A+ A-

A csoda 1. rész - Saci

Még nem ébredtem fel teljesen, de valahol az agyam legmélyén már hallottam a halk motoszkálást, neszezést. Lassan tértem magamhoz, a hajnali fény szemembe sütött az ablakon keresztül.
Ó! Karcsi készülődik. Aztán megéreztem Gréti súlyát a karomon, ami már eléggé el volt zsibbadva. Kinyitottam a szemem, és azt láttam, amit éreztem is. Gréti szája kissé nyitva volt, és a karomra csorgott a nyála. Elmosolyodtam. Úgy aludt, mint egy kisgyerek, hozzám bújva magzati pózban. Most én aludtam középen, így én élvezhettem mellemen Gréti bársonyos bőrrét, a hátamhoz Karcsi mellkas szőre simult megnyugtatóan és óvó kajai igyekezek átfogni, mind a kettőnket. Szerettem így szendvicsben lenni. A két ember közt, akiket mindennél a világon jobban szeretek.
Csendesen lépett az éjjeliszekrényhez, és a szokásos zörejeket hallottam: az arany karlánca csendülését, az órája fémes csikorgását, és a matatást a kis dobozában hogy kiválassza, melyik pecsétgyűrűjét vegye fel. Három is volt neki, és hamarosan megkapja tőlünk az negyediket. Gyűjtötte őket. Közeledik az évfordulónk. Jutott eszembe erről. Gréti mocorgott a karomon, és testhelyzetet váltott.
Karcsi puha léptekkel közeledett, teste minden kis mozdulatát ismertem már és ez nekem az otthont jelentette. Fölénk hajolt:
- Jó reggelt, szépségeim!
- Jó reggelt, uram és parancsolóm… mosolyogtam rá, majd megsimogattam az arcát.
- Bár ez nem igaz, de azért jólesik hallani… összemosolyogtunk Gréti felett, aki felvette a jól ismert kifacsart testtartást, ami jelezte, hogy a hölgy már nem igazán alszik, de még nem is ébredt fel.
Karcsi leült az ágy szélére és hol rám, hol pedig a lányra fókuszál. Gréti kinyújtotta a bal karját és a férfi combjára tette. Még mindig csukva volt a szeme. Karcsi tekintete végül megállapodott rajtam.
Kutatón néztem a férfi szemébe, tekintetemmel simogattam a jól ismert arcot. Mindig elgyengülök, ha így néz: tele szeretettel és szerelemmel. Aztán halkan megkérdezte:
- De ugye nem maradtok egész nap ágyban??? –nem volt minden hátsó gondolat nélküli a kérdés… Én pedig eltöprengtem a lehetőségeken.
- Sajnos nem lehet, mert valaki nem ért rá az anyóslátogatásra tegnap. –szóltam kissé csípősen
- Így nekem kell bepótolnom. - Gréti megígérte az anyjának ma biztosan felmegy valamelyikünkkel segíteni rendet rakni és takarítani. - De szerintem Mrs. Furcsa rád gondolt és nem rám.
Próbálta elégedettségét elrejteni, de nem tudta. Igazából nem is akarta.
- Bocs Cica, de melóznom kellett. Tudod, el kell tartani a családot. – Szélesen vigyorgott.
Engesztelésül szájon csókolt. Ellepett a parfümje illata, amit tőlünk kapott nem is olyan régen. Tudja nagyon jól, hogy nem rajongok a csókolózásért reggel ébredés után, és persze soha nem mulasztja el, hogy adjon egy jó mély nyelvest. De persze Gréti is pont ilyen.
Hagyom, hogy gyengéden számba lopakodjon, mintha ismerkedne, aztán játszani hívja a nyelvem, majd teljesen birtokba veszi a szám. Gyengülök a gyönyörtől, élvezem. Megsimogatom frissen borotvált arcát.
Lassan hagyja ott ajkaim, mentolos ízt hagyva maga után. Látom a szemében a kínlódást, ő se örül, hogy éppen most kell egy hét végi csapatépítő tréningre mennie. Mélyet sóhajt, nem szégyelli gyengeségét:
- Hiányozni fogtok…
Lesüti szemeit, jobb kezével, Gréti hajával játszik. Majd egy pontra mutat a lány nyakán.
Nem szól, csak kérdőn magasra húzza a szemöldökét. Szája sarkában mosoly játszik.
Persze nem úszhatom meg. Sosem úszom meg. Szórakozottan bámuljuk Gréti nyakán az elszíneződött foltot, amit persze megint én hagytam rajta. Odanyúl mutatóujjával és megsimogatja a lány bőrét. Gréti úgy dönt, hogy akkor most már felébred.
- Már mész is? –kérdi kissé álmos hangon, alig tudja a szemét nyitva tartani. Elkapja férfi kezét, és belecsókol a tenyerébe.
- Igen Kincsem, mennem kell.
Most Grétit simogatja tekintetével, majd hozzá hajol, és őt is szájon csókolja. Az ő szájával is játszik egy kicsit. Aztán hol rám, hol Grétire néz, megsimogatja jobb kezével Őt, ballal egem. Megsimogatom kezét, ahogy arcomhoz ér. Nagyot sóhajt feláll az ágyról.
- Ígérem ez az utolsó hét vége, ami a munkáról szól.
- Ezer szerencséd, hogy ezt mondtad… mormolom a fogaim közt.
- Nagyon sok orgazmussal tartozol. –teszi hozzá Gréti, majd visszahanyatlik a párnára.
- Nagyon hiányzol! - mondjuk egyszerre.
- Főleg a gyönyörű farkad! - teszi hozzá Gréti, én meg lelkesen helyeslek. Hm! Úgy tűnik a hölgy gyorsan felébredt.
- Tudom ám, hogy csak a testemért szerettek! –mosolyog.
- Meg mostanában a kávét sem hozod ágyba…
- Azért a párnám arról tanúskodik, hogy jól el szoktátok tölteni az időt nélkülem is. Cinkosan néztünk össze Grétivel.
- Nem tehetünk róla, hogy szeretünk nyalakodni. - néztünk ártatlanul a férfira.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008
2016. 09. 7. szerda 10:01
nagyon kívánatos két vagy több nő szeretkezése!! Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2016. 09. 7. szerda 08:52
nagyon jó folytasd Válaszolok rá!
#9 Annaahh
2016. 09. 5. hétfő 11:57
Tetszik, izgató! Megírhatnád azt is, amikor először jöttetek össze! Kettesben, hármasban, mindenhogy smile Válaszolok rá!
#8 listike
2016. 09. 4. vasárnap 11:59
Nagyon jó írás. Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2016. 09. 2. péntek 19:22
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#6 hairy_pussy
2016. 09. 2. péntek 10:48
nagyon tetszik Válaszolok rá!
#5 vakon53
2016. 09. 2. péntek 09:20
Jó 10 pont! Válaszolok rá!
#4 zsuzsika
2016. 09. 2. péntek 09:02
Nekem is tetszett. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2016. 09. 2. péntek 05:49
Tetszett! Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 09. 2. péntek 04:53
Kedves kis történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 09. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!