A+ A-

Függetlenség napja

Fordítás
Eeredeti író: kzthunder
Eredeti történet
Július 04-e volt egy nagyon meleg nap. Anya és én úgy döntöttünk, hogy az idén nem megyünk sehová ünnepelni hanem otthon maradunk és a házunk kertjében lévő medencében pihenünk, majd filmet nézünk. Tehát nincs munka, nincs tömeg és az ünnepi forgatagban nincsenek kötelezettségek, hanem ketten vagyunk itthon nyugalomban. Éppen a medencében a matracomon feküdtem és azon gondolkodtam, hogy minden tökéletes az az egy dolog kivételével, hogy inkább itthon lennék egy barátnőmmel mind, hogy az anyámmal. De jelenleg barátnő nélkül vagyok, így ez most nem jön össze.
Mivel a volt barátnőmmel Jillel már hat hónapja szakítottam így most nincsen senkim akivel egyet jót dughatnék. Hiába adtam fel társkeresőn hirdetést nem jött össze semmi. Ja csak egy gondolat, hogy miért is szakítottam Jillel, hát ezért mivel azt akarta, hogy 18-éves össze házasodjunk mivel csak magánnak akarat, nekem nem ez volt a tervem.
Jill mindig gyógyszert szedet, de én gondoskodtam, hogy gumival szeretkezünk mivel nem akartam még gyereket. A barátaim körében már jártak rosszul mivel a lány állapotos lett és a több barátom csapdába eset és így a bohém buliknak vége szakadt, én így nem akartam járni. De azt is be kell vallanom, hogy Jillel nagyon jó volt a szex mind minőségben mind mennyiségben.
Tehát lezárva a gondolatmenetet a medencében a matracon lebegtem és a kezemben egy koktéllal és zeneét hallgattam, nagyon jól esett a nyugalom. Miközben ezt a nyugalmat élveztem az anyu hangját hallottam:
- Bobby! Meg süketültél?
- Mi van anyu? - kérdeztem tőle. Majd megláttam a medence szélén egy tál kajával a kezében.
- Gyere enni mivel már elmúlt déli 12 óra, biztos éhes vagy. Hoztam szendvicset és egy kis chipset. – válaszolta.
Legurultam a matracról és elindultam a medencéből kifele és ekkor vettem észre, hogy milyen jól néz ki az anyu a mai napon. Igaz mindig is jól néz ki, ingatlan értékesítő van pénzünk és nem szokott spórolni az öltözködésen és a kozmetikumokon. Az anyu 43 éves és le is tagadhatna egy pár évet, egy két 20 és 30 éveiben lévő nőnél jobban tartja magát. 160 cm magas és karcsú alakja kiemeli 34c kosaras melltartottban bujtatott melleit (tudom mivel egyszer meglestem a melltartó címkéjét a fürdőszobában). Az anyu most is mosolygót mind mindig, akkor is mosolyog, amikor ideges. A mai napon egy narancssárga bikinit visel. A melleit egy háromszög alakú szövet borított amelyet a bimbói kinyomtak, az alsója pedig oldal megkötős volt. Ahogy kimásztam a medencéből és hozzá közelítettem ekkor megdöbbentem, hogy milyen szép és milyen szexi valójában.
Ebédközben beszélgetünk mindenről ami az életünket befolyásolja de semmi mélyre szántó gondolatok nem voltak ezek. Ebéd után én meg vissza másztam a medencébe lévő matracra, anyu pedig elment a konyhába egy újabb koktélért és a mosogatógépet bepakolni.
Anyu amikor a házból kifele jött a medencéhez, az agyam át kapcsolt film felvevő módban és láttam lassítva ahogy jön ki fele és a mellei egy kicsit pattognak menet közben igazi szexi jelenet volt. Én csak néztem és néztem ezt a szexi nőt. Ebből az álomból anyu hangja zökkentett ki amikor megkérdezte: - Kérsz még egy pohárral?
- Igen kérek. – válaszoltam neki és nyújtottam a poharamat is.
