A+ A-

Anna terhes

Anna már hetedik hónapos terhes volt a történet idején. A libidója már a terhesség kezdete óta az egekben volt, vágyott a szexre, minél több, annál jobb, gondolta akkoriban. Péter a férje sajnos ennyit nem ért rá, meg nem is bírt ekkora kapacitással. Nap közben, amikor a férje nem volt otthon, azzal próbálta csökkenteni a vágyait, hogy pornót nézett és maszturbált, de ez csak időlegesen ért bármit is, aztán még erősebben jöttek vissza az érzések. Péter nem volt féltékeny alkat, de nem akart egy titkos viszonyt kezdeni mellette, annál jobban szerette őt.
Egyik este, már az ágyban beszélgettek elalvás előtt, szex után, amikor szóba került, hogy Annának nem elég amit most kap, többre vágyik, de nem akarja elrontani a házasságukat sem. Péter megértő volt, és megígérte, hogy gondolkozik valamiféle megoldáson.
Pár nappal később, miközben lefekvéshez készülődtek, Péter megkérdezte Annát:
- Mit szólnál hozzá, ha kipróbálnánk ezt a swinger dolgot? Tudod, vannak ezek a házak…
Anna kérdőn nézett Péterre. Elsőre elöntötte a düh, de pár másodperc múlva, jobban végig gondolva a dolgot nem is tűnt annyira bizarr ötletnek.
Addig tervezgették, hogy a következő hétvégén már bejelentkeztek az egyik jobb hírű, vidéki swingerklubba. Azon az estén korán elindultak otthonról, Péter vezetett, nagyjából három óráig tartott az út. Nem öltöztek különösebben szexin, a bejelentkezéskor az egyébként nagyon kedves hölgy, akivel beszéltek elmondta nekik, hogy átöltözésre van lehetőség ott is. Miután megérkeztek Kati – ő volt az akivel telefonon is beszéltek – bevezette őket az öltözőbe, mindketten kaptak egy – egy szekrényt. Péter csak egy alsónadrágot hagyott magán, Anna egy fekete, rövid baby-doll szerűségben, aminek a felső része egy szexi melltartó volt, és egy hozzá passzoló fekete tanga, combfix összeállításban lépett be pár perccel később a hallba. Még nem sokan voltak jelen. Ahogy Kati elmondta, olyan 9-10 körül jönnek majd többen is, akkor elég sokan lesznek, 25-30 főre számoltak a mai napon. Addig körbe vezette őket a házban. A földszinten a hall mellett két nagyobb szoba is volt, az egyikben egy nagy kör alakú, vörös huzatú ágy állt, körben tükrök takarták a falat. A másik szoba fehér volt, picivel kisebb, és abban csak a földön volt lerakva faltól falig matrac. A ház hátsó részén egy medence volt, a partján körben asztalok, a szobák felöli oldalon pedig kis ablakok, amiken keresztül nyomon lehetett követni a benti eseményeket. Az emeleten kisebb szobák voltak, különböző berendezéssel. Volt köztük fekete, BDSM szoba, fenékpaskolókkal, korbácsokkal és egy nagy X alakú állvánnyal a falon, valamint kisebb állványokkal, kalodákkal a szobában. Egy másik szobában gumilepedő volt az ágyon, és az ágy körül is műanyag volt a padló… vizes játékokhoz. De volt fönt pár teljesen normális szoba is, ha valaki privát akart volna félrevonulni.
Mire visszaértek a földszintre pár újabb vendég érkezett. Két házaspár, mindketten a kora ötvenes éveikben. Az egyik pár teltebb volt, a férfi legalább száz kiló, a feleség is olyan jó nyolcvan, de egyikük sem volt több 170 centinél. A másik pár vékonyabb volt, bár nem soványak, olyan kellemesen telt alakúak, de hasonló magassággal, mint a másik pár. Annáék kellemesen elbeszélgettek velük, mint megtudták mindkét pár törzsvendég a klubban, mint a vendégek jó része. Amikor megtudták, hogy Annáéknak ez az első alkalom, nagyon izgatottak lettek, mint mondták mindig nagy esemény, ha új tag érkezik.
Szépen lassan szállingóztak a vendégek, a végén körülbelül harminc ember töltötte meg a hallt, és beszélgetett egymással. Voltak, akik már simogatták a mellettük álló lány fenekét, vagy játékosan a melleit. Mindenki szexin öltözött fel, a lányokon többnyire combfix és tanga, melltartó, de volt akin csak egy áttetsző, rövid tunika féle. A férfiak vagy boxerban, vagy teljesen meztelenül beszélgettek. Kati mindenkinek bemutatta Annáékat, a vendégek többsége partnerrel érkezett, házaspárok voltak, két-három szóló pasit kivéve. A koruk 35 és 60 közötti volt, átlagos, vagy egy picit teltebb testalkattal, bár a férfiak közül többen is kisebb-nagyobb „sörhassal” büszkélkedhettek, a nők egy részén pedig látszott az egy, vagy több terhesség nyoma. Viszont ezek senkit nem feszélyeztek, a hangulat kitűnő volt. Mindenki kíváncsi volt az új, és az átlagnál fiatalabb hölgytagú párra, különösen, hogy viszonylag ritkán találkoztak itt állapotos nőkkel. Mindenki szerét ejtette, hogy egy kicsit megsimogassa Anna szép, méretes pocakját, de többen a melleit, vagy a fenekét is végig simították.
Körülbelül fél óra telt el, a társaság iszogatott, evett egy keveset, a hangulat egyre oldottabb lett. Péter és Anna egy – egy bárszéken ültek a pultnál, amikor egy kicsivel ötven feletti, picit pocakos, és erősen szőrös férfi lépett oda közéjük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 joozsi 2018. 03. 7. szerda 01:44
Nagyon tetszik.
#13 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:46
Jó kemény, pörgős sztori! 10p!

Szívesen írnék veled egy történetet. Ha érdekel, írj egy emailt! pavlov.urasag@gmail.com
#12 Andrea írónő 2017. 08. 14. hétfő 14:27
Izgató történet, szép fogalmazás ...
Tetszett, pedig először azt gondoltam kicsit rövid, és még többet lehetett volna leírni ... de jó lett! Gratula!
#11 sipospista 2017. 03. 10. péntek 10:01
Szupi.megy a pont
#10 cscsu50 2017. 03. 9. csütörtök 21:49
szuper
#9 Ulysses 2017. 03. 9. csütörtök 21:03
Látványosan írsz, ügyesen fogalmazol. A téma ugyan nem áll közel hozzám, de jó sztorinak tartom.
#8 sunyilo 2017. 03. 8. szerda 21:53
Remekk.
#7 veteran 2017. 03. 8. szerda 15:59
Megkapta amire vágyott.
#6 vakon54 2017. 03. 8. szerda 12:48
vflexus írjálmég ijeneket nagyonjó!
#5 lacicsabi 2017. 03. 8. szerda 12:42
Nagyon jó történet,mázlista akinek ilyrn felesége van!!!!
#4 sportyman (alttpg) 2017. 03. 8. szerda 10:35
Jó, izgalmas történet! Ritka kincs egy ilyen feleség!
#3 A57L 2017. 03. 8. szerda 03:22
Kemény,de jó.
#2 zoltan611230 2017. 03. 8. szerda 02:08
Nagyon kemény,
#1 Törté-Net 2017. 03. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?