A+ A-

Húgommal és barátnőjével a Balaton Soundon

Sziasztok! Bence vagyok, és a következő események köztem, a húgom Fanni, és a barátnője közt történtek meg.
Én egy 18 éves, sportos alkatú, jóképűnek mondott srác vagyok. Kissé visszahúzódóbb természetem miatt viszont sosem voltam egy nagy nőcsábász. Húgom 16 éves, és egy igazi szexbomba. Feszes, popsik, nagy, kerek cicik, vállig érő sötétbarna haj, és kék szemek. Imádják a pasik, és erre szemérmetlen öltözködési stílusával még rátesz egy lapáttal.
Idén azzal a feltétellel, hogy rajta tartom a szemem rábeszélte a szüleinket, hogy elengedjék velem, és egy barátnőjével a Balaton Soundra. A barátnőjét Timinek hívják, és 17 éves. Pont az esetem. Szőke haj, izmos combok, gömbölyű hátsó, nem túl nagy, de annál formásabb cicik. Korábban mikor nálunk volt már párszor találkoztam vele, de még sosem volt alkalmunk komolyabban beszélgetni.
Az első nap nem történt túl sok izgalmas. Az oda út jó hangulatban telt el, szüleink kocsijával mentünk. Mivel egyedül nekem volt jogsim hármunk közül ezért én vezettem. Idő előtt odaértünk a szállásra, ezért gyorsan átöltöztünk, beváltottuk a karszalagjainkat, és mentünk fürödni egyet. Az első nap elég eseménytelenül telt. A szállás egy két hálószobás apartman volt. Mi húgommal ketten egy szobában voltunk, Timi meg a másikban egyedül.
Másnap kicsit többet ittunk a kelleténél, ezért Timi korán elment. Fannival mi még maradtunk a Martin Garrix koncertre. A koncert után elmentem piát hozni, és mikor jöttem vissza azt láttam, hogy egy részeg srác próbálja letépni a ruháit, és a bokrok felé rángatni. Eldobtam a sört, és gondolkodás nélkül elkezdtem püfölni a perverzt. Elborult az agyam, már tiszta vér volt a srác, mikor a húgom leállított. Gyorsan leléptünk mielőtt még kitiltanak minket a fesztiválról.
Két utcányira lehettünk a kiléptető ponttól mikor megálltunk.
- Jól vagy? –kérdeztem.
Húgom nem felelt, csak pár könnycsepp jelent meg az arcán. Sokkos állapotban volt, ezért átöleltem.
- Semmi baj, ez a gyerek már nem fog tudni többet zaklatni! –vígasztaltam.
- Köszönöm. –súgta bizonytalanul Fanni, majd váratlanul szájon csókolt.
Köpni - nyelni nem tudtam a meglepetéstől, és ezt ő is észre vehette. Épp kezdett volna mentegetőzni, de belé fojtottam a szót. Némán ballagtunk vissza a szállásig, majd teljesen kidőltünk.
Másnap reggel húgom ébresztett forró kávéval. Miután nagy nehezen fel bírtam kelni egyből elmentem zuhanyozni. Tisztálkodás közben a tegnap este eseményein gondolkodtam. A csókot betudtam Fanni részegségének, és nem akartam belőle nagy ügyet csinálni, ugyan akkor halálosan felizgatott. Nem tudtam többé a húgomként gondolni rá. Épp el akartam volna terelni a figyelmem, hogy lelohadjon addigra kőkeménnyé vált farkam, mikor megláttam a szennyes tetején húgom tegnapi, szexi, vörös tanga bugyiját. Nem bírtam megállni. Megfogtam, és mélyeket szippantottam az illatából. Másik kezemmel alig kellett párat rántanom a fitymámon máris elmentem. A péniszemből kilövellő nedűt Fanni bugyijába töröltem, majd vissza raktam úgy, ahogy azelőtt volt. Ekkor türelmetlen kopogást hallottam a fürdőszoba ajtaján. Gyorsan felkapkodtam magamra a ruháim, majd kimentem. Húgom állt az ajtó előtt. Mielőtt cseréltünk volna, még cinkos mosollyal megjegyezte, hogy mit csinálhattam bent olyan sokáig.
Nem sokkal később már a fesztiválon voltunk. Csak mikor oda értünk derült ki, hogy a szálláson hagytam a tárcám.
- Hagyd csak. –mondta Timi – ha most elmész órákig kereshetjük majd egymást, és egyébként is, ez a minimum a fuvarért cserébe.
Kicsit még kérettem magam, de végül belementem. Mikor azt mondta Timi, hogy fizeti a piámat nem viccelt. Szó szerint leitatott. Miközben mi egymás után ittuk a fröccsöket Fanni elköszönt, és lelépett egy jó vágású sráccal.
Timivel nagyon jól telt a nap, bár néha tett pár félreérthető megjegyzést, de gyorsan elhesegettem a gondolatot, hogy bármit is akarhatna tőlem. Tíz óra körül járhatott, mikor már járni is alig bírtam, ezért Timi azt mondta, hogy menjünk vissza. Út közben a szexre terelődött a téma, és elmesélte, hogy nem rég szakított a barátjával, és, hogy nagyon hiányzik neki egy kiadós kufircolás. Mikor a szállásra értünk segített betámolyogni a szobába. Csak, hogy nem a miénkbe vitt, hanem ahol ő szokott aludni. Ez után ő eltűnt a fürdőszobában, majd pár perc múlva egy dögös fehérneműben jött ki.
Odalépett hozzám, majd megszólalt:
- Hogy tetszem? –kérdezte.
Teljesen belém fagyott a szó, egy hangot sem tudtam kinyögni.
Lassan elkezdett táncolni, majd levette először a melltartóját, majd a bugyiját is, és az ágy vége felől elkezdett erotikusan mászni felém. Épp a combomat simogatta mikor látta, hogy nem reagálok, ezért leállt.
- Mi a baj? –ijedt meg.
- Semmi, csak… - haraptam el a mondatot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50
2016. 09. 8. csütörtök 06:37
részleteket!!!!!! Válaszolok rá!
#13 deajk2008
2016. 09. 4. vasárnap 16:41
Nagyon beindultam ettől folytasd, mi történt még?? 10p... Válaszolok rá!
#12 Ickx
2016. 09. 4. vasárnap 09:07
Elapkodott...
Főleg a vége. Válaszolok rá!
#11 sikamika
2016. 09. 3. szombat 21:17
talán lehetne folytatni is... Válaszolok rá!
#10 tt5X2zDSkWEj
2016. 09. 2. péntek 21:44
A történet, a téma és a menet jó lenne... nagyon jó!
Viszont vannak részek amiket sokkal hosszabban lehetett volna fogalmazni és részletezni. Válaszolok rá!
#9 sanyi0227
2016. 09. 2. péntek 20:23
Reménykedem a folytatásba. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2016. 09. 2. péntek 19:26
Folytatást érdemel... Válaszolok rá!
#7 gyuri0926
2016. 09. 2. péntek 14:11
Gyengécske Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2016. 09. 2. péntek 09:11
Kicsit bővebben leírhattad volna a végét. Válaszolok rá!
#5 listike
2016. 09. 2. péntek 07:04
Nagyon jó is lehet, ha folytatod. Válaszolok rá!
#4 vakon53
2016. 09. 2. péntek 06:47
Feleségemnek és nekem nagyon de nagyon tetszett-e írásod ezért 10 pontotadunk. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2016. 09. 2. péntek 05:57
Lesz ez még jobb is, gyakorolj. Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 09. 2. péntek 04:54
Jó kis tini írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 09. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!