A+ A-

Váratlan fordulat

Évivel közös lakóparkban élünk. Mégis a játszótéren ismertük meg egymást. Én a lányommal, ő a kisfiával volt lennt aznap délután. A honta mellett állva beszélgetni kezdtünk. Gyönyörü természetes vörös haja volt és olyan tiszta zöld szeme, hogy mosolyával a vesémig hatolt. Alakja a 30as korának megfelelt, érett szexi nő volt karbantartott nőies alakkal és szép nagy de testéhez kiválóan passzoló cicikkel.
Mindenféle ártatlan témáról beszélgettünk és bár már sokszor láttuk egymást valahogy sosem tünt fel eddig a pontig, hogy mennyire vonzó nő. Mintha megállt volna az idő egy pillanatra ahogy a mosolygós kis szája szélén megjelenő gödröcskéket néztem.
Innentől kezdve egyre többször keveredtünk beszélgetésbe és mindig vártam a délutánokat amikor találkozhatunk.
Egy alkalommal a játszótéren a többi szülővel megbeszéltük hogy közösen ellátogatunk az állatkertbe.
Eljött a nagy nap és már előre vártam hogy egész nap láthassam. Forró délután volt, így mindenki lazán öltözött.
Kis rövidnadrág és egy kék selyem hatásu laza felső volt rajta. Azonnal kiszúrtam, hogy a formás nagy mellei és a kemény bimbója milyen sejtelmesen látszik a falat anyag alatt. Amikor csak lehetett, próbáltam ugy helyezkedni hogy minél többet lássak a melleiből is. Nagyon kellett vigyáznom, nehogy a gyerekek, a feleségem vagy az Ő férje észrevegye mennyire felizgatott és próbálok többet látni belőle. Szinte folyamatosan merevedésem volt, mert az egyik ketrec előtt ahogyan a ketrec felé nyúlt, a karját megemelve a ruha ujján keresztül oldalról megpillantottam az érzéki sötét bimbóját. Alig tudtam levenni a szemem róla, annyira formás cicije volt. Miután körbejártuk az állatkertet, megálltunk a padoknál uzsonnázni. Mi egy pokrócra ülltünk, Évi meg szinte rögtön mellettünk a padra ült le a családjával. Amikor felnéztem felé, teljesen ledöbbentem mert a rövidnadrágja szárán pont a fekete bugyijáig láttam be. Picit félre volt csuszva a bugyi, így az egyik széle szinte a puncija közepénél volt. Sajnos nem a legélesebben láttam és gyorsan el is kaptam a szemem onnan mielőtt lebuknék, da ahogy oda oda pillantottam, láttam, hogy szépen karbantartott de vörös punciszőr kandikált ki a bugyi szélénél.
Amint hazaértünk rögtön bementem a wc-be és a látványt felidézve szinte néhány húzással könnyítettem magamon.
Jópárszor eszembe jutott még ezután az a délután és felidéztem milyen látvány volt. De mivel mindketten házasok is vagyunk meg a körülmények sem olyanok voltak, megmaradt nálam plátói szinten a rajongás.
Egyszer aztán váratlanul mégis bedobott a sors egy kihagyhatatlan helyzetet az intim ismerkedésre.
Épp Hódmezővásárhely környékén jártam és néha, ha az idő is meleg, meg időm is van a munka mellett, meg szoktam állni az algyői vasúti híd lábánál található nudista résznél. Tökélete hely a felfrissülésre, mivel nincs nálam fürdőruha és törölköző általában, itt a nudista részen mégis lehet picit felfrissülni a tiszában és a kellemes nyugodt környezetben pár perc alatt meg szoktam száradni, így fél óra ilyen laza kitérő mindig jól szokott jönni.
Épp hazafelé tartottam, amikor felmerült bennem a gondolat a Tiszához érve, hogy ilyen forróságban leugrok picit a nudira.
Laraktam az autót a híd tövénél és elindultam befelé az ösvényen, már el is kezdtem vetkőzni, hogy mire a parthoz érek már teljesen meztelen legyek. Kezembe fogtam a ruhákat és teljesen hátra mentem a belső részek felé. Akkor vettem észre hogy egy pokrócon napozik már egy vörös Nő hanyattfekve. Odaköszöntem neki hogy, jó napozást és ahogy felült, akkor vettem észre, hogy Évi az.
Mindkettem meglepetten néztünk egymásra a váratlan találkozástól. szinte egyszerre kérdeztük:
- Hát Te????
Még mindig meglepődve gyorsan rávágtam hogy épp erre dolgoztam és be szoktam ide ugrani amikor erre járok néha picit hűsölni mielőtt hazaindulok. Szememből látta hogy én is kíváncsi vagyok Ő hogy került ide, és felvilágosított, hogy eredetileg hódmezővásárhelyi születésű és itt vannak a nagyiéknál a gyerekkel, amig a férje kiküldetésen van külföldön. Picit ki akart kapcsolni és ezért jött ki napozni mert jobban szereti a napot mint a szolit. Nem kellett mentegetőznie, azonnal rávágtam hogy örülök hogy így alakult és találkoztunk, legalább van beszélgetőtárs és ha nem bánja csatlakozok hozzá.
ahogy elindultam mellé, végigmért a szemével alaposan és lopva én is megcsodáltam a gyönyörű cicijét már igy teljes valójában. Punciját nem láttam akkor még, hiszen térdeit maga elé huzva beszélgetett velem.
Látta, hogy nincs nálam pléd és törölköző, igy intett hogy van még mellette hely a pokrócán.. Mellé hasaltam.
Vörös haján csillogott a napfény, és mellém hasalt Ő is.
- Tudod én is örülök, hogy igy alakult, nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetben találkozunk -mondta
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ulysses 2015. 08. 22. szombat 21:19
Jó kis életszagú történet, kicsit kiszínezve. Az elütések helyenként zavaróak, de a folytatásra kíváncsi lennék.
#9 Rinaldo 2015. 07. 11. szombat 06:52
Jöhet a folytatás.
#8 papi 2015. 07. 9. csütörtök 18:10
Nem rossz
#7 veteran 2015. 07. 9. csütörtök 10:57
Nekem tetszett.
#6 szekely18 2015. 07. 9. csütörtök 10:52
Nekem tetszik!
#5 Andreas6 2015. 07. 9. csütörtök 09:44
Tetszett, kár hogy nem olvastad még egyszer át, és annyi hiba maradt benne nyilvánvaló elírások miatt.
#4 listike 2015. 07. 9. csütörtök 07:57
Jó írás.
#3 feherfabia 2015. 07. 9. csütörtök 06:40
Nagyon jó! Folytasd!
#2 A57L 2015. 07. 9. csütörtök 04:16
Gyenge lett.
#1 Törté-Net 2015. 07. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?