A+ A-

A csoda 2-3. rész

2. rész
Én pedig szívből jövően mélyet nevettem a könnyem is kicsordult, a szilaj jókedv hanyatt dobott az ágyon.
- Te aztán tudod, hogy kell egy lányt elcsábítani!
Fölém hajol, sokat mondóan néz rám. Átveti a lábát rajtam és csípőmre ül. Úgy helyezkedik, hogy gondosan nyírt szeméremszőrzete az én csupasz puncimhoz érjen. Kezeimet a magasba tartja, mozdulni sem tudok, habár nem is akarok. Kissé megmozgatja csípőjét, jól tudva milyen élmény lesz ez nekem. Oda testem vélt nyugalma... Elkomolyodik, ahogy rám néz:
- Mondani akarok valamit.
- Most akár mit is mondasz, én buzgón helyeselni fogok. Mivel ki vagyok szolgáltatva neked. - válaszolom, és igyekeztem ajkaim közé csippenteni orrom előtt lévő mellbimbója közül legalább az egyiket.
- Nem is... inkább én Neked! - felelte.
Értetlenül nézek rá, és igazából fogalmam sincs, hogy mire gondol.
- Tudom, hogy tudod, de mégis el akarom mondania - Ellágyuló tekintettel pillant rám, én pedig csak az ajkaira tudok koncentrálni. Csókolj már meg! Elkalandozik a tekintete testemen. Megváltozott arckifejezése sokat mond nekem a benne fickándozó temérdek össze - vissza gondolatról, amik egyszerre jutnak eszébe. Elengedi az egyik kezemet, hogy megsimogassa mellem, így én az álla alá nyúlok így veszem rá, hogy újra a szemembe nézzen. Arca kiismerhetetlen, ahogy újra szemembe néz.
- Baj, van? Tudok segíteni? - megriadok. Hihetetlen élmény, hogy a csajom éppen rajtam ül, mit ül, éppen rajtam uralkodik, és én kérdezem meg tőle, hogy tudok e segíteni!
Simogatni kezd, de nincs semmi rendszer az érintésében. Mintha egyszerre akarna mindenhol hozzámérni. Ellágyulva néz rám.
- Nem, dehogy nincs baj! Látod ez is olyan dolog, amiért annyira és kimondhatatlanul szeretlek!
Büszkén, elégedetten mosolyog.
- Szeretlek Saci! Nem is tudod mennyire!
- Szeretem, ahogy megcsókolod Karcsit, szeretem, ahogy a kávédat iszod reggel, és szeretem, ahogy elalszol a tv előtt a kedvenc filmeden is akár. Szeretlek, mikor alszol és szeretlek mikor ébren vagy. Szeretlek, ahogy a szemembe nézel, mielőtt megcsókolsz és szeretlek, ahogy tekinteteddel engem keresel az orgazmusod előtt, mikor éppen Karcsival szeretkezel. És csak azután adod át magad neki. Szeretlek nézni titeket közben. Rabja vagyok a puncid ízének. Minden porcikádat imádom, még azokat is, amelyeket te nem szeretsz magadon!
Itt van mindjárt ez itt...
Kezével lágyan megérint, melleimet, hasamat, majd testhelyzetet váltva kissé oldalra fordított, hogy popsimat simogathassa.
- Mindenedet imádom, mert hozzád tartozik! - hogy szavainak nyomatékot adjon, ott kezdte csókolgatni, simogatni a bőrömet. Néha bele is harapott. Élvezem minden mozdulatát.
- Talán el kellene jönnöd velem edzeni.
- Ez nem volna túl jó ötlet. Már próbáltuk, de abból nem sült ki semmi jó! - sokatmondóan mosolyogtam.
- De igen, jó volt! Élvezted! Megfordultam, és felültem, Ő még mindig rajtam ült.
Istenem és mennyire élveztem...
- Csakhogy azt nem hívhatjuk edzésnek. Sokkal inkább egy érzéki szeretkezésnek.
- A Te hibád volt! Ezen úgy meglepődtem, hogy abbahagytam a simogatásokat és csókokat, amiket ez a pozitúra engedélyezett.
- Már miért? - egyenesen a szemébe néztem.
Vallani kezd, közben arcomat simogatja egy - egy röpke csókot hagyva rajta:
- A szobakerékpáron tekertél, akkor már majdnem egy órája ott voltunk. Én melletted voltam kicsit a hátad mögött. Fel volt tűzve a hajad, és éppen megláttam, hogy a tarkódról egy izzadságcsepp a nyakadon át a gerinced vonalán a felsőd alá igyekszik. Elöntött a melegség a gondolatra, hogy akár én is ott lehetnék. Mármint, hogy bárcsak én lehetnék az az izzadságcsepp, végigcsókolnám a gerincedet. - közben hogy szavainak nyomatékot adjon, alig - alig hozzámérve simogatni kezdett az említett helyen. Megremegek érintésétől.
- Csillogott a gyönyörű bőröd a verítéktől. Aztán arra gondoltam, hogy nem bírok várni addig, míg hazaérünk.
- Igen, aztán mikor leszálltam a kerékpárról, azt mondtad nyújtsak egy kicsit és akkor nem lesz izomlázam.
- A többi már történelem...
- Milyen kár, hogy a tulaj megkért minket, hogy lehetőleg ne látogassuk többet az intézményt.
Vihogtunk egy sort.
Lassan ismét hozzám hajol, és az ágyra fektet. Puhán csókol, úgy ahogy csak ő tud. Gyönyörű mellei a melleimnek feszültek. Hosszan kényezteti az ajkaim, úgy hogy vérem újra 100 fokon ég. Simogatásával tovább kergeti vágyam. Nem tudom, milyen sokáig csókolózunk, csak azt, hogy közben csípőjével lábam közé helyezkedik. Az érzés váratlanul ér, fülébe sóhajtom édes kínomat és próbálom puncim hozzá érinteni még jobban. Így mozogunk egymáson, közben folyamatosan csókolózunk. Kezeimet a csodálatos popsijára csúsztattam, bele - bele markolok, aztán alig hozzáérve simogatom tovább a gerince vonalán. Elkezdi rágcsálni a fülkagylóm, puszilgatni a fülem mögötti érzékeny területet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 19. szerda 12:44
szeretem, mikor 2 nő kényezteti egymást 9p lett...
#7 A57L 2017. 02. 23. csütörtök 03:37
Egynek elmegy.
#6 sunyilo 2017. 01. 12. csütörtök 23:32
Ahhoz képest, hogy leszbi, egész jó.
#5 cscsu50 2017. 01. 12. csütörtök 23:26
nagyon gyenge szófosás
#4 veteran 2017. 01. 12. csütörtök 08:58
Nem pontozható.
#3 listike 2017. 01. 12. csütörtök 07:05
Ebből ennyi is sok volt.
#2 vakon54 2017. 01. 12. csütörtök 04:18
Thuvia Folytazsd legyélszives!
#1 Törté-Net 2017. 01. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?