A+ A-

Hajótöröttek 1. rész

Nagy jubileumra készültünk. Eltelt 10 év. Sajnos nem töltött el örömmel, hiszen minden nap, amit itt töltünk, tovább bizonyítja, nincs esély arra, hogy bármikor is ránk találjon valaki. 120 hónap van mögöttünk és az alkalom miatt elkezdem összeszedni az elmúlt időszak emlékeit.
Pontosan 10 éve, hogy Angliából indult hajónk a viharos tengeren sodródva éppen ennek a kis szigetnek a közelében adta fel a küzdelmet és süllyedt el. Az éjszakai viharban, a fejetlenség közben a gyermekeket és nőket mentették elsőként. A mentőcsónakba a vízrebocsátás előtti utolsó pillanatban löktek bele engem is. Valaki megsajnálhatott, 15 éves még szinte gyermekfejjel, mint hajósinas szolgáltam a tengerjárón, vagy egyszerűen engem is gyereknek esetleg nőnek nézett a sötétben. A csónakunk aztán messzire sodródott és ezen a kis szigeten vetődött partra. Rajtunk kívül senki nem érkezett ide, csak a hajóból származó roncsok és eszközök sodródtak ki. A többiek eltűntek és csak reméltük, hogy nem vesztek a tengerbe.
Csónakunkba rajtam kívül a kapitányunk akkor 7 éves ikerlányai Ada és Aja, a hajótulajdonos család lányai a 6 éves Suzy illetve 9 éves Pearl, valamint a 28 éves nevelőnőjük utazott. Sajnos rajtam kívül férfiember nem került a partra, így nekem kellett a társaságunk ellátásáról gondoskodnom. Szerencsére Roberta a nevelőnő, vidéki származásának nagy hasznát véve, szorgalmasan és zokszó nélkül segített mindenben, amiben tudott. Ketten szép lassan megteremtettünk magunknak minden feltételt, ami a túlélésünkhöz szükségeltetett. Került fedél a fejünk fölé és a sziget állatvilágát magunkhoz édesgetve, gyümölcsöket, magokat gyűjtve, étel az asztalunkra. Már nem szenvedtünk semmiben hiányt. Betegségek szerencsére elkerültek, vadállatokkal amióta itt voltunk nem találkoztunk.
Aztán a hajótörésünk után egy évvel megváltozott minden. Roberta, aki már éppen erősen benne volt a korban, de saját családot, még nem alapított senkivel, többször megnézett magának, miközben a napsütésben éppen dolgom végeztem félmeztelenül. Először nem tűnt fel. Aztán amikor már a hormonjaim dolgoztak bennem erősen és elkezdtem nézelődni utána, felmérve az egyetlen lehetőséget számomra, mint nőt, feltűnt, hogy rajtam felejti a szemét. Egyre többször akadt össze tekintetünk, aminek a vége az lett, hogy kora esti időpontban, amikor a kis folyócska medencéjében fürödtem, hozzám lépett és szó nélkül szájon csókolt. Nekem sem kellett több. Erőm és energiám teljes töltöttségen volt, amit a nő felrobbantott bennem. Hevesen szeretkeztünk és onnantól, mint férj és feleség éltük mindennapjainkat. A házban azonban soha nem élveztük ily módon egymás társaságát, mert a gyerekek közül valaki mindig ott tartózkodott, és mi szerettük volna elkerülni a kényes kérdéseket tevékenységünkkel kapcsolatban. A folyóhoz jártunk mindig, ha valamelyikünknek is szüksége jelentkezett. Sok mindent megmutatatott sors adta szeretőm. Amennyire visszafogott vénlánynak tűnt először, annyira döbbentett meg, miket is szeretett kapni az összebújásaink közben. A beszélgetéseinkből aztán hamar kiderült, sok helyen szolgált már és nem csak a gyermeket kellett ellátnia. A ház urai esténként meglátogatták és először tanítgatták, hogyan is kell bánni ővelük. Ezek a tanítások azonban sok örömet hoztak Roberta számára is. Idővel megtanulta, hogyan adhat és kaphat minél nagyobb boldogságot ezektől a kapcsolatoktól.
Aztán itt meg engem tanítgatott. Tudtam már jó pár dolgot arról, mi is folyik két ember között, amikor magányosan elvonulnak, de az itt megtapasztaltakról fogalmam sem volt. Roberta, hogy a gyermekáldást kerüljük, megmutatta, miként érhetem el a boldogság csúcsát egyéb testrészei igénybe véve. A szája, melle, feneke az örömszerzés olyan helyei voltak, amelyek nem hordozták magukba annak veszélyét, amit a legédesebb zuga.
Sajnos azonban a vágytól elborulva nem mindig sikerült józanul betartani a szabályokat. Ennek következményeként elkezdett gömbölyödni partra vetődésünk negyedik évében. Az új élet megszületése azonban elragadta tőlünk Robertát. Azóta a gyermeklányokkal élek magányosan ezen a földdarabon. Pearl, mint a legidősebb a női csapatban a maga 13 évével, kezdett el az új jövevénnyel foglalkozni és anyjaként gondozta Zoét, a lányomat.
Én majdnem húsz évesen lelkileg nagyon nehezen viseltem a kialakult helyzetet. Megismertem a testi szerelmet, majd amikor a mindennapi életem részévé vált, a tragédia teljesen megfosztott a lehetőségtől. Sokáig a szomorúság vitte el gondolataimat a test igényelte szükségektől, majd a napi munkákba menekültem. Néha saját magamon próbáltam könnyíteni, de az közel nem nyújtotta azokat az élvezeteket, amiket megismertem Robertától. Attól féltem az őrületbe kerget a ki nem vágy.
Egyik este a konyhatűz mellett üldögéltünk és én, mint a rangidős, mesékkel szórakoztattam a sok cseperedő lánykát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2016. 01. 1. péntek 22:20
Kissé meseszerű, de érdekes színt hoz az itteni történetek közé egy ilyen "kosztümös film". Kíváncsian várom, miként szövi tovább a cselekményt az író.
#13 Imre34 2015. 12. 29. kedd 11:12
10/10 Folytasd kérlek!
#12 papi 2015. 12. 29. kedd 11:03
Nagyon jól indult, várom a folytatást.
#11 veteran 2015. 12. 28. hétfő 16:51
Bizakodom, hogy a folytatás is ilyen jó lesz.
#10 cscsu50 2015. 12. 28. hétfő 14:15
Nagyon Jó.
#9 nandika66 2015. 12. 28. hétfő 10:28
10/10 Nagyon Jó.
#8 vakon53 2015. 12. 28. hétfő 09:57
Jó kezdet reméljük a feleségemmel ilyen lesz a folytatás is.

Ez idáig 10 Pont!
#7 listike 2015. 12. 28. hétfő 09:47
Nagyon tetszett, várom a folytatást.
#6 feherfabia 2015. 12. 28. hétfő 07:49
Nagyon aranyos!
#5 genius33 2015. 12. 28. hétfő 07:16
Szexis és ari, kell a 2. rész is. smile
#4 zsorzs29 2015. 12. 28. hétfő 07:10
Jó kezdet remélem ilyen lesz a folytatás is.
#3 A57L 2015. 12. 28. hétfő 06:33
Érdeklődve várom a folytatást.
#2 hairy_pussy 2015. 12. 28. hétfő 05:56
jól kezdődik...
#1 Törté-Net 2015. 12. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?