A+ A-

Ara a nudista strandon 1. rész

Fordítás
Eredeti író: sirhugs
Forrás: Literotica.com
– Azt nem mondtad, hogy ez egy nudista tengerparti üdülő! – mondta Gabriella.
– Ezt én sem tudtam – hazudtam. A hazugság nem a legjobb módja a nászút elkezdésének, de tudtam, hogy félénk arám soha nem egyezett volna bele egy kis trükközés nélkül. És annak ellenére, hogy tiszta szívből szeretem, tudom, hogy a házasságunk csak akkor lehet sikeres, ha maga mögött hagyja zárdai neveltetését – ennek pedig az egyik legjobb módja, ha ráveszem, hogy veszítsen el pár ruhát.
– Ó, Istenem, ne! – kiáltott fel Gaby, ahogy tovább olvasta a brossúrát. – Itt az áll, hogy csütörtökön Nemzeti Meztelen Nap lesz, és hogy a meztelenség kötelező. Aki nem vesz részt benne, annak el kell hagynia az üdülőt napkeltétől alkonyatig. Remélem, van valami jó alternatívájuk. Ha nincs, akkor nászút ide vagy oda, hazamegyünk.
Ezzel az ágyra ejtette a brossúrát, és enyhén zokogva elfutott mellettem, magára zárta a fürdőszobát. Azon voltam, hogy követem, kopogtatok az ajtón és finoman beszélek vele, de amikor felemeltem a kezemet, arra gondoltam, hogy Gaby most huszonhat évesen legalább olyan jó megjelenésű, mint bármelyik nő odakint. Az olívabarna bőrének csak egy kis napsütés kellett, és az alakja formás volt a többórás heti edzésektől, az egészséges táplálkozástól és a rendszeres szextől. A mellei nagyok voltak, de még mindig feszesek. Egy mosoly terült el az arcomon, ahogy elképzeltem, hogyan ugrálnának egy meztelen röplapdameccsen azon a pályán, ami az óceánra néző szállásunk előtt volt.
Még mindig ott álltam, karomat felemelve, amikor Gaby egy pillanattal később kinyitotta az ajtót, még mindig duzzogva.
– Nos – mondta -, már kifizettük a hetet, szóval szerintem hozzuk ki a lehető legtöbbet belőle.
– A meztelenség opcionális.
– Kivéve csütörtökön.
– Szóval majd kirándulunk. Sok látnivaló van itt.
– Tudom én, milyen látnivalók érdekelnének téged – kuncogott Gaby, kimutatva az ablakon egy szőke párra, akik a sétányon gyalogoltak, meztelenül, kéz a kézben. – Azon töprengem, miféle férjnek van szüksége ilyesmire a nászútján?
Végiggondoltam a válaszomat, nem merve felfedni valódi gondolataimat arról, hogy Gabriellának le kéne lazulnia. Talán rossz ötlet így kezdeni egy házasságot, hogy elrejtjük a fenntartásainkat a házastársunk elől. Mégis, Gaby egy örökmozgó az ágyban, ezen kívül egy zseniális művész, aki drámai képeket készít fröcskölt akrilból. Egy galéria megnyitóján találkoztunk. Még mindig emlékszem az első bemutatkozásra.
Gaby barátja, Carla, akit még a fősuliról ismerek, amikor Dwighttal, a szobatársammal randizott, így szólt:
– Gaby, szeretném bemutatni neked Sethet. Abszolút semmi közös nincs bennetek, így tökéletesek vagytok egymás számára. Úgy tervezem, hogy a nyoszolyóslányod leszek, mondjuk úgy hét hónap múlva.
Mind felnevettünk, majd valaki elhívta Carlát, így Gabyval hirtelen ott maradtunk egyedül a tömegben.
– Miért mondta ezt rólad Carla? – kérdezte Gaby. Emlékszem, milyen mély benyomást tett rám, hogy nem egyből magáról kezdett beszélni.
– Azt hiszem, Carla csodálkozik, hogy miért jöttem el ma este. Gondolom arról tud, hogy te miért vagy itt.
Gaby nevetése trillázott, mint egy dalospacsirta hangja. Valószínűleg abban a pillanatban belezúgtam, belélegezve a parfümjét, csodálva, hogy a narancsszín ruhája mennyire kiemeli bőrszínét és lángoló szemeit, melyek arannyal futtatott mogyoróbarna színűek.
– Én vagyok a bemutató egyik művésze – magyarázta. – Megmondanád nekem, melyik munka tetszik a legjobban, még mielőtt én megmondom, melyik az enyém?
– Ez nem igazán számít. Szerintem az én helyeslésem nélkül is elégedett vagy a munkáddal.
Hangosan felnevetett, mélyen, mint egy férfi, nem tett úgy, mintha egy illedelmes hölgynek akarna látszani. Aztán karon fogott és művész szemmel körbevezetett a galériában. Én lettem a társasága aznap estére, ami udvariasan ért véget azzal, hogy megadta a számát és azon viccelődött, hogy soha nem fogom felhívni.
Hát persze, hogy válaszoltam erre a kihívásra. Megmutattam neki a szenvedélyeimet, a hajózást, a baseballt és a túrázást. Ő nagyszerű éttermekbe vitt engem.
Carla tévedett. Tizenkét hónap telt el az esküvőnk napjáig. De ő lett a nyoszolyóslány. Hagyományosan a vőfély kíséri a menyasszonyt, de Carla elorozta ezt a jogot (ahogy később megtudtam, Kevin haveromat egy szopással fizette le. Ezt hallva mondtam Kevinnek, hogy tartaniuk kéne egy édeshármast Carlával és a feleségével).
– Mondtam aznap este, amikor bemutattam őket egymásnak, hogy semmi közös nincs bennük, és ezért tökéletes pár lesz belőlük – hadarta Carla. – Reméljük, legalább a szex jó lesz.
Úgy tűnt, mintha tósztra akarná emelni a poharát, majd visszazökkent a székébe és hozzátette:
– Remélem, ezt leellenőríztétek még a nászéjszaka előtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2016. 07. 2. szombat 16:28
Egészen lyó.
#9 papi 2016. 06. 24. péntek 17:45
Nem rossz.
#8 listike 2016. 06. 21. kedd 06:52
Túlzottan eényújtott.
#7 feherfabia 2016. 06. 21. kedd 05:45
Tetszett! Bár voltak részletek amik nagyon zavarosak voltak!8P
#6 fiesta14 2016. 06. 20. hétfő 19:06
nagyon hosszú! 2-3 darabban jobb lett volna
#5 Drennar 2016. 06. 20. hétfő 16:34
Tetszett. Nagyon jó.
#4 vakon53 2016. 06. 20. hétfő 13:14
Várjuk feleségemmel a folytatást.
#3 veteran 2016. 06. 20. hétfő 07:25
Tetszett.
#2 A57L 2016. 06. 20. hétfő 04:41
Érdekes és jó történet.
#1 Törté-Net 2016. 06. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?