A+ A-

Tényleg kicsi?

A barátnőm Renáta egy gyönyörű hölgy, barna haj, kék szemek, elképesztő formás mellek és az a gyönyörű feneke. A legszebb lány akivel valaha is találkoztam. Közel egy éve vagyunk együtt, igaz előtte már régebbről ismerem. Az egyik dolog amit szeretek benne, hogy imádja a szexet, nem csak csinálni, de beszélni is róla. Elég perverz, szeret kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, néha már nehéz a tempót tartani vele ilyen téren.
Nos tudom sokan nem fogjátok megérteni, de van egy fétisem, ami másoknak igen furcsán hathat. Tudod a péniszem az átlag alattiak táborában játszik, csak 13 cm és szeretem ha ezzel cukkolnak, szóba hozzák a dolgot. Az egész egy volt barátnőmmel kezdődött, Sárával. Nem voltunk együtt sokáig, de emlékszem amikor először feküdtünk le, egy kicsit ideges voltam. Éppen a péniszemmel izgattam a csiklóját, hogy biztosra menjek, hogy készen áll, amikor megszólalt: "Ne izgulj, nem fogsz fájdalmat okozni, az exem sokkalta nagyobb volt nálad."
Tudom, hogy sok férfi ezen szavak hallatára nagyon letörne, főleg ebben a szituációban, de számomra valami oknál fogva nagyon is izgató volt. Mieltt szakítottunk volna, sokszor fantáziáltam arról, hogy az exe hatalmas farkával dugja őt. Sose mondta el, hogy mekkora is volt, de úgy képzeltem, hogy hatalmas lehetett. De szakítás után abba maradt ez a fantázia. Néha hallottam, ahogy néhány csoporttársam a pénisz méretekről beszéltek, vagy hogy egy két lány az éppen akkor lévő egyéjszakás kalandjuk méretéről csevegett, de semmi több. Mindig is megtartottam ezt a fantáziát magamnak, egészen addig a napig.
Egy este az ágyán feküdtünk meztelenül szex után. A laptopja a hasán volt és éppen az emailjeit nézegette, miközben én azon gondolkoztam, hogy hogyan mondjam el neki ezt a dolgot. Majdnem egy hónapja rágom magam azon, hogy mondjam-e el neki és ha igen mikor és hogyan, sokszor eldöntöttem, hogy na most, de mindig túlságosan szégyeltem magam és inkább elvetettem az ötletet. Annak ellenére, hogy nagyon nyitott személyiség, azért nem egyszerű bevallani a barátnődnek, hogy szeretnéd ha a péniszed méretével cukkoljon, szivasson téged. Azt se tudtam, hogy mit gondol a péniszemről, de lassan felépítettem magamban a kellő bátorságot és végül megkérdeztem:
"Reni, mit gondolsz a péniszemről?"
"Tudod, hogy imádom!" válaszolt anélkül, hogy rámnézett volna.
"Úgy értem..." vettem egy nagy levegőt "Nagy? Kicsi? mit gondolsz?"
Bezárta a laptoopját és felémfordította magát.
"Miért akarod tudni? Valami bánt téged?" kérdezte gyengéden.
Kíváncsi lettem, nem vallt rá, hogy kerülje a válaszadást egy kérdésre. Látszott rajta, hogy kicsit zavarodott volt, hogy miért kérdeztem ezt tőle.
"Csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondolsz róla. Tudod, hogy velem mindig őszinte lehetsz kicsim." válaszoltam miközben a hajába túrtam.
"Hát, tudod, hogy szeretem. Úgy juttatsz el a csúcsra, mint senki más. Csak ma háromszor élveztem el ennek köszönhetően." válaszolta, miközben kezével megérintette a péniszemet.
"Tudom kicsim és én is imádok veled szeretkezni, de tudni akarom mit gondolsz a farkamról!" mondtam neki kicsit erőteljesebben.
"Nos..." nem volt képes egy teljes mondatot összerakni. Látszott az arcán, hogy keresi az ide illő szavakat, de nem akartam neki időt adni, hogy egy nem kielégítő választ adjon.
"Én vagyok a legnagyobb akivel valaha is együtt voltál?" kérdeztem.
Láttam, hogy elpirul a kérdés hallatára. Nem volt szokatlan, hogy egy téma hatására kicsit kényelmetlenül érezte magát, de ilyenkor olyan aranyosan elpirult, hogy öröm volt azt nézni.
"Nem..." mondta félve "láttam már nagyobbat."
"Mekkorát?" kérdeztem kíváncsian.
"Kicsim, tényleg erről akarsz beszélni?" válaszolt, próbálva kerülni a témát.
"Igen, tudod, hogy velem bármivel kapcsolatban őszinte lehetsz, ne aggódj. Ennyivel nagyobb volt nálam?" kérdeztem viccelődve.
"Hát, majdnem 21 cm volt" mondta, miközben elnézett rólam.
Lemeredtem, a fickó farka majdnem a kétszerese volt az enyémnek. Nem tudtam mit kezdeni, egyszerűen az agyam elkezdte elképzelni, hogy Renit egy ekkora farkú férfi dugja, ahogy a punciját szétfeszíti az a massziv farok és ennek köszönhetően hangosan nyög a drágám.
"Jól vagy?" kérdezte aggódva.
"Persze kicsim. És mekkora volt a legkisebb?"
"Kicsim..." nyöszörögte.
"Na, nekem elmondhatod. Én vagyok a legkisebb akivel eddig együtt voltál?"
Rámnézett, majd a péniszemre, próbált volna kibújni a válasz alól, de végül kibökte.
"Igen, te vagy a legkisebb."
Azért fétis ide oda, azért ez megdöbbentett. Jó, tudom, hogy nem az enyém a legnagyobb, de nem gondoltam volna, hogy az enyém a legkisebb. Elképzeltem, hogy mindegyik előző barátja az enyémnél nagyobb fasszal dugja a drágámat. Egyszerre volt megaláztató és izgató.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Ulysses 2017. 03. 31. péntek 18:44
A humor cimke hiányzik, pedig szerintem inkább vicces a történet, mint izgató.
#12 vakon53 2016. 03. 7. hétfő 13:29
Holvan a folytatás?!
#11 zsuzsika 2016. 01. 25. hétfő 09:43
Gyenge.
#10 Rinaldo 2016. 01. 8. péntek 08:37
Szuper.
#9 sztbali 2016. 01. 7. csütörtök 21:17
Olvastam már jobbat.
#8 cscsu50 2016. 01. 7. csütörtök 20:59
jó folytasd
#7 veteran 2016. 01. 6. szerda 10:12
Jó írás folytasd.
#6 listike 2016. 01. 6. szerda 07:01
Ekkora marhaságot még nem olvastam.
#5 Andreas6 2016. 01. 6. szerda 06:46
Hát - én nem örülnék, ha csak ekkora lenne.
#4 feherfabia 2016. 01. 6. szerda 05:56
Egész jó!
#3 hairy_pussy 2016. 01. 6. szerda 05:36
vicces lett. folytasd
#2 A57L 2016. 01. 6. szerda 03:32
Jól megírtad és humoros lett.
#1 Törté-Net 2016. 01. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?