A+ A-

Big clit, tenisz és lábfétis

Tinédzser koromban fedeztem fel magamon, hogy a lányokat is kívánom, de egészen 25 éves koromig csak álmodoztam arról, milyen lehet.
A 25.születésnapom ébresztett rá, nem akarom úgy leélni a legszebb éveimet, hogy sohasem mertem meglépni azt, ami legbelül ezer éve motoszkált bennem.
A nyár végén jöttünk össze Gabival. Ő 27 éves amúgy. Emlékszem milyen izgatottság szállt meg, amikor kiderült, hogy a nőkhöz is vonzódik.
Most végre megtörténik! Ez annyira izgató! Kalandnak indult, aztán hamar rájöttünk, ha tudnánk se akarnánk leszokni egymásról. Egyelőre titokban csináljuk.
Úgy értve persze nem titokban kell találkoznunk, hisz ki gondolná, hogy két barátnő nem csak dumcsizgatni szokott, hanem le is fekszenek egymással.
A fodrászszalonban ismerkedtünk meg. Milyen frizurát akarsz, mióta jársz ide, aztán elindult egy kellemes beszélgetés, és búcsúzásnál mondtam, hogy majd bejelölöm face-en. Hazafelé sétálva egész úton az elragadóan helyes mosolya járt a fejemben. Vajon az csillant föl a szemeiben, amire gondolok? Vagy csak ennyire szeretném ezt hinni? Nő így még nem nézett rám! Izgi lenne, ha meztelenül csókolóznánk!
Aznap este chat-eltünk kicsit. Semmi extra csak folytattuk a társalgást, és megkérdeztem, eljön-e velem másnap estefelé meginni egy kávét meg sétálni
a Margit-szigeten. Úgy voltam vele, egyszer az életben most végre meg fogom mondani egy vonzó nő szemébe, hogy tetszik nekem.
Búcsúzáskor akartam valahogy a tudtára adni, hogy szeretném randira hívni, aztán ő kérdezte, voltam-e már nővel.
Innen már egyenes út vezetett a lakására. Bő egy évtizednyi fantáziálgatás után nem éreztem gyorsnak a tempót. ”Iszogatni” hívott föl magához,
de mindketten sejtettük, mi lesz a vége.
Hát így jöttünk össze annak idején, de most egy ennél is izgalmasabb emlékemet tervezem elmesélni neked.
Beszélgettünk, kinek milyen titkos vágyai vannak, és amikor elmondtam neki, belement. Úgy imádom érte! Csak miattam képes volt teniszpályát építtetni a telkükön. Persze mások úgy tudják, ő is nagy teniszrajongó. A látszat kedvéért képbe jött egy minimális szinten :) Nem mintha valami hatalmas pálya lenne, kb. vicc, hogy annak nevezem, de végül is az. A talapzat bordó, valami szintetikus anyagból készült. Tök jó rugalmas kicsit, és teniszcipőben nagyon jól tapad.
A telket fák ölelik körül, fentről pedig már messziről látni, ha jönne valaki. Mondhatni idilli környezet a szabad ég alatt szeretkezni vágyóknak.
Igényesen berendezett kis hétvégi telek. Van ott minden, ami kell. Miután kiértünk, ittunk egy kávét, és átöltöztünk az újonnan vásárolt teniszruháinkba, hogy felavassuk a nemrég elkészült pályát. Szexi érzés volt a tükörben látnom magam, miközben copfba fogtuk a hajunkat.
Évekkel ezelőtt rengetegszer masztiztam Anna Ivanovics és Sharapova meccsekre. Mindig elképzeltem, miután megölelik, és megpuszilják egymást a meccs végén a háló fölött… csókolózni kezdenek. Mégis ki szólna rájuk a lelátókról? :) És most évek után megadatott, hogy én is teniszruhában legyek, és a barátnőmet is abban lássam. A NŐT, akinek életem legizgatóbb szeretkezéseit köszönhetem.
