A+ A-

A találkozás

Nem elfogadott, amit tettek, bár több százan teszik ugyanezt. Mindketten belefáradtak a mindennapok egyformaságába és sajnos a házasságba is. Egy kifejezetten erre specializálódott netes társkeresőre regisztráltak, így találtak egymásra. Interneten ismerkedni egyébként is rizikós: Tényleg az a másik, akinek mutatja magát? Nem lesz csalódás az első találkozás? Ebben az esetben pedig még ott van az is, hogy az inkognitót fel kell fedni valaki, valakik előtt, meg kell bíznunk benne, pedig a lebukás veszélye, a kockázat nagy. Mégis megindult köztük a levelezés. Fényképküldés, ismerkedés, óvatos tapogatózás a másik felé, majd már a telefonszám-csere is megvolt.
Gyors sms-egyeztetés után sor került az első hívásra is. Az első másodpercek természetesen zavartan teltek, sok-sok hallgatással, majd egyre jobban belemerültek a beszélgetésbe, és már a találkozást tervezték. Nagyjából egy héttel az első levél után ez is megvalósult. Nem túl romantikus ugyan, de úgy beszélték meg, hogy nem kockáztatnak egy nyilvános cukrászdával, kávézóval, inkább egy parkolóban az autóban beszélgetnek. Mindketten izgatottan várták azt a csütörtök délutánt. Azonnal felismerték egymást, hivatalosan is bemutatkoztak, a kézfogás mellé puszi is járt.
Ez volt az első és egyben utolsó puszi is, amit váltottak. Beültek a férfi autójába, és igyekeztek először semleges témáról beszélgetni. Hamar feloldódtak és már kötetlenül tudták folytatni, mint régi ismerősök. Egy nevetés során a nő picit előrehajolt, eltávolodott az üléstől, a férfi pedig rögtön a hátára tette a tenyerét. A pulóveren keresztül is szinte égette a nő bőrét. A puszi óta ez volt az első érintés, és már ebből mindketten érezték, hogy lesz még több is. A férfi kisvártatva a kezét fogta meg, kissé zavaróan hatott a két különböző jegygyűrű az összekulcsolódott kezeken, de nem foglalkoztak vele. Szinte egyszerre indult egymás felé az arcuk, hogy az első csókra találkozzanak. Amennyire az autó első ülésén lehetett, átölelték egymást, csókolóztak, a férfi a nő arcát simogatta, tekintetük összeforrt. Még megbeszélték, mikor találkoznak legközelebb, és el kellett köszönniük. Ugyan a helyszín nem volt romantikus, de ezt ellensúlyozandó búcsúzáskor a férfi egy szál rózsát varázsolt elő a hátsó ülésről és átadta. A nő azóta is a munkahelyén őrzi kiszárítva.
Pár nap múlva eljött az ő napjuk. Újra egy parkolóban találkoztak, de akkor már tudták, hogy nem érik be az ottani csókolózással. A férfi kocsijával mentek egy előre lebeszélt motelszobába. Miután bezáródott mögöttük az ajtó, a feszültség megnőtt. A nő volt nagyobb zavarban, de a férfi átölelte, és hosszú percekig csak magához szorítva tartotta. Majd lágy csókolózásba kezdtek, simogatták, ölelték egymást. Az izgalmuk egyre fokozódott, és lassan a ruháktól is megszabadultak. A férfi szája már lejjebb kalandozott, a mellbimbókat vette birtokba. Felváltva nyalogatta, harapdálta őket, a nő pedig fejét hátravetve, nyögdécselve fejezte ki az elégedettségét.
A lába is kezdett elgyengülni, de szerencsére nem sokáig kellett már megtartania magát, mert hamarosan hanyatt feküdt az ágyon. A férfi tovább folytatta a mellek izgatását, élvezte a bimbók keménységét a nyelvén. Szerette volna még nagyobb gyönyörhöz juttatni a partnerét, ezért elengedte ezeket a halmokat és a puncijához fordult. A csupasz szeméremdombjához közeledett, először csak a forró lehelete súrolta, majd a nyelvével is megízlelte. A nő hangosan felnyögött az érintésre, és átadta magát az élvezetnek. A férfi nyelve hol a csiklójával játszott, hol a forró, nedves lyukba hatolt bele. Az ő izgalmát is fokozta a punci érintése, a partnere lihegése, nyögései, amivel az élvezetének adott hangot.
Milyen jó is egy ilyen érzéki nőt kényeztetni, aki ennyire átadja magát, aki ennyire tudja élvezni. Érezte, ahogy a testén finom remegések futnak végig, valahol azt is érzékelte, hogy a nő a fejét dobálja a gyönyörtől, míg végül feldobta a csípőjét és hangos sikítással jelezte, hogy eljutott az orgazmusig. A férfi tovább kényeztette, de most már finomabban, megvárta, amíg a remegése csillapodott egy kicsit, a légzésre lassabbá vált, és ekkor felé emelkedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 11. 29. szerda 06:23
Ulyssesnek van igaza.
#9 cscsu50 2017. 03. 22. szerda 06:53
kissé lapos
#8 veteran 2017. 03. 20. hétfő 08:59
Nem a legizgalmasabb írás.
#7 Ulysses 2017. 03. 18. szombat 18:45
Nem rossz, viszont unalmas, lapos, színtelen. A cselekmény a nullához közelít. Mint a vízállásjelentés, kb annyira izgalmas. Talán aki éppen benne van, megéli, annak jó, de ebben a formában olvasva, háááát...
#6 zoltan611230 2017. 03. 18. szombat 02:36
Egész jó....
#5 sunyilo 2017. 03. 17. péntek 21:52
Nem rossz...
#4 genius33 2017. 03. 16. csütörtök 18:29
Egész jó smile
#3 tomi19 2017. 03. 16. csütörtök 16:39
Jóféle
#2 A57L 2017. 03. 16. csütörtök 04:10
Tetszik.
#1 Törté-Net 2017. 03. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?