A+ A-

Hugi

Ajka lágyan tapadt ajkamhoz, orra pedig finoman dörzsölte orromat. Ekkor behunyta a szemét, nyelvével végig nyalta az ajkam. Szám reflexszerűen nyílt meg, ő pedig nyelvével belém hatolt, és lassú, lágy keringőbe kezdett az enyémmel… Csókja még jobban feltüzelt, és pillanatok alatt új életet lehelt az előbbi kitörés után lankadni kezdő farkamba…
- Azt akarom, hogy úgy szeretkezz velem, mint még ahogy eddig soha senkivel- súgta a fülembe, majd a szemembe nézett. A tekintetében lévő tűz végig perzselte a testem, miközben ő az ágy szélére ült. Még egy utolsó pillantást vetett rám, majd felállt, és elindult.
Figyeltem, ahogy csípője lágyan ring. Popsiján megcsillant a holdfény, majd eltűnt erkélyem ajtajának a sarkában. Én pedig készen álltam rá, hogy kövessem. Készen álltam rá, hogy átlépjem szobája küszöbét, és elvegyem ártatlanságát…
Ott állt a szoba közepén, és engem nézett. Meztelen testének körvonalai kirajzolódtak a félhomályban, én pedig nagyot nyelve léptem be félten őrzött birodalmába. Lépteim alatt halk nyikorgással sóhajtott fel a padló, míg el nem értem hozzá. Mélyen a szemébe néztem. Ő vágyakozóan nyúlt felém, húzott magához, és nyomta meztelen ágyékát az enyémhez.
Apró csókot leheltem vágytól szaporán lüktető nyakára. Kezeit körém fonta, ragaszkodóan kapaszkodott, egyre erősebben fojtogatva a testem, pont úgy, mint, ahogy egy kígyó fonja körbe áldozatát, és roppantja össze azelőtt, hogy teljesen bekebelezné. Teste a vágytól feltüzelve forrón izzott. Körülöttünk vibrált a levegő, és a kis szoba fokozatosan alakult át izzó kemencévé. Érintése, kezei hátamon végigfutó vad simogatása engem is feltüzelt. Nyakát elhagyva vörös ajkaiba haraptam, melyek forró csókkal tapadtak az enyémre, és egy pillanatra sem eresztett el. Tekintete parancsoló, és vággyal teli pillantása tudatta velem, hogy a rám váró élmény soha meg nem ismételhető lesz. Én pedig átadtam magam. Hagytam, hogy levetkőztessen. Kioldotta a nadrágom, kiszabadította a farkam, mely meredten, vértől lüktetve várta, hogy beteljesíthesse feladatát. Behatolhasson a világ legforróbb, legtüzesebb puncijába, melyben előtte még senki sem járt.
Ám erre még várnia kellett… várnia addig, amíg végig nem jártam, és fel nem fedeztem az előttem álló, tökéletes nő, tökéletes testét.
Ismét a szemébe néztem. Némán figyeltem, miközben bal kezem a hátán végig eresztve a seggéhez nem értem. Belemarkoltam. Feszes, kerek hátsója kitöltötte a tenyerem, hagytam, hogy az érzés bevésődhessen. Eközben jobb kezemmel a lába közé nyúltam. Végig siklottam ajkai nedves medrében, majd lassú körkörös mozgással még sikamlósabbá tettem. Halkan felnyögött, miközben az ajkába harapott.
A szoba sarkában pislákoló kis éjjeli lámpa fénye megcsillant izzó, 16 éves testén, én pedig képtelen voltam tovább várni. Ismét a nyakába csókoltam, majd apró, leheletnyi csókokkal indultam lefelé, felfedező utamra. Teste meg-megremegett, de nem mozdult. Csak állt mozdulatlanul hófehér franciaágya előtt, és hagyta, hogy magamévá tegyem tökéletes teste minden négyzetmilliméterét. Én pedig így is tettem. Elérve kis kerek ciciit végignyaltam merev bimbóit, majd felváltva szívtam őket. Kezem közben megállás nélkül dolgozott csöpögő punciján, ő pedig egyre jobban zihált. Testén verejtékcseppek gyöngyöztek, és futottak versenyt lefelé, hogy mielőbb elérjék a társaik által áztatott parkettát, melyre most térdre ereszkedtem. Bal kezemmel felnyúltam kis kerek melleihez, és beléjük markoltam, miközben nyelvemmel végig szántottam a köldökét, ízelítőt adva abból, ami löktető ágyékára vár. Reni kezeivel beletúrt a hajamba, majd finoman tolni kezdte a fejem lefelé, miközben lábai terpeszre nyíltak, hogy még jobban hozzá férhessek. Én felnéztem rá. Tekintete türelmetlenül parancsolt rám. Láttam, hogy már nem bír tovább várni. Minden egyes porcikája csak arra vár, hogy odalent megcsókoljam, én viszont húzni akartam még egy kicsit. Apró csókot leheltem csupasz puncijára, majd lassan végig szántottam forrón lüktető medrét a nyelvemmel. Ő felnyögött, két kézzel kapaszkodott a fejembe, és húzta a lába közé, ám én ahelyett, hogy ismét finom puncijába csókoltam volna, inkább kitértem jobbra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Ropesz
2016. 08. 26. péntek 01:10
Ha a címet kijavíttatod, hogy a Hugi sorozatod folytatása, akkor sokkal érthetőbb lesz. Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2016. 08. 24. szerda 08:15
elmwgy Válaszolok rá!
#9 fiesta14
2016. 08. 24. szerda 07:15
se füle,se farka
gyenge de nem rossz Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2016. 08. 23. kedd 10:20
Jó, csak rövid. Válaszolok rá!
#7 specialist
2016. 08. 23. kedd 09:51
Olvastam már jobbat is... Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2016. 08. 23. kedd 08:44
Közepes,de elmegy Válaszolok rá!
#5 listike
2016. 08. 23. kedd 07:07
Túlzottan szétdarabolod. Válaszolok rá!
#4 veteran
2016. 08. 23. kedd 06:49
Gyönyörű írás. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2016. 08. 23. kedd 06:19
Nagyon kellemes! Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 08. 23. kedd 05:49
Jobb is lehetett volna. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 08. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!