A+ A-

Profi amatőr

Akkor kezdődött, amikor hazahoztam egy DVD - t. Ahonnan elhoztam, egy egyszerű kölcsönző volt. Az, hogy felnőtt boltokba menjek, túlságosan zavarba hozott volna és nem volt hozzá bátorságom. Annyira azért nem voltam ártatlan, hogy ez lett volna az első felnőtt film, amit láttam volna. Ifjúkoromban kifejezetten élveztem a nézésüket, azután férjhez mentem, lehiggadtam és a vágy, hogy másokat nézzek szeretkezés közben, fokozatosan elhalványult. Néha Alec - kel megnéztünk egyet - kettőt és élveztük is, de nem gyakran.
Amikor beléptem a kölcsönzőbe, még eszemben sem volt ilyesmit kivenni. Csak valami néznivalót kerestem a hétvégére. Azután valami a kölcsönző ezen szekciója felé húzott és egyszer csak ott állam, a kezemben egy élvezések gyűjteménye DVD - vel. Tudtam, hogy mennyire nem illek ide. Az öltözetem üzleti viselet volt, ami egy hivatalban tökéletesen belesimult a környezetbe, de itt feltűnő volt. Nem voltam már csillogó szemű tizenéves lány, aki izgalmat keres. Mit akar egy harmincas üzletasszony egy pornó DVD - vel? Ráadásul pont egy ilyen témájúval?
Csak az öntött belém elég bátorságot, hogy a pultnál egy nő ült. A látszat kedvéért még levettem három normál filmet a polcokról. A pornó dvd volt legalul, amikor a pultra tettem őket. Az első három lemezt anélkül vitte be a nyilvántartásba, hogy rám nézett volna. Az utolsónál rám nézett. A belsőm megfagyott, az arcom elpirult. A nőt viszont mindez nem érdekelte.
- Ez az egyik ritka lemezünk. Szükségem lenne valamilyen kapcsolattartási módra, mielőtt kiadom - mondta.
Kapcsolattartási mód? Ez volt az utolsó, amit akartam. Vigyem inkább vissza? De az még furcsább lenne. Mielőtt bármit tehettem volna, elém rakott egy előre kinyomtatott lapot és egy tollat nyújtott. Ránéztem a lapra. Kíváncsiak voltak a nevemre, a címemre, a koromra, a kapcsolati állapotomra, a telefonszámomra és az e - mail címemre. Nem hittem a szememnek.
- Miért kellenek ezek? - kérdeztem.
A nő nem válaszolt, csak rámutatott az e - mail cím rovatára. Tétovázva nem mozdultam. Láthatóan rám unt, ezért maga felé fordította a lapot.
- A név legyen mondjuk Mary Smith. Rendben? - kérdezte és én bólintottam.
- A címet üresen hagyjuk, de kellene a kor.
- 34 - mondtam
Ő leírta, majd felnézett rám. Kérdés nélkül mondtam:
- Férjezett. De miért kell mindez?
- Igazából nem tudom - mondta vállat vonva, majd folytatta:
- Szükség lenne valami elérhetőségre.
A telefonszámom szóba sem jöhetett. Megadtam egy e - mail címet, amit évekkel korábban hoztam létre csevegésekhez és nem derült ki belőle a nevem.
Végül a kölcsönzőn kívül találtam magam, a DVD - kkel a táskámban. Az adatlap nem hagyott nyugodni. Miért érdeklik őket ezek? Nem elég, hogy idősebb vagyok 18 - nál?
Hazamentem és átöltöztem. Majd lementem és kinyitottam a könyvesboltot. Ahogy ott ültem, arra gondoltam, hogy mit szólna a lemezhez Alec. Már nem éltünk együtt, noha formailag még házasok voltunk. Délután 6 - kor bezártam és felmentem az emeletre. Megvacsoráztam, majd ellenőriztem az e - mailjeimet. Köztük az egyik így szólt:
“Tisztelt Mrs Smith!
