezdek nedvesedni, nemkülönben a zöld macskatekintettől, és a mogyoró barnától, amit az alacsonyabb, szintén szexisen festő zsarulány vet rám.
Ártatlan arcot vágok, szőke tincsem az ujjamra tekerem, próbálok megnyerően mosolyogni.
- Meg akarnak bírságolni?- kérdem.
- Talán nem tesszük, de ahhoz nagyon kedvesnek kell lennie ám. - feleli mosolyogva, a névjegykártyája szerinti Vendy.
- Hát... ö, két ilyen kedves nő, akiknek ennyire csábos a mosolya, rosszat nem akarhat nekem.
- Zárja be az autót kedves Lorin - szólít fel Vendy, miután átnézte a papírjaimat. A másik lányt Kiarának hívják, nagyon csinosak mindketten, magas, karcsú, hosszú lábú szöszkék, akárcsak én. Bezárom a kocsimat, a két nő nyomába eredek, miután Vendy magához vett a rendőr kocsiból egy piros, fehér kockás plédet.
Bemutatkoztak az illendőség kedvéért, egy tisztásra érünk, Kiara leteríti a plédet, eligazgatja a sarkait.
- Mutasd a melleid - mosolyog Vendy, amitől még szexisebben fest, mint előtte, nem így a barátnője is, fülig érő szájjal lép elém, és kezd segédkezni az ingem kigombolásában.
- Ó, de szexi, melltartó - tapogatja meg a melleim, két tenyerét téve a fedetlen kerek mellemre miután kikapcsolta hátul a melltartómat. Ennek okán felbuzdulva máris Vendy mögém simult, majd együttes erővel levetkőztetnek.
A rendőrnők is levetkőztek, ruháink egy kupacba kerülnek a pléd szélére, míg mi hárman egymáshoz közel. Amikor meglátom az egymás mellé simuló, feszes, kerek, nagy bimbóudvaros melleket, mosolyra fakadok, és ekként kezdem a számba venni és gyűrögetni a melleket szívni a pompázatos finom ízű bimbókat, amelyik aztán szeder nagyságúra duzzadnak szám munkájának játékától.
Vendy feneke valami csodálatos, pompás gömbjei közben bele is nyal azonmód munkatársa, miután négykézlábra ereszkedett. Sima puncija vonz, én alá csúszom, és szirmait nyalogatom mosolyogva, lám, lám, ez az utazás csodálatosabb, mint bármikor is gondoltam volna.
Miután lágy, lazára nyaltuk Vendy minden lyukát, én kerülök terítékre, a felszolgáláshoz, Kiara a puncim kinyalásával, Vendy fenekem ujjazásával teszi fel a koronát. Csípőmet felemelem és nyomom magam a szájaknak, körözök közben. Porcikáim felizzanak, a mennyekben érzem magamat. Nyögéseink beleszakadnak az erdei csendbe, a levegő balzsamosan vesz minket közre. Alig hiszem el, hogy ott vagyunk a szabadban, és olyan szerencsés vagyok, hogy két pompás lány kényeztet. Vendy nyelve pörög a csiklómon, hüvelyemet összehúzódásra sarkalva, combjaim is összezárom a hatás érdekében, míg Kiara ekkor belenyal rózsaszín ánuszomba.
Chris is nagyon jó az ágyban, de azt hiszem az én édes férjecském nem büszkélkedhet ilyen nyelvmunkával. Miután én, és Vendy már kielégültünk, Kiara van a soron. Őt hanyatt fektetjük, a melleire cuppanva izzítom, Vendy nyaltja a gyönyörű szirmait, hüvelyujját bent tartva hüvelyében. Csiklóját ajkaival néhányszor meghúzkodja, de ekkor én is akarom ízlelgetni a nektárját. Vendyt félre húzom, és én is nyalogatom, majd három ujjam behajlítva a hüvelyében, nyelvem pörgetve a duzzadt rügyén viszem élvezetbe. Közben is, hogy Vendy se unatkozzon, ő leguggol az oldalunk mellé, majd megujjazza popsiját, másik kezével a hüvelyét, simít végig a lábán, és újra átél egy megrázó orgazmust. Közben is csókokat váltunk, nyelveink csapkodják egymást erotikus hullámokat gerjesztve. Egymás mellett fekszünk, a Nap éppen lebukik a horizontról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2017. 07. 22. szombat 16:18
egészen izgalmas lett...
#4 sunyilo 2017. 05. 21. vasárnap 12:50
Egész jó...
#3 vakon54 2017. 05. 16. kedd 12:09
Kult476 ellehetettolvasni.
#2 A57L 2017. 05. 16. kedd 03:57
Kemény kis írás.
#1 Törté-Net 2017. 05. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?