Igaz én még csak 18 éves vagyok és az alkohol fogyasztási korhatár 21 év de mi a kapun belül együtt olykor-olykor elfogyasztunk egy-egy koktélt és sört együtt. Anyu azt mondta, hogy senki semmi köze, hogy mi mit csinálunk kapun belül.
Megkaptam a koktélom és mind ketten folyattuk a nagy semmit tevést, mind ketten elvoltunk a saját magunk világába. Nem sokat beszélgetünk egymással. Akkor tértem magamhoz amikor anyu kiment a medencéből és közölte, hogy kever még egy italt. A házba menet megbotlott egy kicsi és majdnem elesett ekkor megjegyezte, hogy talán az italtól volt ez.
- Azt hiszem, hogy nekem is megártott egy kicsit. – válaszoltam.
A házhoz érve az zenét felhangosította és oda kiáltott nekem: - Akkor indulhat a parti!
Öt perc múlva anyu a házból újabb két pohárral a kezében tánclépésben közlekedet a medencéhez. A medencéhez érve a két poharat lette a medence szélére és a létránál elkezdet táncolni. Egy szexi táncot mutatott be én azt hittem, hogy sztriptíz bárban vagyok mivel ilyent csak ott láttam. Mozgatta a fenekét, a hasát, melleit és közben a létra körül táncolt.
- Igen anyu! Gyerünk, gyerünk! – kiabáltam neki és tapsoltam a zenére.
- Mid gondolsz még mindig jól mozog a vén szatyor? – kérdezte amikor a dalnak véget ért és a medencébe oda jött hozzám.
- Anyukám, nagyon jól mozogsz és extra pénzt érdemelsz ezért a táncért. – válaszoltam neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 deajk2008 2016. 09. 19. hétfő 14:38
nekem tetszett ez a mű folytasd, jó a szex leírása is... 10p
#15 csuba 2016. 02. 6. szombat 20:24
Úgy látom sajnos be van, csak használni kellene.
A történet egyébként jó lenne, csak így alig élvezhető.
#14 papi 2016. 02. 6. szombat 13:59
Egész jó, csak az a fránya helyesírás ellenőrző be lenne kapcsolva.
#13 sunyilo 2016. 02. 5. péntek 18:06
A helyesírás-ellenőrző ingyen van! Használd! Egyébként jó a történet.
#12 Fireball65 2016. 02. 5. péntek 09:38
Az anyu az anyu az anyu az anyu... fogalmazás!!!!
A történet nem lenne rossz de...
Igekötők és pl ezek ... "mosolygót" ... " néhány szór " ... "Jill mindig gyógyszert szedet, de én gondoskodtam, hogy gumival szeretkezünk mivel nem akartam még gyereket... "
Nyelvtan...
Így csak egy igénytelen összedobott történet...
Sajnálom, mert ennél többet érdemelne ez a sztori!
Történet menete: 8
Megfogalmazás: 2
Szex: 5
#11 veteran 2016. 02. 5. péntek 09:22
Remek írás. Folytasd.
#10 listike 2016. 02. 5. péntek 08:24
Nagyon szép történet.
#9 rockycellar 2016. 02. 5. péntek 08:22
Jöhet a folytatás
#8 zsuzsika 2016. 02. 5. péntek 07:49
Nem rossz.
#7 genius33 2016. 02. 5. péntek 07:07
Kellemes kis sztori igy van.
#6 feherfabia 2016. 02. 5. péntek 06:24
Egész kellemes!
#5 A57L 2016. 02. 5. péntek 06:14
Nagyon szép írás,gratulálok.
#4 joozsi 2016. 02. 5. péntek 04:18
A fordítási hibák miatt, csak 8.
#3 zoltan611230 2016. 02. 5. péntek 04:06
Nagyon jó..
#2 vakon53 2016. 02. 5. péntek 03:03
Én is átéltem az apámnak és anyámnak a szüleivel ezeket az érzéseket és nagyon de nagyon jó volt.
#1 Törté-Net 2016. 02. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?