A+ A-

Egy barátnőm sztorija

A következő történet nem velem, hanem az egyik szeretőmmel esett meg. Néha azt csináltuk, hogy nem értünk egymáshoz, csak szavakkal izgattuk a másikat, s úgy masztiztunk. Nos egy ilyen estén mesélte el, hogy lett ő leszbikus. Íme, az ő története.
Az egyik barátnőmnél hat évvel ezelőtt volt egy házibuliféleség. Akkor még egy fiúval jártam együtt, de a kapcsolatunk eléggé zűrös volt, sokat veszekedtünk. Aznap este is kitört a vihar, ordítoztunk egymással, egyszóval nagy balhé volt. Lényeg az, hogy kaptam egy hatalmas pofont, és az a szemét disznó lelépett. Fiatal voltam, érzékeny, hát bőgtem, sírtam, folytak a könnyeim. A barátnőm anyja (Klárinak hívják) felkísért a padlásszobába és vigasztalgatni próbált. Leültünk az ágyra, ő átölelt, simogatta a hajam, és megpróbált halk, kedves szavakkal megnyugtatni. Én csak zokogtam tovább hozzábújva, de hálás voltam a kedvességéért. Tovább simogatta a hajam, a hátam, és puszilgatta az arcom. Aztán máig sem tudom, hogyan, de megcsókoltuk egymást. Olyan megnyugtató volt, olyan természetesnek tűnt, hogy még csodálkozni sem volt időm. Nyelve finoman hatolt be ajkaim közé, olyan puha volt, mennyeien édes, hogy most is beleborzongok, ha rágondolok. Magához szorított, nyelve egyre követelőzőbben táncolt a számban, és én már el is felejtettem, hogy miért is sírtam. Pillanatok alatt eluralkodott rajtam a vágy, mellbimbóim megduzzadtak, megkeményedtek, éreztem, ahogy a pinámban megindul a kéjnedvek termelődése. Azt akartam, hogy ez a csók soha ne érjen véget, de véget ért. Klári eltolt magától, felállt, kulcsra zárta az ajtót, majd vetkőzni kezdett. Lassan meztelenre vetkőzött, én pedig csak bámultam rá, remegve az izgalomtól, és valami megmagyarázhatatlan nyugalom, és biztonságérzet kerített a hatalmába. Hamarosan ott állt előttem anyaszült meztelenül, és kissé félénk tekintettel meredt rám.
Akkor harminchét éves volt. Kissé telt alakjának, hatalmas melleinek látványa megbabonázott. A hasán volt egy leheletnyi zsír, és imitt - amott néhány ráncot is fel lehetett fedezni rajta, de ennek ellenére gyönyörű volt. A puncija teljesen borotvált volt, és én ilyet azelőtt még sohasem láttam. Libabőrös lettem az izgalomtól.
Vetkőzni kezdtem, ő odalépett hozzám, és segített megszabadulni a ruháimtól. Vadul, hevesen csókolóztunk, magamhoz szorítottam, és úgy éreztem, soha még ennyire nem izgultam fel. Amikor szája rátapadt a mellemre, ostorcsapásként ért a gyönyör. Majdnem orgazmusom volt.
Csókolt, simogatott, és én igyekeztem a magam esetlen módján viszonozni. Teljesen lucskos voltam az izgalomtól, és amikor a nyelve hozzáért a pinusomhoz, felsikoltottam. Soha senkivel nem éreztem addig még ekkora gyönyört.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2014. 06. 1. vasárnap 05:34
Tetszik
#10 aurora 2002. 08. 4. vasárnap 21:41
Csak újra el akartam olvasni, mert egyszer már tetszett. -
#9 Ropiharcos 2002. 05. 13. hétfő 21:27
Hhhhááááááát........
Nem rossz de nagyon rövid.
#8 bygirl 2002. 05. 12. vasárnap 10:56
tecccett
#7 Opál 2002. 05. 9. csütörtök 20:29
Sziasztok! Baromira tetszett a történet! Nem vagyok leszbi de a szex terén eltudnám viselni.
#6 Nemhatalmas 2002. 04. 6. szombat 23:50
nemrossz
#5 Elton 2002. 04. 5. péntek 18:41
Kellemes és tiszta
#4 Tono 2002. 04. 5. péntek 15:38
Hát rossznak nem rossz csak rövid!!
#3 dylan 2002. 04. 5. péntek 15:17
nem volt rossz
#2 jfhg 2002. 04. 4. csütörtök 08:47
őőőőő
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?