A+ A-

A két kis csoda

A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egyet bulizni.
A terveket tettek követték és több alkalommal is eljöttek hozzánk bulizni. Ahogy jött a nyár és a lányok rakták fel a netre a képeket, hogy strandolnak meg napoznak egyszerűen megbabonáztak a formás idomaikkal. Majd a nyár közepén az egész család elment nyaralni csak én nem tudtam menni, mert későn szóltak és leadtam a beosztást így itthon maradtam. A szombat estéim mindig szabadok voltak hát gondoltam elmegyek bulizok egy kicsit a haverokkal. Ám péntek este felhívott Janka, hogy szombaton átjönnének és volna-e kedvünk elmenni bulizni. Mondtam, hogy mindenki elment nyaralni csak én maradtam itthon.
- Egyedül vagy otthon?
- Igen. – mondtam
- Akkor akár ma is átmehetnénk nem?
- Hát ha eléritek az utolsó buszt akkor gyertek. (ugyanis 40 kilométerre laknak tőlünk)
- Ok, siketünk.
- Ha elértétek csöngess meg.
- Rendben szia. – és lecsapta a telefont.
Gondoltam úgyse érik el a buszt így nekiálltam egy kis filmezésnek. Már ment egy ideje a film mikor valaki csöngettet. Gondoltam biztos valamelyik szomszéd mert társasház negyedik emeletén lakunk és van egy-két „kedves” szomszéd. Mivel egyedül voltam otthon egy szál gatyában voltam. Elindultam ajtót nyitni azzal, hogy gyors elzavarom. Mikor kinyitottam az ajtót Janka és Eszter álltak ott bomba ruhában és nem kevés cuccal.
- Hát ti, hogy kerültök ide és, hogy jutottatok be a lépcsőházba?
- Hát meg akartunk lepni. - mondták egyszerre.
- Sikerült, de várjatok magamra kell kapnom valamit.
- Jó csak engedj be, mert leszakad a karom. – mondta Janka.
Beengedtem a két meseszép lányt és ahogy beléptek jobban szemügyre vettem őket egyszerűen hatalmas merevedésem lett. Reméltem, hogy nem vették észre gyors bementem a szobámba és felkaptam egy rövidnadrágot. Július lévén brutális meleg volt még éjszaka is. Mire kiértem a két lány ott állt a nappaliban és épp a felsőjüket szedték le magukról. Csak néztem, hogy mire készülnek
- Nem zavar ha bikiniben leszünk?
- Nem, persze ha nektek így kényelmesebb. – mondtam miközben nyeltem egy nagyot.
A két lány pillanatok alatt bikiniben volt Jankán egy baromi szexi kék bikini míg Eszteren egy kis cuki rózsaszín bikini volt. Kiültünk az erkélyre és beszélgettünk közben kinyitottam egy finom bort amit még a születésnapomra kaptam. Telt az este és kezdtünk álmosak lenni így nyugovóra tértünk. Tesóm szobájában szállásoltam el őket és lefeküdtünk. Hajnal tájban arra ébredtem, hogy szomjas vagyok így felkeltem és elindultam, hogy igyak egy kis vizet. Ahogy a nappaliba léptem fura mocorgásra lettem figyelmes. Mivel nagyon meleg volt így minden ajtó és ablak nyitva volt így a lányok ajtaja is, mikor oda értem bepillantottam és elakadt a lélegzetem. Eszter Jankán feküdt és vadul csókolóztak. Hihetetlen ez a két meseszép lány egy szobával mellettem szeretkezik nem törődve azzal, hogy hol vannak. Csak néztem ahogy falják egymást. Eszter egyszer csak keresztbe tette a lábát és punciját Jankáéhoz illesztve kezdett el ütemesen mozogni, de közben egy pillanatra sem hagyta abba testvére csókolását. Már azon gondolkodtam, hogy oda megyek ekkor szinte egyszerre élveztek el. Mikor lenyugodtak halkan csak ennyit mondott Janka:
- Ah ez nagyon jó volt Eszter.
- Nekem is és nagyon szeretlek. – majd egy forró csókot váltottak és egymás karjaiban elaludtak.
Alig hittem el amit láttam és visszamentem a szobámba anélkül, hogy ittam volna.
Reggel mikor felkeltem a két lány még mindig egymás karjában édesen aludt. Gondoltam mire felkelnek csinálok egy kis reggelit és csendben nekiláttam a munkának.
Mikor felkeltek már terített asztal várta őket.
- Na jól aludtatok? – kérdeztem.
- Igen nagyon. – mondta Janka.
- Mihez volna ma kedvetek?
- Hát igazából amíg ilyen meleg van semmihez, de jó lenne egy kicsit napozni. – mondta Eszter.
- Ott a másik terasz ott tudtok napozni.
- Szuper. – mondta Janka.
Miközben reggeliztünk csak néztem őket ahogy ülnek egymás mellett és fogyasztják a reggelit. Mikor végeztünk mondtam, hogy hagyják majd én elintézem és menjenek nyugodtan napozni. Így is tettek és kifeküdtek az erkélyre, már legalább egy órája feküdtek ott amikor gondoltam megtréfálom őket és egy pohár hideg vizet öntöttem ki az ajtón. Mind a két lányt elérte, de Janka kapta a nagyobbik részét.
Nagyot sikítottak és felugrottak de mivel a bikini felsőjüket kikapcsolták mind a kettő ott állt felső nélkül így láthattam csodás kebleiket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.03 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2017. 07. 5. szerda 10:16
nagyon is izgalmas a sztori... folytasd 9p lett
#13 Ulysses 2017. 03. 8. szerda 20:10
Jó, jó, kell a párbeszéd egy sztoriba, de ezek nagyrésze itt csak üres fecsegés, nem viszi előre a történetet. Amúgy kellemes olvasmány.
#12 A57L 2017. 02. 23. csütörtök 03:35
Szerintem jó lett.
#11 picula 2017. 02. 15. szerda 22:21
nagyon jó lett
#10 A57L 2017. 02. 12. vasárnap 03:10
Ez jó lett.10P
#9 Ickx 2017. 02. 9. csütörtök 22:56
smile
#8 vakon54 2017. 02. 5. vasárnap 08:58
Nagyonjóírás.
#7 cscsu50 2017. 02. 3. péntek 18:45
nagyon jó
#6 genius33 2017. 02. 2. csütörtök 20:59
Jó kis történet ez. smile
#5 sunyilo 2017. 02. 2. csütörtök 20:09
Elsőrangú. Ez a felállás a farkamra ugyanúgy hat...
#4 listike 2017. 02. 2. csütörtök 10:20
Nagyon tökéletes volt.
#3 veteran 2017. 02. 2. csütörtök 08:46
Szeretetre méltó kis csajok.
#2 zoltan611230 2017. 02. 2. csütörtök 02:12
Imádni való...
#1 Törté-Net 2017. 02. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?