A+ A-

Egy új kaland a szobatársammal

Én Réka vagyok és az egész 4 hónappal ezelőtt kezdődött, ugyanis ekkor találkoztam a mostani
szobatársammal Vikivel. Még a gólyatáborban kezdtünk el beszélgetni aztán mire elkezdődött az egyetem úgy döntöttünk bérlünk közösen egy kis másfélszobás lakást. Jól kijövünk és volt hogy egész nap egymással lógtunk. Egyikünk se tudná egyedül állni a szállást szóval ez a legtisztább döntés.
Az eltelt 4 hónap alatt már majdnem végetért egy félév és a tanulás melett elég sokszor látogattunk bulikat, hol együtt, hol külön, de a vége mindíg az volt, hogy hetente 1 - 2 pasi mindkettőnk ágyában megfordult. Elvégre mindketten jó nőknek számítunk véleményem szerint. Viki egy 171 centis szőke göndör hajú elképesztően dögös zöld szemű hipster csaj hihetelen sok ésszel és hihetetlen mellekkel. Még itt az egyetemen is tudja tartani a 4,7 es átlagát szóval felnézek rá. Én egy alacsony 152 centis egyenes derékig érő hajú rockernek számítok, pedig csak szeretem ezt a stílust, de különösebben nem vonz ez az egész „rocknak élek” dolog.
Tegnap hatalmas buli volt egy közeli helyen. Elvileg a helynek volt a 10. évfordulója és kitettek magukért. Ritka alkalmak egyike hogy anyit ittam mint valami szivacs. Alig emlékszek valamire és a fejem is majd szét megy, szóval elkezdtem keresni valami alkalmas pirulát a macskajajra a hűtőajtón, amikor Viki megszólalt a hátam mögött és a szívbajt hozta rám. Szokás szerint fitt és üde még buli után is hiszen sosem iszik, maximum hagyja hogy egy srác megívja valami gyenge, de drága piára és kész, annak is a felét egy szobanövény issza meg általában. Alig van rajta ruha.. mindössze csak egy bő póló ami bármennyire is bő megfeszül a a feszes mellein és egy csipkés francia bugyi, valammint a kedvenc mamusza. Túl kevés ruha... és az én fejemben megint megfordul egy visszatérő gondolat: ”Elképesztően szexi. Szívesen összefekedünék vele”, de én heteró vagyok és igyekszek tartani magam ehhez, bár nagyon csábító.
- Jóreggelt álomszuszék. Azthittem délig alszol de még csak fél 9 szóval meglepődtem. Ki volt az a hapsi éjszaka?
- Neked is jóreggelt. Az igazat megvalva még a nevére sem emlékszem de semmi para. – hesegetem el az amúgy értelmetlen kérdést, hisz tudja jól hogy nem lehet a pasim. – Tegnap hamar eltüntél a buliból. Sikerült valakit felhozni?
- Egy szőke bájgúnár feljött aztán amikor a tettek mezejére kellet lépni hirtelen elszált a lelkesedése a sok piától. Mielőtt megjöttél volna kitessékeltem azt a részeg barmot és tv - ztem.
- Hmm kár. Majd legközelebb.
- Egyébként mégis mi a franc ez a szerelés rajtad??
Félve néztem végig magamon. A szemüvegem nélkül elég nehezen vettem ki magam szóval gyorsan felvettem és beálltam a tükör elé magamon szörnyedni. A szoknyám valószínüleg valahol az ágyamban van. És csak most döbbenek rá hogy rajtam sincs több egy vörös tangánál meg a fekete fehér csíkos harisnyámnál deréktól lefelé. A póló viszont biztos nem az enyém. Ez egy „Simon Rats” feliratú olcsó kínai nyomtratott poló aminek elég durva az aromája, valamint az „R” betűn van egy kechap folt ami nem a minta része. A gondolatra hogy belegondolok kivel feküdhettem le beleborzongok.
Viki mögém került, foggalmam sincs mikor.
- Nyugi a srác a saját pólójában távozott, nem egy csövessel voltál de az biztos hogy belefutottál egybe. - mondta kacagva és belekapaszkodott a pólómba.
Elkezdte lerángatni róllam amin eléggé meglepődtem. Láttuk már egymást pucéran de azért enyire messzire még nem mentünk hogy a másikat vetkőztetjük. Meg kell mondja a meglepődöttségem hamar elszált mivel nagyon élvezem ezt az egészet és a testem minden porcikája bizsereg az érintésére ahogy lassan végigsímít az egész hasamon, majd a melleimen. Lehunyom szemem és akaratom ellenére nyögök egy aprót. Szine azonnal kipirultam. Aztán amikor végre lekerült róllam a poló vehettem egy mély levegőt. Amikor megláttam a tükörképem a szinte pucér testemmel elszált a maradék nyugalmam is és a szívem a torkomban kezdett dobogni. A tükörben találkozott a pillantásunk Vikivel.
- Gyönyörű vagy Réka. Amikor először megláttalak is annak gondoltalak de ilyen közelről méginkább csak ezt látom.
Azt hittem meggyulladok de ő csak tetőzte a dolgokat. Lehajtotta fejét a nyakamhoz, félrehúzta vörös fürtjeimet a vállamról, majd simítva átkarolt. A kezei szinte siklottak a bőrömön és mintha örökké tartott volna a pillanat. Végül a melleimen pihentette meg a kezeit és újabb nyögések hagyták el a számat. Éreztem forró lehelletét a nyakamon és éreztem hogy az utolsó csepp akaraterőm is elillan. Ekkor magához fordított:
- Mit szólnál ha ma, mi ketten.. Mármint ha te is akaro...
Nem hagytam befejezni a mondatot, ujammat szájára tapasztva beléfolytottam a szót.
- Mióta először láttalak, legbelül csak erre vágyom. – végig egymás szemébe néztünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50
2016. 08. 20. szombat 18:19
egynek elmegy Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2016. 08. 18. csütörtök 07:52
Olvasható. Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2016. 08. 17. szerda 13:10
Jó lenne. Úgy látszik, rejtem kívül senkit nem zavar a rengeteg hiba. megtisztelhetnéd az olvasóidat azzal, hogy nem küldöd be ellenőrzés nélkül! Válaszolok rá!
#6 RAVETRAIN
2016. 08. 17. szerda 12:16
Izgató! Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2016. 08. 17. szerda 10:29
Egész jó. Válaszolok rá!
#4 hairy_pussy
2016. 08. 17. szerda 10:22
nagyon jó Válaszolok rá!
#3 A57L
2016. 08. 17. szerda 05:24
Jól megírt szép írás. Válaszolok rá!
#2 JakeAmazing
2016. 08. 17. szerda 00:49
Már olvastam, de még mindig jó! smile Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 08. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!