A+ A-

Egy vágy(-álom?)

Egy középkorú pár vagyunk, 53 éves vagyok a párom 46. 18 éve élünk együtt, de az első évek után az motoszkál bennem, hogy elég vagyok-e számára? Sajnos engem a természet nem áldott meg olyan igazi férfi mérettel, de ellensúlyozom a szeretettel, illetve az odafigyeléssel. Mostanra odáig jutottam, hogy egyre sűrűbben fantáziálok arról, hogy valami ismerős vagy ismeretlennel együtt ketten elégítjük ki a páromat.
Nem vagyunk kicsik, inkább nagy macik vagyunk, ezért a gondolataimban is ilyen fickók kerülnek előtérbe. Egy régi kolléga szállt be harmadiknak. Nevezzük Sanyinak. Párom egy telefonszolgáltatónál dolgozik, így elég sokszor találkozik az illetővel, akinek nincs állandó partnere, és ezért gondoltam rá. Mivel egy cégnél dolgoztunk egy darabig, így könnyebb volt a kapcsolatteremtés.
Egyik alkalommal a számláját már csak üzletzárás után tudta volna befizetni, ezért kérte, hogy szeretné elhozni házhoz a pénzt, amit majd másnap befizet a párom, ezentúl legyen Gitta. Meg is jött este hét körül, bejött és a párkapcsolata irányában kezdtem puhatolózni. Mintha csak megérezte volna, mire gondolok, elmondta, hogy nem sok tartós sikere van, mert nem kicsivel áldotta meg az élet. Gitta arcára sandítva azt láttam, hogy elönti a pír és elhomályosul a tekintete. Láttam, hogy lélekben már nincs itt velünk. Mivel Sanyi autóval jött, nem ihatott, de mi igen. Szóltam Gittának hogy vegye ki a hűtőből a pálinkát meg a sört.
Mikor a hűtőhöz ment úgy tett, mintha véletlen lenne, neki dörgölődzött Sanyi hátának. Erre Sanyi úgy megrázkódott, mintha áramütés érte volna. Ekkor jöttem rá, hogy már vannak valamilyen kapcsolatban egymással, de nem akartam elrontani most már az én örömömet sem. Érdekes módon, miután visszaült a székre, Sanyival szemben ült le, és szinte észrevétlenül lassan szétnyitotta húsos vastag combjait, mintegy jelezvén nyitottságát Sanyi felé. Én úgy tetem, mint aki el van foglalva a piával, de éreztem a vibrálást kettőjük között. Mintegy véletlenül megjegyeztem, hogy mivel elég kicsi a konyhánk, menjünk be a szobába, ott nem leszünk ilyen szűkösen.
Miután bementünk, kis idő múlva kijöttem, hogy a folyó ügyeimet elrendezzem. Legalábbis ez volt az indok. Kis időt hagyva nekik óvatosan visszalopózva leskelődtem be a szobába, és azt láttam, hogy Gitta kipirosodott arccal pihegve élvezi Sanyi nyelvének ténykedését a nagy telt mellein, amiket én is imádok. Sanyi beindulva, lihegve markolászta, nyalogatta, szívta azokat a gyönyörű melleket, de Gitta keze sem volt tétlen, ahogy láttam.
Élvezettel markolta a nadrágon keresztül is igen méretesnek látszó szerszámot. Gondoltam várok, hogy lássam, meddig mennek el a dolgok, és hogy meg tette-e a hatását az ital? Úgy láttam, hogy igen, mert Gitta nem bírta tovább, és lehúzva Sanyi sliccét elővette Sanyi farkát, és rutinosan szopni kezdte. Meg sem lepődött a méretén, (de én igen) legalább 22-25 centi volt, és nagyon vastag, olyannyira, hogy csak a makkot tudta a szájába venni. Ebből rögtön rájöttem, hogy nem először vannak együtt. Na mindegy, különösebben nem érdekelt, mert ezt akartam én is, hogy végre egy nagy farkú férfi legyen a partnere, és itt van, tessék.
Gondoltam, ha tovább várok, akkor nem mernek tovább lépni, és udvariasan hangoskodni kezdtem a konyhában, amiből tudhatták, hogy be fogok jönni. Mikor beértem, már mindent a legnagyobb rendben találtam, csak Gitta volt pirosabb arcú és Sanyi lihegett egy kicsit jobban a kelleténél, de úgy tettem, mintha nem venném észre. Megkérdeztem, jól érzik-e magukat, és odalépve Gitta mögé, átnyúlva a válla felett masszírozni kezdtem a melleit, amin egy kicsit meglepődött, de hagyta. A feje fölött állva némán eltátogtam Sanyinak, hogy mindent láttam, és hogy szálljon be ő is, és ott folytassa, ahol abbahagyta. Nehezen megértette mit akarok, és mivel Gitta szemei csukva voltak, óvatosan felállt, és elővéve újra a hatalmas farkát a párom szája felé lépett.
Gitta megérezve a farok illatát, kinyitotta száját és hangos cuppogások közepette szopni kezdte, mintha ez volna a legtermészetesebb dolga. Erre a látványra én is beindultam rendesen, és kis idő múlva abba nem hagyva az eddigi ténykedésünket, beljebb mentünk a hálóba, ahol aztán ledöntöttük az ágyra, és óvatosan állandó kényeztetés mellett levetkőztettük a páromat.
Amikor már ott feküdt teljes nőies valójában, nos, akkor elszabadult bennünk a férfi, és csókoltuk, nyaltuk, simogattuk, dörzsöltük ahol értük. Örömmel vettem észre, hogy Sanyi is olyan fajta, aki inkább először adni akar, utána kapni.
Míg Sanyi a párom szájával és melleivel volt elfoglalva, addig én a hasát, csípőjét , combját simogattam, puszilgattam, nyaltam, míg odaértem a csupa nedv pinájához. Megérezve az illatát és ízét (ami nála szokatlan módon édes volt), most is beleborzongva nyalni, szopni kezdtem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.48 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2015. 10. 28. szerda 21:16
Ez akár jó is lehetett volna
#7 feherfabia 2015. 10. 28. szerda 05:30
Gyenge!
#6 veteran 2015. 10. 27. kedd 16:56
Nem tetszett, nagyon elkapkodott.
#5 gyuri0926 2015. 10. 27. kedd 08:03
Ez akár jó is lehetne
#4 zsuzsika 2015. 10. 27. kedd 08:01
Elkapkodott írás.
#3 Bob__ 2015. 10. 27. kedd 06:56
Nem olvastam végig mert ezek a mondatok után elálmosodtam.
Mi értelme van ezekenek a megjegyzéseknek? -->
"...Nevezzük Sanyinak..."
"...ezentúl legyen Gitta..."
Kit érdekel, ha az igazi nevüket írod le, és kit ha nem az?
Lehet csak én vagyok finnyás, és bennem van a hiba, de mindegyik ilyen mondat után elmegy a kedvem az olvasástól.
#2 Pavlov 2015. 10. 27. kedd 06:36
Tele van hibákkal.
#1 Törté-Net 2015. 10. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?