A kölcsönző nevében írok, amit ma meglátogatott. Ahogy alkalmazottunk elmondta, egy ritka lemezt is kikölcsönzött. Megtisztelne minket, ha röviden megírná véleményét a filmről. Ez segítene DVD állományunk megfelelő kialakításban.
Üdvözlettel:
Rob Jonas”
Újra elolvastam a levelet, hogy elhiggyem hogy a kölcsönző tényleg egy pornófilmról kér visszajelzést. Kíváncsian és zavartan tettem be a lemezt a lejátszóba, majd kényelembe helyezkedtem a kanapén.
A film nagyjából egy órás volt. Vegyes érzelmeim voltak, miközben néztem. Évek óta most néztem pornót újra egyedül. Ráadásul nem a szokásos volt. Egyes részei taszítottak, mások tetszettek. Egyik másik jelenet kifejezetten érdekes volt. Láttam ahogy sperma csorog a lányok testén. Időnként úgy éreztem, hogy valami megmozdul bennem. A tetsző részeket újra
megnézem, mielőtt kivettem volna a lemezt a lejátszóból. Ahogy felálltam, eszembe jutott a levél. Visszajelzést várnak. Nem tűnt veszélyesnek a dolog, úgyhogy megírtam:
“Meglehetősen érdekes volt. Köszönöm az érdeklődésüket!”
Két perc sem telt belé és új üzenetem érkezett. Válaszoltak!
“Köszönjük a visszajelzését! Érdekelnék még hasonló témájú filmek?”
Érdekelne? Nem is tudom.
“Talán” - írtam.
A válasz azonnal jött:
“Ha holnap újra befárad a kölcsönzőbe, újabb lemez várja a pultnál.”
Nem tudtam igazán, hogy mit válaszoljak, úgyhogy csak annyit írtam:
“Köszönöm!”
Másnap délután elmentem a kölcsönzőbe. A pultnál a nő kíváncsi pillantást vetett rám. Visszaadtam a régi lemezeket, ő pedig adott egy újabbat. Egyetlen kérdés sem hangzott el.
Amikor a film megnézése után újra a gépemhez ültem, már várt egy levél.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 sipospista 2017. 01. 16. hétfő 18:22
Brutal joooo..10pont
#14 Pavlov 2016. 11. 1. kedd 15:49
Azért, mert ez erőszakos, beteges bukkakke. me, a jófajta. Azért.
#13 sunyilo 2016. 10. 29. szombat 20:58
Bukkake. Ha valaki nem tudta, mit jelent, és elolvasta, most már tudja. De miért fikázik??? Ha meg tudta és nem szereti, minek olvasta el???
#12 Pavlov 2016. 10. 29. szombat 14:49
Erőszakos túlzásokkal teli.
#11 listike 2016. 10. 29. szombat 11:48
Hányinger az egész.
#10 vakon54 2016. 10. 28. péntek 22:51
E- írásnak lessz folytatása-folytatásai is?
#9 fenotrin 2016. 10. 28. péntek 19:57
Mi a jó benne? Szerintem semmi, de egyrészt hátha valakinek bejön, másrészt nem az ötezredik apa-tinilánya vagy hasonló történet.
#8 deajk2008 2016. 10. 28. péntek 11:05
a gruppenszexet én imádom... nagyon jó lehet szép pasik között lenni és szopni őket, meg csókolozni velük úgy, hogy fiú vagyok... 10p
#7 zsuzsika 2016. 10. 28. péntek 09:34
Csatlakozom a negatívan értékelőkhöz.
#6 veteran 2016. 10. 28. péntek 09:14
Ocsmány.
#5 Andreas6 2016. 10. 28. péntek 05:54
Undorodom.
#4 feherfabia 2016. 10. 28. péntek 05:49
Nagyon gyenge!!
#3 A57L 2016. 10. 28. péntek 04:39
Azért nem olyan rossz.
#2 joozsi 2016. 10. 28. péntek 04:33
Ebben mi jó van?
#1 Törté-Net 2016. 10. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?