A+ A-

Nedves ujjak az asztal alatt

A fiú aki besétált a munkahelyemre fekete szabadidő ruhát viselt. Hatalmas sporttáska lógott a vállán és ő maga is megtermett izmos fizikummal rendelkezett. Minden alkalommal megörülök mikor egy fiatal és vonzó férfival akadok össze úgy, hogy még fizetést is kapok érte. levette a pólóját ami az eljárás elengedhetetlen része, majd munkához láttam. Szőke rövidre nyírt haj. A legegyszerűbb fazon. Finoman metszett, de erőteljes arc. Azon gondolkodtam, vajon mennyi idős lehet, fiatalabb-e nálam? A teste erős. Nagyon erős, de nem szálkás. a keze mint két hatlmas lapát. Tömzsi vastag ujjakkal. Szeretem a férfi kezeket. Titokban általában megfigyelem őket. Ha nem tévedek ez az ember egyszerű, mint az egyszeregy. Kétkezi munkás. Alacsony iskolai végzettségel, viszont precíz, a körmei makultlanok tehát ad magára. Ez az amit a keze alapján elsőre kitudtam olvasni. Továbbá a nyakán ékeskedő vastag nyakláncból ítélve hajt mint a barom annak érdekében, hogy mindene meglegyen amire vágyik. Ez egy szorgalmas ember, hiszen ha kevés pénzért dolgozól, jó sok órát kell lehúznod a vágyott anyagi javak megszerzésének érdekében. A mellksa szőrös, de rövidrenyírt. Kiváncsivá tett ez az ember. Van benne valami ami felvillanyoz. Többet akarok tudni róla. Ritkaság, de ő az a szószátyár fajta.
Szabadkozik és sűrűn bocsánatot kér amiért majdnem elkésett. Megnyugtatom, hogy semmi gond.
- Munkából?- kérdezem.
- Nem. Majd csak ezután megyek. Eddig csak otthoni meló volt. Favágás és társai. - Elmosolyodom. Szeretem ha igazam van.
- Hol dolgozol?
Megválaszolja a kérdést. Természetesen nehéz fizikai munka. Ismerem azt a helyet.
- Wow. Úgy hallottam az elég kemény. Ismerek másokat is akik ott dolgoznak.
- Hát igen, de hozzá lehet szokni. Ha az ember jól végzi a munkáját nincsen gond. Nem piszkálják.
Tovább faggatom. Ő pedig készségesen válaszol. Nem kell noszogatni.
Titokban felizgat. Egyszerű, kiszámítható, egyenes embernek tűnik. Nem hiszem, hogy összepasszolunk, de mégis működik a kémia. Rövid pillanatképek formájában átcikázik az agyamon ahogy engem is szorgalmasan megdolgoz.
Egyéb dolgok is szóba kerülnek és mivel én egy közvetlen és segítőkész lány vagyok az erős vonzó fiatal férfiakkal szemben, felajánlom, hogy átküldök pár dolgot skypen aminek hasznát vehetné. Le is firkanom a nevet egy papírfecnire, melyet sűrű köszönömözések közepette a táska elülső zipzáros részébe sülyeszt.
Már aznap visszaigazoltam és két napra rá sikerült összefutni este. Átküldtem amit ígértem és kértem, hívjon mikrofonra, mert beszélni jobban szeretek. Kéretlenül bár, de a kamerát is bekapcsolta. A monitor fénye tökéletesen megvilágította. Fehér trikót viselt, mely szabadon hagyta izmos vállait és karját. A háttérben nem látszott más csak a fehér fal, az ágy és az ajtó, mely talán az előszobába vezet.
Látom, kicsit zavarban van. Ezt hízelgőnek találom.
- Egyedül laksz?- indítom meg a beszélgetést.
- Igen. Két éve vettem ezt a házat. Sok javítani való volt rajta, de munka előtt mikor kivet az ágy, mindig igazítottam rajta valamit. De jaj ne tudd meg. Mindig akad vele meló. Most például az ereszt kellett megszerelnem.
Kicsit rosszul érzem magam ennyi szorgalmasság hallatán. Bűntudatom van amiért hétvégén délutánig alszok és munka előtt véletlenül sem kelek ki az ágyból hamarabb a kelleténél.
Arról is mesél, milyen plusz tanfolyamokat szeretne elvégezni amikkel talán kicsit több pénzt vagy másabb munkakört kaphatna.
Azt hiszem nagyon tisztelem ezt a srácot.
Tovább beszélgetünk. Érdekes. Talán még soha nem találkoztam ilyen kötelességtudó emberrel. Visszatuszkolom a fel- felbukkanó női hülyeségeket. Nem próbálom rábeszélni, hogy tanuljon tovább, válcsa meg a világot. Butaság mikor az egyik ember megpróbálja átalakítani a másikat olyanná amilyennek ő szeretné látni. Teljesen mások vagyunk. Hosszú távon nem illünk össze. Ezt ő is érzi. Ezért nem lép a tettek mezejére. Inkább folyamatosan beszél mindenről ami az eszébe jut. Pedig milyen kényelmes lenne. Valaki aki kiszámítható, egyszerű, iránytható.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2016. 01. 16. szombat 07:41
Nagyon gyenge.
#10 papi 2015. 12. 14. hétfő 12:42
Nem nagy durranás.
#9 Pavlov 2015. 12. 13. vasárnap 11:41
Szenvedélyes! Tetszett!
#8 veteran 2015. 12. 12. szombat 10:43
GYENGE!
#7 deajk2008 2015. 12. 11. péntek 11:36
elment, persze van hova fejlődni, de kezdésnek jó
#6 sunyilo 2015. 12. 11. péntek 11:00
Hát, ez az írás nem "válcsa" meg a világot...
#5 Rinaldo 2015. 12. 11. péntek 07:38
Mi ez.
#4 listike 2015. 12. 11. péntek 07:10
A nullánál is kevesebbet ér.
#3 Andreas6 2015. 12. 11. péntek 06:22
"válcsa" ??? Itt lett elegem az egészből.
#2 A57L 2015. 12. 11. péntek 05:02
Jobbat vártam,sajnos csak egy gyenge közepes lett.
#1 Törté-Net 2015. 12. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?