A játék nem ment annyira, de dögösek voltunk a teniszrucijainkban. Gabi egy rózsaszín feszülős trikóban és egy fehér szoknyában volt.
Ha láttál már tenisz közvetítést, tudod milyenről beszélek. Az a nagyon rövid, nagyon szexi combközépig se érő, amiben ha felugranak, fölleng és máris villan minden derékig, amit eltakarni rendeltetett. Ezért vesznek alá hosszúszárú bugyit :) Mi nem vettünk. És persze melltartót sem. Én egy sötétlila egybe ruhában tetszelegtem magamnak, mert egyszer ilyenben is láttam Anna Ivanovicsot, és nagyon bejött. A felső része ennek is testhez simulós, és kétoldalt a nyak mellett van a pántja.
A melleim nem, csak a mellkasom, viszont a hátam a közepéig láttatni engedi. Az alsó része ennek sem ér combközépig, és szintén könnyedén fölleng :)
Így bugyi nélkül izgi előjáték volt teniszezni. A ház ajtaját nyitva hagytuk, hogy kihallatszódjon a hifi. A music fm-et hallgattuk.
-Ú de imádom ezt a számot! -Tommyboy & Soultan feat Zara - B With U (a youtube-on fönn van)
-Jaa szexi!
-A csaj hangja vagy a zene?
-Mindkettő! –mosolygott.- Gyere! –átnyúlt a háló fölött, és kitárta karjait.- A profi teniszező nők meccs után megölelik egymást!
Elmosolyodtunk. Nagyon szexi volt, ahogy átölelt, és magához húzott.
-És két puszit is adnak egymásnak!
Gabi nem távolodott el nagyon, és még mindig ölelt magához.
-És vannak olyan teniszező nők is, akik nem csak puszit adnak egymásnak! –a szívem tombolt a mellkasomban, amikor ajkaink találkoztak. Most valóra válik a legtitkosabb kívánságom! Fölhúztam szexi rózsaszín trikóját a mellei fölé, és a mellbimbójába szívtam, amikor a rádiós a műsorvezető csaj azt mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 PEGS_59
2018. 02. 23. péntek 09:04
Szívesen kukkoltam volna.:9 Válaszolok rá!
#11 cvirag
2016. 12. 10. szombat 18:23
Nekem bejött a teniszes kép, technikailag annyi bajom volt vele, hogy az elejével agyon lett csapva a hangulat.
Amúgy abban is lehet valami, ha átjön a szomszéd lány és simogatni kezd. Válaszolok rá!
#10 Annaahh
2016. 12. 8. csütörtök 11:43
smile Már nincs semmi ötletem. Írjak olyanokat, hogy csak szimplán átjött a barátnőm, és simogatni kezdett? smile Meg ha lenne is ötletem, már nem tudnám beleéléssel megírni.
Majd egyszer megformálódik még valami, ami érdemleges smile Válaszolok rá!
#9 veteran
2016. 12. 7. szerda 13:10
Most csak közepes. Válaszolok rá!
#8 deajk2008
2016. 12. 7. szerda 10:20
nekem nagyon tetszett... olyan jó lett 9p szeretem a leszbiséget Válaszolok rá!
#7 sztbali
2016. 12. 7. szerda 09:09
Ne távozz Annahh! Nekem az összes írásod tetszik és szerintem még egyáltalán nem égtél ki. Válaszolok rá!
#6 Annaahh
2016. 12. 7. szerda 08:58
Hát én akkor ennyi voltam. Van, hogy kiég az ember. Egyszer talán 5-10-30 év múlva még visszatérek egy kirobbanó darab erejéig smile Puszi nektek! Válaszolok rá!
#5 Annaahh
2016. 12. 7. szerda 08:46
Értem! Pedig nekem tetszik smile Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2016. 12. 7. szerda 05:40
Nem kötötte le az érdeklődésemet! Válaszolok rá!
#3 Pavlov
2016. 12. 7. szerda 04:55
A Caps Lockos dialógusok elég zavaróak. Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 12. 7. szerda 04:29
Van rajta javítani való. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 12. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!