A+ A-

Álmom

Minden ott kezdődik, hogy belépek egy szobába. Nem tudom, hol van ez a hely, teljesen ismeretlen, talán a te szobád, nem tudom. Félhomály fogad, csupán néhány gyertya szórja gyémánt fényét, melynek melege betölti az egész helyiséget. Csak lassan alkalmazkodik a szemem a sötétséghez, de rögtön biztonságban érzem magam, valami megmagyarázhatatlan nyugalom tör rám, és tudom, hogy egy csoda vár itt rám. Lassan kibontakoznak előttem a tárgyak körvonalai, de engem semmi más nem érdekel, csak az ágy szélén, nekem háttal ülő sziluett. Tudom, hogy te vagy az. Nem tudom honnan, de rögtön tudom, érzem, szinte belémhasít, és átjár jelenléted. Nem fordulsz meg, de tudod, hogy én vagyok az. Mögéd lépek, megérintem vállaidat. Te összerezzensz, de még mindig nem fordulsz hátra. Ujjaim magukba isszák bőröd finomságát, engem már ettől az érintéstől elborít a vágy, nem tudok uralkodni magamon. Lassan, finoman belecsókolok a nyakadba, beszívom hajad illatát, mely elkábítja tudatom, ízed átjárja testem, örvénybe ránt, megbabonáz. Megfordulsz, és rám nézel. Szemed, mint a tenger, elmerülök benne, egyre mélyebbre és mélyebbre, és a sírás fojtogat, annyira akarlak téged. Kissé félénken közeledek ajkaid felé, úgy érzem, még nem lehetek felkészülve arra a hihetetlen boldogságra, ami most rám vár. Mikor szád a számhoz ér, mint áramütés, úgy rohan át testemen a gyönyör, belebújik minden porcikámba, csontjaimban vibrál. Mézédes vagy. Nyelveinkkel először óvatosan tapogatózva fedezzük fel egymást, s ahogy a vágy egyre jobban átjárja testünket, mindinkább követelődzőbbé, hevesebbé válnak csókjaink. Átölellek, magamhoz szorítalak, szívünk hevesen dobog, táncuk egymásba olvad, eggyé válik. Hosszú perceken át csókoljuk, egymást egyre hevesebben és szenvedélyesebben, körmeid a hátamba mélyednek ( istenem, mily édes fájdalom ) beletúrok a hajadba, tested forrósága elborít, magával sodor, sosem akarlak többé elereszteni, magamhoz szorítalak, beléd temetkezem. Ajkam elválik ajkadtól, szemedbe nézek, s amit ott látok, végtelen örömet okoz. Te is akarod. Egy pillanatig sem szakadok el tekintetedtől, miközben elkezdjük megfosztani egymást ruhadarabjainktól. Pajkos mosolyodba beleremeg a testem, tudom hogy útra indultam a mennyország felé.
Ott állunk egymással szemben teljesen meztelen, izzik köröttünk a levegő, a vágy szinte kézzel tapintható, a szenvedély forgószélként söpör át a szobán, és én csak nézem gyönyörű tested, nem tudok betelni vele, a látvány megőrjít, sosem láttam még ilyen csodát, sosem akartam még ennyire senkit, sosem akarok felébredni. Hozzád lépek. Átölellek. Tested tűz, mely éget, lángba borít, elemészt. Eszemet vesztve csókollak, arcod, nyakad, finoman harapdálom füled, s belesuttogom, mennyire akarlak. Megérintem melleidet. Ujjaim alatt a vágy szikrái pattognak, bársony bőröd visszasimogat. Az ágyra hanyatlunk. Felfedezőútra indulok a testeden, minden porcikádat végig akarom csókolni, te megadóan tűröd, ahogy kezem és a szám elindul, hogy mindent megtudjon rólad. Ajkaim rátalálnak a mellbimbódra, csókollak, finoman nyalogatom, nyelvem körbe jár rajta, megtáncoltatja. Hihetetlen az érzés, amikor a számban egyre keményebbé válik, hallani halk sóhajaidat, érezni szíved egyre gyorsabb dobogását. Elidőzök melleiden, hiszen ez annyira jó nekem, nekünk, csak csókollak, ízlellek. Ujjaim közben fáradhatatlanul járják testedet, simogatnak.
Lejjebb csúszok, megkóstolom hasad, belefeledkezem csípőd vonalaiba, aztán egyre lentebb kalandozok, combod simogatom ajkaimmal, s egyre nehezebben bírom visszafogni magam. Leborulok eléd, végigcsókolom lábujjaidat is, majd visszaindulok. Lassan szétnyílnak lábaid, combod belső felének selymes bőrét csókolom már, s semmihez sem hasonlítható vágyad illata orromon át agyamba hatol. Nyelvem lassan, lágyan, szinte félve érint meg ott, te összerezzensz, és egy sóhaj tör fel a mellkasodból. Ízed, mint az istenek nektárja, lassan kinyílsz, mint egy virág, én egyre bátrabban és szenvedélyesebben táncoltatom rajtad, benned a nyelvem. Kifürkészem minden rejtett titkodat, megízlelem testednek ezt a gyönyört fakasztó zugát, mindenemet átjárja szerelmednek aromája.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 09. 30. szombat 09:17
Jobb, mint a többi írásod. Miért nem tagolod jobban?
#7 zsuzsika 2014. 12. 25. csütörtök 08:23
Nem rossz.
#6 A57L 2014. 05. 31. szombat 04:56
Egynek elmegy.
#5 papi 2013. 05. 26. vasárnap 18:59
Tetszik
#4 v-ir-a 2011. 12. 26. hétfő 22:09
hu de szépen leírtad, gyönyörű...
#3 tiborg 2010. 05. 16. vasárnap 05:57
Lirikus erotika.10
#2 Papó 2002. 05. 12. vasárnap 00:10
Fantáziadús!
Gratulálok!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?