A+ A-

Ha egy nő valamit igazán akar...

Hosszú volt az út. A repülő egy zsongó méhkashoz hasonlított. Így pihenésre esély se volt. A mellettem ülő férfi el elbóbiskolt a gépen. Én folyamatosan tekingettem ki az ablakon, hogy mikor látom meg a kedvenc városom a reggeli napfényben.
A leszállás után gyors vízumvásárlás, felkaptam a csomagjaim és már indultam ki a reptérről. Tudtam ott vár rám valahol álmaim gyönyörű férfija, aki már 5 hosszú hónapja az életem részévé vált.
Merész ötlet volt belemenni egy távkapcsolatba, de annyira vonzó és kedves volt Majid nem tudtam neki ellenállni. Mikor az első randinkra eljött és megállt a bérelt lakásom előtt hatalmas fekete autójával, egy piros kockás favágó stílusú ingben, és farmerben, a lélegzetem is elállt tőle.
Beleszerettem. Pedig alig ismertem. Éjjel énekelt nekem az autóban mikor utaztunk a város egyik végéből a másikra. A nyelvi nehézségek néha előjöttek, de a mai okos telefonos világban nem probléma, a létező összes fordító programot rátelepítettem a telefonomra. Így tudtunk nyugodtan beszélgetni.
Hatalmas tervekkel érkeztem most. Eldöntöttem, hogy kirángatom az üzletember külső mögül és elérem, hogy kócosan, és izzadtan és kielégülve heverjen a karjaimban és soha többé más nőre rá se nézzen.
A szex jó volt vele, de nem volt sok szex közöttünk az első 5 hónapban. Pedig sokat voltunk együtt, csak valahogy a szexből volt a legkevesebb.
Mikor egyik nap egy fotót küldött magáról, elhatároztam változtatok és új alapokra helyezem a kapcsolatunkat. Az erkölcsös viselkedés mögé bújtatott tigrist, ki fogom csalogatni. Onnan tudtam, hogy vannak elfojtott vágyai, hogy néha elszólta magát. A sok apró bújtatott információt összerakosgatva elhatároztam ideje lépnem és megmutatnom neki, hogyan is lehet másként.
Alig ért földet a gép, már bekapcsoltam a telefonom, ami perceken belül meg is szólalt, és hívott a drágám. Kedves hangja mindig megdobogtatta a szívem és örömmel töltött el. Már várt rám, kérte, hogy mikor az útlevélvizsgálatnál vagyok, hívjam fel és feljön az érkezési teraszra az autóval.
A hajnali levegő megcsapott, kicsit fojtott és forró volt. Benzingőzzel telítve. De engem nem zavart. Én hazaértem, és a kedvesem ott várt rám, a motorháztetőnek dőlve. A mosolya elvarázsolt, a fehér póló csak kiemelte az alakját, a formás vállait, a farmerben nagyon szexis volt a feneke.
Egy morális világban sajnos a csók nem megengedett a nyilvánosság előtt, így csak egy szoros kézfogást és három puszit kaptam az arcomra. A parfümje illatát beszívtam és már éreztem, hogy a bűvkörébe kerültem.
Fáradtan érkeztünk meg a lakásomhoz. A kulcsomat már elhozta korábban, így nem kellett külön utazgatni, egyenesen hazamehettünk. Egy forró tusra vágytam, és hogy átöltözhessek valami lezser ruhára.
A terveimnek megfelelő öltözékekkel tettem tele a bőröndöm, amik csak a megfelelő pillanatra vártak, hogy előkerüljenek.
Majid gondoskodott mindenről, minden részletre odafigyelt. Felhozta a bőröndöket az emeletre és elment bevásárolni, mert a hűtő üres volt. Szerettem rábízni ezt a feladatot, mert annyira pontosan tudta mire van szükségem, hogy néha még én magam is elcsodálkoztam rajta.
Amíg távol volt bejelentkeztem a cégnél, és közöltem holnap megyek be dolgozni, ma még pihenek. De ha szükség van rám, elérhető vagyok telefonom. Elmosolyodtam azon, hogy az irodában pontosan tudják, mi az oka annak nem rohanok hanyatt homlok dolgozni. Sokszor jön értem Majid az irodába, így pontosan tudja mindenki, hogy feladtam az örök szingli életem, és beleszerettem perzsa istenbe.
Mikor a tusolóból kijöttem a drágám a kanapén ült, a telefonját nyomkodta. Mosolyogva nézett rám, és nyújtotta felém a kezét. Egy szexi fehér melltartót és tangát viseltem, még vizes volt a hajam a tusolás után a bőröm csillogott a testápolótól. Majid a karjaiba vett és átölelt. – fáradt vagy? - kérdezte, bár tudta engem mindig megvisel a hosszú repülőút, az időeltolódás. Csak megráztam a fejem, és lovagló ülésben az ölébe ültem. Két kezem közé fogtam az arcát és boldogan néztem mélyen a szemébe. – hazajöttem drágám – mondtam és finoman és lassan csókolni kezdtem a puha szexi száját. A szája szélén megjelent a mosoly, amit annyira imádok, a karjait a derekam köré fonta, és megcsókolt. Hevesen és szenvedélyesen. Kicsit ügyetlen volt benne, érezhető volt, hogy 47 éves kora ellenére még nem sokat csókolózott. De határozottan benne volt a vágy, és az ösztöneit követve csókolt és ölelt.
Be akart menni a szobába, de nem engedtem. Uralni akartam és megmutatni neki mennyire vágyom rá és mennyire szeretem. De ha bemegyünk a hálóba, felém kerekedik és megdug, esélyem se lesz szeretgetni. Kértem várjon és lazítson, engedje el magát, engedje, hogy szeressem úgy, ahogy én akarom.
Megadóan felemelte a karjait majd újra átölelte a derekam. Szorosan hozzá tapadtam és éreztem meredező férfiasságát egy picit mocorogtam rajta, de közben folytattam a játékot az ajkaimmal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2016. 01. 19. kedd 09:06
Nem tetszett.
#10 sunyilo 2015. 12. 21. hétfő 21:27
Nem rossz, de egy adag empátia hiányzik belőle...
#9 papi 2015. 12. 21. hétfő 17:29
Nem nagy szám.
#8 deajk2008 2015. 12. 21. hétfő 15:43
nekem se volt ez rossz írás csak nem tudtam annyira élvezni, mint szerettem volna
#7 veteran 2015. 12. 21. hétfő 14:51
Nem tetszett,igazán nem élvezhető.
#6 vakon53 2015. 12. 21. hétfő 09:28
Erre az írásodra feleségemmel úgydöntöttünk hogy csak 6 pontotadunk.
#5 cscsu50 2015. 12. 21. hétfő 09:18
gyengécske
#4 gyuri0926 2015. 12. 21. hétfő 07:22
Nekem nem tetszett , ráadásul szerintem férfi írta , a nő szemszögéből , nem is sikerült .
#3 listike 2015. 12. 21. hétfő 07:20
Nagyon nem tetszett.
#2 A57L 2015. 12. 21. hétfő 04:30
Nem rossz írás,de még sem élveztem a történetet.
#1 Törté-Net 2015. 12. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?