A+ A-

Jóbarátok

Végre egyedül vagyok, gondoltam. A szobatársam, Steve nemrég ment el pár haverjával szórakozni, és tudtam, hogy legalább két órán keresztül nem fog visszaérni, szóval kihasználtam a lehetőséget, levetkőztem és előkaptam a régi és megbízható Fleshlightomat. Kanosabb voltam, mint korábban bármikor életemben eddig. Láttam Steve - et felöltözni, miután letusolt. Egy szál törölközőben jött be a szobába, amit utána ledobott, megmutatva azt a pompás, kerek, napbarnított fenekét. Azonnal felállt a farkam és gyorsan el kellett rejtenem egy párna mögé, attól függetlenül, hogy a háta volt velem szemben. Csak egy farmert húzott fel, az alsónadrágot kihagyta, végül felém fordult, miközben felhúzta a nadrágja sliccét. Nem sikerült megragadni a lehetőséget, hogy láthassam a farkát, de a nadrág elég szűk volt ahhoz, hogy láthassam a közel 20 centi hosszú körülmetélt szerszámának a körvonalát. A nyálam majdnem kicsordult ennek láttán. Tökéletes volt a mellkasa, pont elegendő mennyiségű szőrzet volt rajta. Friss volt és napbarnított. És igazi szopnivaló mellbimbói.
Rám nézett, és elkapta a pillanatot, hogy bámulom. Rám mosolygott.
- Tetszik amit látsz? - kérdezte a maga módján.
- Én... nos... - elfordítottam a szemeim, közben hallottam, ahogy kuncog, miközben a pólóját vette fel.
- Nos, mit fogsz csinálni ma este? - kérdezte.
- Szerintem csak tanulni.
- Ó, szegény Derek. Csak a munka, semmi szórakozás. Talán ki kellene mozdulnod velünk.
Ismertem a barátait. Conner és Wendell. A srácok, akik szerettek kötekedni az olyan stréberekkel, mint velem. Gondolom még Sheila is ott lesz velük. Steve barátnője, akivel se vele, se nélküle nem tud megélni.
Nem tudnám kiállni, ha ma este kijönnének egymással és egész éjjel flörtölnének. Jobb ha itt maradok, gondoltam.
- Nem, kösz - mondtam Steve - nek. - Holnap egy nehéz dolgozatot fogok írni és nagyon kell rá tanulnom.
- Nos, rendben. Csak ne tanuld szét túlságosan az agyad - mondta kötekedve.
Végre elment. Levettem a ruháimat, kivettem a Fleshlightomat a fiókból és befeküdtem az ágyamba. Szélesre széttártam a lábaimat és bekentem a kőkemény farkamat egy kis síkosítóval. Becsúsztattam a farkam hegyét a bejáratához. A szájba behatolni lebilincselő volt az én kemény és vastag farkamnak, mert az meg apró és vékony volt. Aztán fel és le húztam, miközben arra gondoltam, hogy mindezt Steve teszi velem.
Azóta vagyok belé szerelmes, mióta szobatársak lettünk. Ő volt az egyik legkelendőbb, és bárki, aki összejött vele az irigylésre méltó volt.
Mint az az átkozott Sheila.
Miért kell neki ennyire heterónak lennie?! - gondoltam. Az élet gyakran igazságtalan.
Arról fantáziáltam, hogy Steve azzal a dús ajkaival szép lassan bekapja az én lüktető farkamat, amikor az ajtó hirtelen kinyílt. Felnéztem, és Steve - t pillantottam meg, ahogy ott áll tátott szájjal, szélesre nyílt és zavart tekintettel pillantva rám.
- Steve! Mégis mit csinálsz?
Végre felszabadult a kábulatból és rájött, hogy a nyitott ajtóban áll, miközben én meztelen szétterpeszkedem az ágyon. Becsukta az ajtót és lassan felém fordult különös tekintettel azon a jóképű arcán.
- Nos, úgy látom tanulsz.
- Öhm... egy kis szünetet tartok.
- Csak egy pár perce mentem el.
- Igaz. Hát, egy kis anatómiát tanulok, vagy mit. És te hogyhogy ilyen hamar visszajöttél?
- Úgy döntöttem, hogy nekem is tanulnom kell. És olyan hangulatban sem voltam, hogy kibírjam Sheilát. Egyre jobban rám tapad.
Leült az ágyam szélére. A Fleshlight még biztosan rajta volt a farkamon
- Mivel látszik, hogy egyáltalán nem tanulsz, és tisztán látszik, hogy éppen jól érzed magad úgy gondolom, hogy le kell lépjek. De... mi lenne, ha besegítenék ezzel?
A szemeim majdnem kiestek a helyükről, amikor megláttam, hogy megfogja a Fleshlightot és folytatja azt, amit én abbahagytam. Míg az egyik kezével a farkamon munkálkodott, addig a másik kezével felfedezőútra indult, mely a golyóim cirógatásával talált célhoz, melynek érintése végigborzolódott az egész testemen át.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.06 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 06. 18. szombat 07:08
Nem nagy eresztés.
#3 genius33 2016. 06. 16. csütörtök 07:12
Hát nem nagy durranás, de talán a 2. rész.
#2 A57L 2016. 06. 16. csütörtök 06:00
Nem nagy szám.
#1 Törté-Net 2016. 06. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?