A+ A-

Tini élvezet

13 éves koromban dugtak meg először, a 14. szülinapom előtt 1 héttel.
Gyakran kijártunk a Palára a barátaimmal, biciklivel, de ezen a napon csak egyedül voltam. A többiek valamiért nem tudtak kijönni. Volt egy kisebb meleg vizes medence, ott jókat lehetett lazulgatni, ahol a víz beömlött a medencébe, olyan volt, mint egy jakuzzi. Előttem egy 30 as pasi állt, kissé oldalt, és mivel mindenki szerette ezt a mini Niagarát, elég nagy volt a tolongás. Egyszer csak éreztem, hogy a pasi lágyan megérinti a farkamat. Először véletlennek véltem, a tömeg miatt, de aztán újra és újra éreztem az érintését. Érzéki borzongás futott át rajtam, és mivel kellemes érzés volt, úgy tettem mintha nem vettem volna észre. Ettől a pasi úgy felbátorodott, hogy egyre határozottabban kezdte simogatni az akkor már meredező kukacom, már nem csak hozzá-hozzáért, hanem szemtelenül ráhelyezte a tenyerét és el sem vette onnan. Nyilván érezte a farkam keménységét, és mivel nem volt ellenreakció, úgy vélte, benne vagyok, mehet minden. Ami egy kicsit igaz is volt, bár inkább ledermedtem az élménytől; ismeretlen, de kellemes, bizsergető érzés kerített hatalmában, és szinte cselekvésképtelen állapotba kerültem.
A pasi lassan teljesen birtokba vette a testemet, simogatta a combom, benyúlt a fürdőnadrágomba, masszírozni kezdte a farkam, besimított a combom közé a lüktető ágyékomhoz, sőt még addig helyezkedett, amíg a combjaim között hátranyúlva, az ujjaival el nem érte az ánuszomat. Mintha áram ütött volna meg, olyan érzés volt, összerándultam az érintésétől, és kéjes, elektromos bizsergés futott végig rajtam a lábujjamtól a fejem búbjáig. Ettől az érzéstől úgy megijedtem, hogy elfordultam tőle, ami nem volt jó ötlet, mert ezután a kemény farkát kezdte nyomkodni a fenekemhez. Nyilván félreértette a dolgot, azt hihette azért fordultam meg, mert azt akarom, amit csinált, hogy a farkát nyomja hozzám. Pedig csak meg voltam zavarodva, és nem tudtam mit kezdeni ezekkel az érzésekkel, izgatóak voltak, mégis félelemmel töltöttek el. Attól nem tartottam, hogy valaki észrevesz valamit az egészből, mert hiába voltak körülöttünk, a beömlő víz akkora fehér habos tajtékot vert, hogy semmi nem látszott abból, ami a víz színe alatt zajlott. Mégis egyszer csak észrevettem, hogy egy nő áll a medence egyik oldalsó peremén, felül a korlátnál, és jobbra-balra hajlongva, fürkészve nézelődik felénk. "Úr Isten" - gondoltam - ez a nő mégiscsak észrevette mit csinálunk. Talán felülről jobban be lehet látni a vízbe? Elfordítottam szégyenembe a fejem, hogy ne lássa az arcom, és elindultam kifelé a medencéből. Lassan kellet mennem, mert a farkam még mindig állt, és úgy ugye csak nem illik járkálni egy strandon? A lépcsőkhöz érve valamit lankadt, így elkezdtem lassan kifelé lépdelni a medencéből, ekkor hallottam a nő hangját oldalról "Péter hol a fenében voltál, össze-vissza kereslek". A fiához szólt, - ekkor megértettem, hogy nem a történteket látta a víz alatt, csak a fiát keresve hajlongott, hogy jobban lássa a tömegben. Ettől megnyugodtam. A kukim szalonképesre lankadt, aztán hirtelen pisilnem kellett. Megcéloztam az egyik klotyót, a messzebbit, hogy minél távolabb kerüljek a kínos szituáció helyszínétől. Hátra sem nézve mentem, és próbáltam másra gondolni.
Jó messze, a strand végében volt egy, oda betértem. Meglepően üres volt a többihez képest, egyetlen pasi slattyogott éppen kifelé a vietnami strandpapucsában. Szerettem volna egyedül lenni egy kicsit, ezért egy fülkébe álltam be, de az ajtót nem zártam be. Mikor végeztem, hallottam, hogy valaki bejön a piszoárokhoz, de nem néztem hátra. Egyszer csak a pasi a medencéből belépett mögém, és bezárta belülről az ajtót. Megrettentem, mert csak kettesben voltunk, és senkitől sem kérhettem volna segítséget, ha valami úgy alakul, hogy kell. Ott álltam letolt gatyával pucér fenékkel, mögöttem a fickóval.
Most sem vagyok szőrös típus, de akkor, 13 évesen egy szemernyi szőr sem volt rajtam sehol, olyan bőröm volt mint egy lánynak. Szépen le voltam barnulva és olyan lányos combom meg fenekem volt, hogy egyszer egy fiú megfogta a villamoson, azt hitte hátulról, hogy csaj vagyok, - akkor még ráadásul hosszú sötétbarna hajam is volt - aztán mikor mérgesen megfordultam, sűrű elnézést kért, végül egy jót röhögtünk.
Tehát ott állt mögöttem a pasi, és azonnal akcióba lendült, minden szó nélkül. Szorosan hozzásimult a fenekemhez, vizes fürdőgatyáján keresztül is érezni lehetett a duzzadt, forró dákóját, Hátulról átölelt, és fogdosni kezdte a még pisinedves kukacom, ami átlagos méretű volt a koromhoz képest, és ami azonnal felállt. Újra kéjes érzések rohantak meg, és egyre kevésbé tartottam attól, hogy valami bajom lehet, annyira gyengéden, szeretettel babusgatott. Leguggolt, széthúzta a popsimat és nyalni kezdett. Leírhatatlan érzés volt, ahogy a nyelve a fenekembe siklott. Éreztem, ahogy a gyűrűm lüktetni kezd, és a kéj apró gömbvillámai újra gurgulázni kezdtek a testemen kívül és belül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.99 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 rolika1845 2017. 08. 18. péntek 07:18
Mikor lesz folytatás?
#9 deajk2008 2017. 07. 14. péntek 17:05
nagyon álltam tőle... 9p
#8 A57L 2017. 02. 12. vasárnap 03:09
Nem lett rossz.
#7 hairy_pussy 2017. 02. 6. hétfő 11:13
hetero vagyok de ez egész normálisan van megirva eltekintve a témától.....
#6 tangasfiu2 2017. 02. 6. hétfő 10:46
folytasd smile
#5 sunyilo 2017. 02. 4. szombat 10:03
El lehetett olvasni...
#4 genius33 2017. 02. 4. szombat 06:26
Legyen folytatása is.
#3 cscsu50 2017. 02. 4. szombat 02:59
elmegy
#2 genius33 2017. 02. 3. péntek 20:33
Nem is rossz.
#1 Törté-Net 2017. 02. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?