A+ A-

A nővérem akar engem

Tizenéves koromban gyakran fantáziáltam arról, milyen jó lenne, ha a nővéremmel veszíthetném el a szüzességem. Hidd el, megbocsátható bűn, mert ha ilyen nővéred van, nem tudod nem kiverni rá! Dorka 9 évvel idősebb nálam, és akkoriban már javában a húszas évei közepében járó szőke ciklon volt, ráadásul egész magas intellektuális körökben mozgott, és érzelmileg is jóval megvilágosodottabb a rajzfilmbe illően kicsinyes szüleimnél, ami miatt ő volt az egyetlen ember, akire felnézhettem.
Ő segített a felnőtté válásban, és a csajozásban is ő látott el tanácsokkal, mivel apánk elméletben persze Don Huan, ám gyakorlatban csak a gyök alatt.
Dorkának nő létére több tapasztalata volt a nők terén, mint nekem.
Nem leszbi, de a barátnőjével szerettek eljátszadozni egymással, amikor nem volt faszijuk.
Előfordult, hogy én szóltam be nekik, amikor megjöttek a szüleink, nehogy lebukjanak, aztán lementem szóval tartani az ősöket, amíg rendbe tették magukat.
Eleinte azt hittem, csak azért izgultam rá a nővéremre, mert még nem láttam puncit, de hiába volt a barátnőm hasonlóan jó csaj, mint Dorka, miután elmúlt a nagy szerelem, és maradt a marok marcsi, rövidesen ismét Dorka lett a fantáziálásaim főszereplője. Akkoriban már 31 éves volt, és iszonyatosan vonzó nővé vált az évek alatt.
Amióta beköltözött Pestre, ritkábban találkoztunk, és jobban szembeötlött, hogy a kisugárzása és a hangja már nem kislányos, hanem bódítóan nőies, és ettől csak még inkább kívántam őt, ráadásul tisztára mintha én lennék csak nőben, mind arca, mind jellemre.
Amikor hazajött látogatóba, és kettesben maradtunk az asztalnál, megkérdezte, volna - e kedvem beköltözni hozzá, mert tudott nekem egy melót Pesten, meg eleve nem akart egyedül lenni, mivel a barátnője Londonba ment melózni fél évre, és - az ő szavaival élve - pasizni meg nem akart. Örültem, hogy felajánlotta, mert a szüleimet csak azért viseltem el, mivel nem tehettem mást. 22 éves voltam, és kezdett kirajzolódni a kép, hogy soha nem fogok annyit keresni, amiből félretehetnék, hogy idővel elköltözhessek tőlük.
A haverokkal meg Pesten is ugyanúgy össze tudtam futni. Mivel a közelben laktunk, azelőtt is gyakran bejártunk biliárdozni vagy partizni.
Már aznap este Dorkával mentem. Csak a ruháimat pakoltam be a kocsijába meg a Laptopomat. Erős volt, hogy éjszakánként a nővéremre verem, aki a mellettem levő szobában alszik, vagy ki tudja, tán épp leszbi pornót néz, de hamar meggyőztem magam, hogy jó ez így, majd ha újra lesz csajom, úgysem csinálom. Bármelyik nőnél jobban gerjedtem rá, annyira szexi, és erre még rátett egy lapáttal, hogy ő a nővérem és tabunak számít.
Pont ezért izgatott annyira, és pont emiatt nem mertem volna soha az életben kezdeményezni.
Amikor egyik reggel mellém ült a kanapéra egy szál pólóban és bugyiban, és feltette a lábát a dohányzó asztalra, miközben rápippantott egy bagóra, a látványtól azonnal megmozdult a cerka. Keresztbe tettem a lábam, nehogy meglássa. Napok óta nem vertem ki, mert korán kellett kelni, estére meg lefárasztott a meló, pedig már ideje lett volna rárántani.
Hú azok a lábak, édes istenem! Képzelheted milyen fájdalmas volt, hogy nem nézhetem meg őket alaposabban olyan közelről, legalább csak 5 másodpercig, mert észrevenné, miközben beszél hozzám! Persze elég volt az az egy másodperc is, hogy elevenen éljen az emlékezetemben a szexi lábfeje, a formás vádlija és combja, amíg kiverem rá a zuhany alatt. Esténként alig vártam, hogy hazaérjek, és szokás szerint egy jót beszélgessünk némi borozgatás kíséretében. Jó arc csaj! Tetszik benne, hogy szanaszét olt mindenkit, persze csak viccesen, köztük engem is, de ezzel is csak segíti a lelki fejlődésemet.
- Miattam hozhatsz ám föl lányokat is! - mosolygott.
- Örülök! - mosolyogtam. - De mostanában valahogy nincs kedvem újra beleszeretni valakibe, hogy aztán megint szar legyen, ha vége.
- Ajj istenem! Utána keresel mást nem? Ne viccelj már! - mosolygott. - Mi vagy te, kislány?
- Jó tudom persze, majd nyilván keresek egy csajt, de most egyelőre jól elvagyok így.
Majd ha beleszokok a melóba, és nem fáj ennyire a lábam, elmegyek… vagy mehetnénk együtt is partizni nem? Rég voltunk!
- Persze! Addig is egészségedre! - töltött még bort a poharainkba. - Szóval, neked is fáj a lábad, mi? Fájni is fog, de valamivel azért jobb lesz. Majd egy hónap múlva!
Gyere, megmasszírozom a talpad!
- Kösz!
- Ha közben te is az enyém! - a régről ismert pimasz mosoly kúszott az arcára.
- Add csak!
Szerencsére aznap már kivertem és a bor is lehiggasztott, úgyhogy nyugalmi állapotban maradt a fütykös.
- Mennyivel meghittebbek így az esték, nem? - a kanapé kartámaszára tette a párnát, és hátra hajtotta a fejét. - Anyuék biztos most is veszekednek!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.93 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2017. 04. 2. vasárnap 09:01
Hm, nem is emlékeztem rá, hogy RAVETRAIN a családi kategóriában is alkotott. A megfogalmazás, a történet felépítése tényleg jó. A téma nem az én ízlésem, de ez legyen az én bajom.
#13 Józsi39 2016. 05. 23. hétfő 00:07
Tetszett. 10 pont.
#12 papi 2016. 05. 22. vasárnap 18:59
Nem rossz
#11 Ickx 2016. 05. 21. szombat 14:48
smile "Jó arc" És tényleg. Jó írás lett.
10p
#10 sunyilo 2016. 05. 20. péntek 21:29
Kiváló írás.
#9 veteran 2016. 05. 20. péntek 15:15
Remek. 10 pont.
#8 genius33 2016. 05. 20. péntek 14:26
Szuper jó! nyes
#7 listike 2016. 05. 20. péntek 13:39
Nagyontetszett, megy a 10pont.
#6 RAVETRAIN 2016. 05. 20. péntek 13:13
Köszönöm, megtisztelő!
#5 cscsu50 2016. 05. 20. péntek 09:57
folytassad
#4 vakon53 2016. 05. 20. péntek 09:02
Feleségemmel ugydöntöttünk hogy 10 pontotadunk-e írásodra.
#3 feherfabia 2016. 05. 20. péntek 06:05
Nagyon jó!
#2 A57L 2016. 05. 20. péntek 05:34
Jó kis írás.10P
#1 Törté-Net 2016. 05. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?