A+ A-

Mosaic Stories: Mikor mindenki nyaral...

Szám szélébe harapva néztem ki a számomra csigalassúsággal haladó combino ablakán. Tudom, hogy iszonyat hülyén néz ki, de nem érdekelt; még ez is jobb, mintha reszkető lábbal toporognék az ajtóban vagy valami tőlem megszokott, polgárpukkasztó dolgot művelnék. Nem bírtam már magammal, ugyanis egy barátommal, Gáborral egy igen jól sikerült erotikus beszélgetés után éppen a munkahelye felé igyekeztem. Türelmetlenül fújtam egy nagyot csak úgy futólag, nyár kellő közepén járva volt vagy negyven fok, de legalább ez biztosította a körülményeket. Ilyenkor mindenki nyaral, ugyebár... Lényeg a lényeg: Gáborral kellőképpen felhúztuk egymást és biztosra vettem, hogy ő sem kevésbé izgatott már, mint én.
Végre megérkeztem és szinte kirobbantam a villamos ajtaján. A forró levegőt lanyha áramlat mozgatta meg: még kiengedett, szőkésbarna hajam meglibbentésére sem volt elég, nemhogy a combközépig érő, barna, szűk szoknya megmozdításához, amit viseltem. Fikarcnyit sem törődtem vele, rohamtempóban igyekeztem a magas irodaház felé, ahol dolgozott.
Az emeletre érve sunyin elmosolyodva, gyorsan lekaptam a fehér csipkés tangát, ami eddig rajtam volt. (Zárójel: akármilyen meleg van, szerintem nem szexi, hanem igénytelen, ha valaki közterületen fehérnemű nélkül flangál. Nemtől függetlenül természetesen. Zárójel bezárva.)
Szóval amennyire türelmetlen természetemből tellett, halkan Gábor irodájának ajtajához osontam. Óvatosan nyomtam le a kilincset, hogy lehetőleg ne halljon meg, és beléptem.
Háttal, egy hatalmas forgószékben ült. Vasalt ing, irodai minden, már amennyire láttam. Közelebb érve kivehettem, hogy keze a nadrágja elején pihen. Hm... próbált volna lenyugodni?! Vagy már túl volt egy gyönyörhullámon?
Akárhogy is, a még mindig kezemben lévő tangát az ajtó melletti fogason függő zakója zsebébe gyűrtem és a háttal ülő alak mögé lépve vállaira tettem a kezeimet.
Rögtön megfordult: a másodperc törtrésze alatt végigmértem (hosszabb idő óta akkor láttam újra). Magas termete ültében is látszott; a már említett ing és fekete farmer volt rajta. Fekete, rövidre vágott haja a régi volt; rossz fiús, vásott kölyök-szerű arcán elégedettség terült szét.
- Hello! - mondta, de egy kissé erőlködős mozdulattal visszaforgattam, hogy háttal legyen nekem. A fülébe suttogtam:
-Látod, eljöttem. Ezek után úgysem tudsz ellenállni!
- De te sem maradsz nekem háttal! - mondta, és egyet pördülve az ölébe rántott.
- Szóval igazam volt, hogy nem lesz nehéz téged rosszra csábítani? - kérdeztem arcán végigsimítva.
- Ne készíts ki, vagy leteperlek...
Persze továbbra is s fülébe sugdostam:
- De bizony, kikészítelek!
- Visszakapod - mormolta.
Lábaimat széttártam, és kissé már nedves puncimat az ágyékához dörzsöltem:
- Most elszórakozom veled...
Kissé beleszorult a levegő, de hamarosan lehúzta a sliccét és megéreztem ágaskodó, kemény farkát a puncimhoz érni. Megremegtem. Ujjaimmal végigsimítottam elnyílt ajkain, majd ajkaimat finoman a szájához érintettem, hogy épp érezze. Csípőmet előrelökve makkjához érintettem a puncimat...
- Ahj.. annyira imádom, mikor ilyen érzéki vagy. - mondta, miközben megrándult a puncim a forró, lüktető makk érintésére... belesóhajtottam a szájába és mozgatni kezdtem a csípőm.
Ő sem maradt tétlen: a fenekembe markolt. Nyakát átkarolva a fülébe suttogtam:
- Vigyázz, Gábor!
- Hm.. mire?
Nem válaszoltam, csak őrjítő lassan puszilgattam a fülét és a nyakát, belekapaszkodtam a vállába...
- Kívánlak - hallottam rekedtes hangján.
Felnyögtem, miközben ott remegett alattam a popsimat szorongatva, lüktető, álló farokkal a nedvesedő, szűk puncim bejáratánál. Azt hittem, mindjárt megveszek a vágytól.
- Akkor örülök, hogy sikerült lenyugodnod - mondtam az ilyen állapotban tőlem telhető legkimértebb hangon.
Szótlanul simogatni kezdte a puncimat a farkával, egy milliméterrel mindig mélyebben, erősebben nyomva. Azt akarta, hogy kikészítsen a vágy.
Eltökéltem, hogy addig maradok ebben a pozícióban, míg el nem veszti a fejét.. fogamat összeszorítva vártam, mert éreztem, hogy nem a töketlenkedés lesz a vége ennek a sztorinak...
Mikor legkevésbé sem számítottam rá, de már tocsogtam a nedvességtől, egy mozdulattal hirtelen magára rántott.. elakadt a lélegzetem. Majd felsóhajtottam, és ebben a pozícióban maradva hagytam, hogy átjárjon az érzés és engedtem, hogy Gábor is elvesszen benne[m]. A szemébe néztem.
Beletúrt a hajamba és a tarkómnál fogva hátrahúzta a fejemet, hogy beleharaphasson a nyakamba... az ajkaimba is finoman. Masszírozni kezdte a melleimet, miközben tövig bennem volt. Teljesen átjárt a fantasztikus érzés: kicsit még mozgatta is a csípőjét, hogy intenzívebb legyen.
Erre hangosan felsikkantottam és ellenállást nem tűrve megcsókoltam: beszívtam alsó ajkát, úgy simogattam az ajkaimmal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 01:38
Még a dalra is rákerestem, annyira eltalált ez a sztori...
#8 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 01:37
Nagyon tetszik a szövegen átszűrődő egyéniség! És az érzéki szeretkezés! Wow!
#7 A57L 2016. 05. 19. csütörtök 04:07
Nem tudok véleményt alkotni.Tetszett is,meg nem is.
#6 cscsu50 2016. 04. 29. péntek 17:04
közepes
#5 sunyilo 2016. 04. 27. szerda 20:36
Ez egy törté-net...
#4 papi 2016. 04. 27. szerda 18:03
Nem rossz
#3 feherfabia 2016. 04. 27. szerda 06:20
tetszett!
#2 veteran 2016. 04. 26. kedd 15:40
Közepes
#1 Törté-Net 2016. 04. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?