A+ A-

Titkos vágyak 1. rész

Egyik délután megbeszéltük két nagyon jó barátommal, hogy a sok-sok kihagyott hét után találkozunk. Az egyikük, Gergő, épp előtte tért haza egy külföldi országból, ahol két hetet töltött, ezért az esti találkozást hozzá terveztük, képnézegetés és élménybeszámoló céljából.
Gergő lakásához közel találkoztunk a másik fiúval, Ádámmal, majd felcsöngettünk.
(Tudni kell, hogy Gergő a gimiben teljesen odavolt értem, és még máig is, de nekem annyira nem volt az esetem, ezért visszautasítottam őt, ma a legjobbakat tudjuk beszélgetni egymással. Ádámért pedig én voltam oda, ő engem utasított el, de későbbi elmondásai szerint úgy érzi, hogy rosszul döntött akkor.)
Fent leültünk Gergő ágyára, sörözgettünk, nézegettük a képeket és hallgattuk az élménybeszámolót. Jól éreztük magunkat, majd Gergő felvetette, hogy mi lenne ha valami komolyabb itallal is koccintanánk, úgyhogy előkerült a szekrényből egy igen jófajta házi pálinka.
Ahogy melegedtünk bele az ivászatba, úgy vetődtek fel egyre érdekesebb témák.
Kinek mi volt a legextrémebb hely ahol eddig szeretkezett, milyen titkos vágyai vannak még amit szeretne majd megvalósítani.
Kicsit zavarba jöttem, mert az én titkos álmom pont az volt, hogy két fiúval lehessek egyszerre. Persze ezt nem mertem akkor elmondani nekik, ezért inkább azt válaszoltam erre a kérdésre, hogy á semmi különös. Ők viszont tökéletesen átláttak rajtam, ezért kérdezgetni kezdtek, hogy na, mondjam el, valójában mi az. Nem álltam kötélnek, erre megfenyegetett Ádám, hogy ha nem árulom el, akkor annak következményei lesznek. Ezen nevetni kezdtem, és ismét nemet mondtam, amikor is Ádám a hátamra döntött, ráült a derekamra, fölém hajolt és mindkét kezemet az ágyhoz szorította a fejem mellett. Nem tudtam semmit tenni ez ellen, tekintve, hogy Ádám jó nagy darab srác volt, így meg sem bírtam moccanni a súlya alatt. Tiltakozólag próbáltam kiszabadítani a kezeimet, de persze sikertelenül. Erre elkezdett nevetni és mondta, hogy jobb ha bevallok mindent. Válaszul Gergő segítségét kértem, akinek tetszett a szituáció, így esze ágában sem volt nekem segíteni, csak vigyorgott, úgy hogy újra farkasszemet néztem Ádámmal. Ő nevetett, majd azt mondta:
Te akartad.
Hirtelen megcsókolt. Próbáltam kiszabadítani magam a szorításából, de nem sikerült. Megadtam magam, és visszacsókoltam. Jóleső érzés futott át rajtam, hiszem éppen annak a fiúnak a nyelve jár táncot az enyémmel, akit annyira szerettem volna régebben megkapni. Nagyon édes volt a csókja, szinte megrészegültem tőle. Nem tudom mennyi ideig tartott, nekem nagyon sok időnek tűnt. Mikor elváltak egymástól az ajkaink, zavartan egymásra pillantottunk, majd összemosolyogtunk. Gergő az ágy végéből csodálkozóan Ádámra nézett, elmosolyodott és egymásra kacsintottak. Ezt nem tudtam mire vélni Megint elkezdtem fészkelődni a férfias karok között. Ádám megkérdezte, hogy lenn e kedvünk játszani. Miért, van más választásom, mint belemenni, ha így sakkban tartasz?- kérdeztem. Nem- válaszolta Ádám és mosolyogva újból megcsókolt. Ezután Gergő egy kendővel a kezében tűnt fel a látóteremben, és bekötözte vele a szemem. Elkezdtem izgulni, hogy ebből mi fog kisülni, zavarban voltam, ugyanakkor élveztem is a helyzetet. Ádám továbbra is fogva tartott a kezeivel, azonban a szorítása enyhült. Ekkor éreztem, hogy kezeimre valami anyag kerül, amivel mindkettőt egymáshoz kötözték, majd az ágy támlájához rögzítették. Épp kezdtem volna tiltakozni, mikor egy csók folytotta belém a szót. Megijedtem, mert nem Ádám volt az, hanem Gergő.
Miközben csókolóztunk éreztem, ahogy a pólómon keresztül két kéz elkezdi felfedezni a domborulataimat. Nagyon felizgatott a gondolat, hogy valóra válik a titkos vágyam anélkül, hogy elárultam volna. Gergővel szétváltunk, majd Ádám hangját hallottam a fülembe búgni szeretnéd ha ketten eljátszadoznánk veled?Ne tagadd, hogy máris teljesen be vagy indulva. Ezektől a szavaktól még jobban tüzelni kezdett az ágyékom, nagyon akartam már érezni őket magamon, magamban. Miközben Ádám újra csókcsatába kezdett velem, éreztem ahogy két kéz a melltartómmal ügyködik, kettő pedig a hasamat simogatja. Hihetetlen érzés volt, ahogy a látásom helyett a többi érzékszervem még intenzívebben működött. Éreztem minden apró rezdülést, hallottam a fiúk izgatott lélegzetvételét. A szám ezek után egyedül maradt, az ő ajkaik viszont elkezdtek az immár kiszabadított melleimen táncolni. Szívták, nyalták, köröztek a bimbóimon a nyelvükkel. Majd megőrültem, annyira csodálatos érzés volt. A bugyim már teljesen átnedvesedett és a légzésem is szapora lett. Két kéz és egy száj továbbra is a melleimmel játszott, míg másik kettő a nadrágomat kezdte el lehúzni, majd bugyin keresztül kezdett simogatni.
- Te aztán nagyon be vagy indulva - hallottam Ádám hangját.
Már épp válaszoltam volna, amikor elhúzta a bugyimat, és mélyen belenyalt a már teljesen sikamlós puncimba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2015. 12. 3. csütörtök 20:52
Nem túl fordulatos... Valami csavar, egyéniség hiányzik belőle.
#7 feherfabia 2015. 11. 4. szerda 05:40
Egész jó!
#6 sztbali 2015. 11. 2. hétfő 20:06
Jól indul.
#5 adamo2205 2015. 11. 2. hétfő 15:25
Elsőre elmegy, és úgy tűnik van benned fantázia.
#4 veteran 2015. 11. 2. hétfő 13:56
Kezdésnek jó.
#3 zsuzsika 2015. 11. 2. hétfő 07:38
Közepes.
#2 A57L 2015. 11. 2. hétfő 04:18
Jó az indítás,a folytatás remélem még jobb lesz.7P
#1 Törté-Net 2015. 11. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?