A+ A-

Hogyan lettem ribanc

Madarat lehetett velem fogatni aznap, amikor Bea meghívott a nem hivatalos szülinapi bulijába. Ő volt a suli legszebb, legnépszerűbb és tanári kar által legjobban utált diákja. Már többször is megpróbálták eltávolítani, kirúgni, de valahogyan mindig visszajött. A pletyók szerint felvette, ahogy leszopja a dirit, aki, ha kitudódna a dolog, mehetne a dutyiba. Bár nincsenek igazán szép ruháim, igyekeztem az alkalomhoz illően kicsit kurvásan öltözködni. Elvettem anyám egyik rég kihízót, fekete miniszoknyáját, magamra ráncigáltam a "Belly dance" névre hallgató felsőmet – árleszállítással került 6000 forintba, de én fél éve loptam egy pesti butikból, míg a tulaj a barátnőm melleit bámulta. Egy számmal kisebb volt a kelleténél, de hát „lopott lónak ne nézd a fogát”. Miután úgy, ahogy kisminkeltem arcom, megnéztem magam a tükörben. Ha nem is teljesen, de felnőttem. Már nem vagyok az az aranyos, szőke kislány, aki az angyalkát játszotta a karácsonyi szerepben. A hajam már inkább barna, az arcom olyan, semmilyen, átlagos, és hát magamra szedtem pár kilót. Most még csak azokra a helyekre, melyeket szeretnek a pasik megbámulni, de ha ránézek anyámra és arra gondolok, hogy valószínűleg az ő genetikáját örököltem, hát nem nézek túl fényes és … sovány jövő elé.
A party már elkezdődött mikor megérkeztem, Bea szülei külföldön dolgoztak, ő a nagyapjával élt, aki erre az alkalomra előzékenyen a barátaihoz ment meccset nézni. Csak 15-20-an lehetünk, de így is alig fértünk el a kis házban. Fura volt belépni a „nagyok” közé: barátnőm két évvel idősebb, mint én, a barátai meg talán még nála is öregebbnek tűntek. Büszke vagyok, mert a suliból csak erre csak én jöhetem el. Alighogy beléptem mellém csapódott egy magas kopasz csávó, tetovált mellkassal és derekamat megragadva betuszkolt a konyhába ahol az ünnepelt éppen egy pezsgőspalackkal birkózót.
- Már azt hittem nem jössz Gabici! – ölelt át. – Istenien nézel ki ebben a ruciba!
- Te is – mosolyogtam boldogan. Csodálatos volt a kemény munkával elkészített fekete raszta frizurája, szolibarna tetkókkal borított teste, a …
- Nézd mi van nekem! – húzta fel a trikóját. Egy kis ezüstös piercing feszült a mellbimbójában. – Tetszik? – kérdezte.
- Aha. Megtapinthatom?
- Persze.
Ekkor valaki megragadott hátulról: - Ne csöcsörészed Beát! Gyere, inkább táncoljunk! Nem akarok emlékezni mi is következett ezután. Mindig is imádtam riszálni magam és az elkövetkező órákban hagytam, hogy a ritmus és a pia irányítson. Először csak egy kis pezsgőt ittam, majd bort, és persze rengeteg Hellt egyre több vodkával. Állandóan szomjas voltam, a melegtől, meg lehet, attól a pirulától, amit csókolózás közben a kopasz jutatott valahogy a számba.
Játszottunk. A szőnyegen ültem és figyeltem, ahogy pörög az üveg.
- Lássuk a puncidat! – üvöltötte valaki, és a vörös tincses lány letolta a farmerjét és megmutatta a borotvált punáját. Utána már elfelejtette visszahúzni, csak ült ott félig letolt gatyával és bámulta a nagy semmit. Pörgés. Valaki, óriási röhögés közben, kijelentette, hogy szívesen megdugna egy travit.
- Na gyerünk! Meg mered csinálni!
- Aha - bólintottam, mire az orrom alá dugtak egy poharat valamilyen fehér löttyel.
- Fenékig! – visított valaki a fülembe – Lássuk mennyire, szereted a gecit! – Alig kortyoltam bele megéreztem a kókusz jellegzetes ízét, csak pina colada volt … gondoltam.
- Én is kérek. – ragadták meg a fejemet, puha ajkak érintették meg az enyémeket és egy fürge erőszakos nyelv felfedezőútra indult a számban. Meg sem lepődtem. Vadul próbáltam viszonozni és, amikor hátulról benyúltak a toppomba és gyúrni kezdték a csöcseimet, elengedtem magam és végignyúltam a padlón. Levetkőztettek. Furcsán izgató volt, meztelenül feküdni annyi ember előtt, hagyni, hogy megbámuljanak, hozzád érjenek, beléd nyúljanak. Ez utóbbit egy szőke csajszi tette: lehúzta a tangámat és pár másodpercnyi habozás után, belém dugta egyik ujját. – Tiszta lucsok vagy ribike.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 01. 18. hétfő 09:14
Nagyon gyenge.
#11 cscsu50 2015. 12. 20. vasárnap 14:06
kezdésnek még elmegy
#10 genius33 2015. 12. 18. péntek 19:29
Hát olyan közepes féle.
#9 Pavlov 2015. 12. 18. péntek 13:28
Nagyon összecsapott gyenge történet.
#8 papi 2015. 12. 17. csütörtök 22:17
Bevezetésnek nem rossz.
#7 deajk2008 2015. 12. 17. csütörtök 17:39
elment egynek és jöhetne folytatás is
#6 nwcastl 2015. 12. 17. csütörtök 15:09
Ez kiábrándítóan gyenge...
#5 veteran 2015. 12. 17. csütörtök 11:49
Lehetett volna részletesebb.
#4 vakon53 2015. 12. 17. csütörtök 10:59
Egykicsit rövid!

Deazért úgydöntöttünk a feleségemmel hogy csak 8p a megérdemelt pontszám.
#3 sunyilo 2015. 12. 17. csütörtök 10:52
Vagy rövidebben és részletesebben...
#2 A57L 2015. 12. 17. csütörtök 06:48
Hosszabban és tömörebben jobb lett volna.
#1 Törté-Net 2015. 12. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?