A+ A-

Ara a nudista strandon 2. rész

Fordítás
Eredeti író: sirhugs
Forrás: Literotica.com
A nászutunk kedden egy kicsit későn folytatódott. A szememet kinyitva láttam, hogy dél körül járhat az idő. Gaby még mindig a mellkasomon szuszogott, apró mosoly ráncolta az arcát. Talán arról álmodott, hogy hogyan nyelte le a gecim nagyját az éjszaka közepén, a végét nekem visszaadva mint „hógolyót”. Jazzyt utánozta, a dinamikus szőke nudistát, aki vasárnap és hétfőn csodálhattunk meg.
Jazzy megosztotta a hógolyóját egy másik nővel, aki – amennyire mi tudjuk – teljesen idegen volt számára. Jazzy barátja és szeretője, Esperanza, vagy Epsy, szintén figyelte őket. Elmagyarázta, hogy pikánst ízt adott a szeretkezésükhöz a tudat, hogy Gaby és én figyeljük őket. Ezután Espy elküldött, hogy Gabyval foglalkozzak, közben Jazzy új meghódítandót keresett. Gaby mérges lett, mivel a hétfő esti parti bulin az ejtőernyős vízisí oktatóját, Yanicot kirúgták, amikor rajtakapták, hogy Jazzyvel dugott.
Hoztam Gabynak ennivalót és nekiláttam kiengedni a szexuális gőzt, a farkamat verve, miközben Espyre, Jazzyre és az új barátaikra gondoltam. A nászutunk egy nudista üdülőben volt, és Gaby, a konzervatív arám, szerencsére lelazult egy kicsit. Mégis, amennyiben azt akarom, hogy meztelen legyen csütörtökön, amikor az üdülő a Nemzeti Meztelen Napot ünnepli, akkor nem hálhatjuk el addig a házasságunkat, csak utána. Gaby növelte a tétet azzal, hogy Yanickal, a vízisí oktatóval flörtölt, és megvillantotta a mellbimbóit idegeneknek a parton. Majd még tovább növelte a dolgot ezzel a Jazzy és Espy esettel.
Ekkor Gaby váratlanul felébredt, még mielőtt megkönnyebbülhettem volna. A házasság előtti szopásból csak kevés volt, és az is elég gyenge. Bár gyorsan elmentem, az éjszaka közepén tanúsított erőfeszítései ámulatba ejtőek voltak. A kedd reggel úgy köszöntött be, hogy a farkam a mellei közt pihent, és egyre vastagabbá és merevebbé vált.
– Rám gondoltál, vagy a múlt éjszakára a parton? – kérdezte Gaby lágy hangon, az arcát nekidörzsölve a mellkasomnak. A farkam lecsúszott a puha hasára.
– Talán azon tűnődtem, melyik csajszi segíthetne nekem az elhálási problémában.
– Problémában? Nem hinném, hogy itt probléma lenne. Ez egy fogadás. Akár most egyből is dughatunk. Vagy megdughatod az egyik olcsó szőke ribancot. De bárhogy is, akkor nem fogsz meztelenül látni engem a parton csütörtökön. És ha őket dugod meg először, akkor felszállok a következő gépre és nézheted, melyikkel fogsz majd összeházasodni.
– Először? – gondoltam, de nem mondtam semmit. Vajon arra utalt Gaby, hogy engedné, hogy megbasszam Jazzyt vagy Espyt, miután elháltuk a házasságunkat csütörtökön? Úgy döntöttem, hogy jobb, ha vigyázok, és mindig biztosra megyek. De soha nem voltam jó a biztonsági játékokban.
– Fogadok, hogy azt kívánod, bárcsak elveszteném most egyből a fogadást. Láttam, mennyire akartad Yanicot.
– Yanicot? Szép látvány volt...
– A farkát bámultad, nem a többi részét. És az ujjai a melleiden voltak.
Figyelni, ahogy Yanic kényeztette Gabyt, váratlanul izgató volt, és rá gondolva megújult a lelkesedésem.
– Az nem számít – válaszolta Gaby. – Már elment.
Csinos kis szája duzzogós formát öltött, arra utalva, hogy nagyon kiábrándult, hogy a szemrevaló fickó már nincs itt.
– Szóval utáltad, hogy megfogdosott téged?
Most Gaby vörösödött el. Megpróbált szólni, de csak motyogni tudott. Elvigyorodva hátradőltem a párnán, a farkam már teljesen felállt. Láttam, hogy Gaby bimbói is megmerevednek.
– Mit fogunk ma csinálni? – kérdezte végül, témát váltva.
– Láttam egy kiírást túrázásra. Ha sietünk, még csatlakozhatunk – nem tettem hozzá, hogy a kiírás valójában 'naturista túra' volt, amiről feltételeztem, hogy a ruházat nem kötelező.
– Nem fogok túrázni a geciddel a testemen.
– Azt hittem, mindet lenyelted, kivéve amit átadtál. Az tegnap volt, amikor beterítettelek.
– Mégis szeretnék felfrissülni.
– Nagyszerű. Csatlakozom hozzád – mondtam és utána indultam, de ő gyorsan megállított.
– Na nem. Ha megteszed, elveszted a fogadást és lekéssük a túrát – Gaby most már nevetett, a farkamra mutatva, ami a combjaim közt ágaskodott.
– De ha ezzel megyek túrázni, a végén még valaki belebotlik és megsérül.
Gaby a hasát fogva nevetett.
– Maximum te sérülhetsz meg, de épp ezért azt szeretném, hogy gondoskodj róla.
Kinyúltam és megragadva Gaby csuklóját közelebb húztam magamhoz. Dúdolva elkezdtem lassan táncolni vele, mint egy kanos Fred Astaire, a húsos farkam ott himbálódzott a combjaink között, néha nekiütődve a hasunknak. Lecsúsztattam a kezemet a hátán és a szív alakú hátsóját cirógattam, a félgömbjei közti völgyet ingerelve. Az egyik behajlított ujjammal a fenékrózsáját ingereltem, miközben a kezem többi részét a gátjára szorítottam.
Még mindig táncolva közelebb húztam Gabyt, a merevedésemet nekinyomva meztelen ágyékának. Hirtelen Jazzy jutott az eszembe, azon tűnődve, hogy vajon ő vezet-e, amikor Espyvel táncol.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2016. 07. 6. szerda 17:19
Még jó is kisülhet belőle.
#8 sunyilo 2016. 07. 2. szombat 00:04
Kicsit hosszú, de folytasd, legfeljebb rövidebb részeket írj, hogy ne legyen vontatott.
#7 cscsu50 2016. 06. 28. kedd 13:07
Hosszú,és nagyon kusza!
#6 vakon53 2016. 06. 27. hétfő 12:49
Várjuk a feleségemmel a folytatást.
#5 gyuri0926 2016. 06. 27. hétfő 09:34
Nekem tetszik
#4 veteran 2016. 06. 27. hétfő 08:56
Hosszú,és elkapkodott.
#3 feherfabia 2016. 06. 27. hétfő 07:02
Nagyon kusza!
#2 A57L 2016. 06. 27. hétfő 04:38
Jó,de valamiért nem tud lekötni.
#1 Törté-Net 2016. 06. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?