A+ A-

Halloween Este

Fordítás
Mindenszentek eloestéje az az éjszaka, melyet izgatottan várok minden évben. Minden évben partit rendezünk, amikor berúgtunk, ketten dugtunk egész éjszaka. Ez az éve másképpen kezdődött, hamar rájöttem. Mindenki 19:00 körül érkezett, amikor sötétedett. Még akkor is, mikor mindenkit ismerünk, nehéz megmondani ki van a jelmezben. Cheerleader - nak öltöztem, ehhez jól illett, hogy Rick focistának öltözött. Csodálkozásomra, minden férfi focistának öltözött, ugyan abba a színben és számmal ellátva. Nehéz volt megmondani ki, kicsoda, ha egymás mellett álltak.
Az iskolai éveim alatt valóban cheerleader voltam és Rick pedig a foci csapatban játszott. Kicsit incselkedni akartam vele. Elfordítottam magam és pimaszul kifeszítettem a nagy melleimet, mintha nem tudnám, hogy mutatnak. Minden évben ugyan azt a jelmezt vettem fel és minden évben ugyan azt is tettem. Körbe fordultam, hogy mindenki láthassa fehér tangámat, amit viseltem. Ez teljesein megőrjítette Ricket és mindig nagyon megdugott a partit követően. Mikor elkezdődött a parti és mindenki jól érezte magát, elkezdtem a szokásos kis műsoromat. Körbe forogva, lassan felizgultam, kis tangámat egyre feljebb emeltem, és így mindenki láthatta pinámat és fenekemet.
Rick oda jött és fülembe suttogta - Ha jó műsort akarsz nekik bemutatni, vedd le a bugyidat és mutasd meg nekik a meztelen fenekedet. - Nem kellett kétszer mondania. Besurrantam a fürdőszobába és levettem a tangámat. Annyira kívántam a baszást, hogy nem tudtam megállni, hogy ne érintsem meg, nedves pinámat. Fenébe, olyan izgatott voltam. Többször becsúsztattam az ujjaimat a pinámba, és a nedvemet leszoptam az ujjaimról. Tudtam, el kell élveznem, mielőtt visszamegyek közéjük.
Keményen dörzsöltem a csiklómat és csipkedtem mellbimbóimat, éreztem gyorsan, el fogok élvezni. Azonban annyira belemerültem, hogy nem zártam az ajtót kulcsra magam mögött, Miközben elkezdem élvezni, két újjamat benyomtam a pinámba, és a nedves ujjaimat gyorsan a fenekembe. A pinám elkezdett lüktetni ahogy felrobbant bennem az élvezett, az ajtó váratlanul kinyílt és Rob, Rick jó barátja lépett be. Rob ugyan abban a foci csapatban játszott, ahol Rick
- Mit csinálsz itt? - kérdezte mosolyogva - , ha valami móka van, szívesen segítek.
A pinám lüktetett és annyira zavarba hozott, hogy megkérdeztem - mit ajánlasz?
Rob gyorsan becsukta az ajtót, megfordított és a mosdó fölé hajoltatott. Elővette farkát, és lüktető pinámhoz érintette. Egy gyors mozdulattal farka mélyen belémhatolt. A pinám lángolt, elkezdtem a csiklómat masszírozni, miközben Rob elkezdett megbaszni, kemény lökésekkel. Hirtelen kihúzta farkát és felállított, olyan közel voltam az elélvezéshez, hogy testem rángatódzni kezdett.
Kinyitotta az ajtó és kivezette a többiekhez.
- Nézd! Vicc nélkül, mit találtam! - Rob bemutatott mindenkinek, ezután felhúzta a szoknyámat, és nedves pinámat, körbe mutatta a szobában.
Megrémültem, hogy Rick ki fog borulni, gyorsan visszahajtottam a szoknyámat.
- Mutasd meg nekünk Őt, mennyire nedves - mondta Rob a férjemnek.
Lemerevedtem, soha nem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülhetek. Rob újból felhúzta szoknyámat, két úját bedugta a pinámba. Ahogy ezt elmondta a többieknek, a férfiak felálltak és odajöttek hozzánk, kivéve Ricket. Pillanatok alatt levetkőztettek, és a kanapéhoz húztak. Rob lehajoltatott a kanapéra, és faszát belökte pinámba. Körülnéztem, láttam, hogy Rick engem figyel a farkával a kezében. Nem tudtam elképzelni, hogy ez megtörténhet. Az összes nő is minket nézett, majd egymás után kezdték levenni ruháikat.
Most egy újfajta parti kezdődött. Rob gyorsabban kezdett dugni és egy fasz jelent meg az arcom előtt. Kinyitottam a számat és elkezdtem szopni a faszt. Előre döntve nem láthattam az arcát akivé volt, de nem érdekelt. Rob mélyen benyomat a faszát és éreztem, kezdek elélvezni.
Nem tudtam megállni, mélyen lenyeltem a faszt a torkomig és ugyan ekkor Rob keményebben mozgatta farkát. Elkezdtem remegni. Rob felnyögött és éreztem gecijét mélyen belém lövelli. Utána éreztem, hogy a fasz a számban elkezd pulzálni, olyan gyorsan kezdtem lenyelni a gecit, ahogy csak tudtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:51
Egész jó.
#4 Ildica 2002. 04. 7. vasárnap 19:50
Sequator,verni? A fejedet a falba,hogy te nem lehettél ott?:-))
(bocs):-)
#3 Sequator 2002. 04. 7. vasárnap 15:54
Áztááááá...ez nem gyenge orgia lehetett...ha megtörtént... mondjuk igy is jo volt, lehet rá verni:))
#2 Ildica 2002. 04. 7. vasárnap 03:36
Jóóó:-)))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?