A+ A-

A vadember

Hiába hánykolódtam a már széttúrt, magányos fekhelyen, nem jött álom a szememre. Hiányzott a test közelsége, egy izmos férfi biztonságot nyújtó szorítása. Vágyaim tüzes olajában égve, az egyetlen kiutat keresve tápászkodtam fel és indultam volna a számítógép, vagyis az internacionális mocsár, az internet mocska felé, mikor valaki berontott a szobába. A sötétítők között beszűrődő halvány holdvilág egy idegen férfi sziluettjét rajzolta ki előttem. Nem volt túl magas, de ruhátlan testét feszes izmok alkották; kócos, dús haja egy éppen barlangjából szalajtott ősemberre emlékeztetett.
Amint meglátott, rögtön odalépett hozzám, és vadul magához húzott. Éhes, tüzes ajkakkal csókolt: erejétől megremegtem. Erősen tartotta a hátam, sietve lehúzta a pólóm. Kezei közé fogta melleimet, és fejemet hátrahajtva csókolni kezdte a nyakamat, egyre lejjebb... pontosan az ütőér felett erősen szívni kezdte a puha, illatos bőrt....'tüzes ostorával végigvágott rajtam a vágy'.
Kezeinek matató, darabos mozdulatai elmondhatatlanul különös érzést keltettek bennem. Ahogy fogai közé szívta mellbimbóimat (egyiket a másik után), nem bírtam visszatartani egy elégedett sóhajtást. Szorosan nekem feszülő, kemény fallosza rándult egyet erre a hangra, még közelebb nyomulva combjaimhoz. Tangámat és vékony pizsamagatyámat egyszerre húzta le és ledöntött hátra, az ágyra.
Előtte feküdtem, teljesen kiszolgáltatva. Ereimben többszörös sebességgel száguldott a vér: az izmos, kócos vadember zsákmánya voltam és eszem ágában sem volt menekülni. Palástolatlan meztelensége csak tovább fokozta vágyamat.
Nem kellett sokáig várnom: lapos hasamat csókolta, lábaimat szétfeszítette és mutatóujjával finoman végigsimított vágatomon. Hátravetett fejjel élveztem érintését, de hamarosan csillagokat láttam a fájdalomtól: egyik ujját megpróbálta tövig tolni az ánuszomba! Persze így elsőre nem sikerült neki; nekem meg annál jobban fájt. Kinyögtem egy "au"-t és reflexből összehúztam magam: bal oldalamra feküdtem szorosan összezárt, felhúzott lábakkal. Pár pillanatig döbbenten állt mellettem, aztán óvatosan odébb tolt a puha ágytakarón, és mellém feküdt.
- Csssshh - lehelte a fülembe, mikor átkarolta derekamat. Most már óvatosabb volt: hajamat simogatta, vállamat csókolgatta, finoman masszírozta a melleimet. Erős karjainak édes börtönében megnyugodtam. Éreztem merev péniszét hátulról közvetlen a hüvelybemenetemnél. Óvatos, suta csókokat lehelt nyakszirtemre és fülem mellé, miközben közelebb fészkelődtem hozzá: kívánós puncim már csaknem könyörgött érte. Lenyúlt: makkját gyengédem belém vezette. Eléggé feszített: talán túl sokat hüvelytornáztam, meg az a hülye Eric is... elmehet a búsba. Nekem ilyen férfi kell, mint ez itt.
A gigantikus makk lüktetése remegéssel töltötte meg a testemet; a férfi fenekemen és csípőmön végigsimítva beljebb tolta a merev rudat. Isteni érzés volt, ahogy belém siklott. Szorítottam a karját, miközben teljesen belém hatolt: egy utolsó lökéssel szinte a méhemig ért. Az elégedettség és a jóleső fájdalom hangja tört elő belőlem; ő is felnyögött, amint szűk puncim teljesen befogadta. Pár pillanatig együtt lüktettünk, de nem bírta már: apró lökésekkel mozogni kezdett bennem. Mennyei érzés volt. Én is mozgattam a csípőm az általa diktált ütemre; izzadtan, egymás forró, nedves testének feszülve szeretkeztünk.
Éreztem: nem kell már sok... de hirtelen teljesen kihúzta a farkát és ujjait pihegő, szinte hullámzó nyílásomhoz illesztette. Felkönyökölt és megcsókolt. Mohón csókoltam vissza: az ősök, az első emberek vad, életet akaró vágyával. Ebben a pillanatban tövig vágta belém, mire felnyögtem. Teljesen kihúzta ismét, aztán megint belém vágta véreres dorongját. Ezután visszahanyatlott és csípőmet fogva, mélyen bennem olyan tempóba kezdett, amit nem bírhattunk sokáig; mégis a gyönyör tetőfoka volt. Kontrollálatlanul nyöszörögtem, az ismeretlen érzés teljesen hatalmába kerített. Ő sem maradt hangtalan: fülem mellett lihegett és torkából állatias gyönyör hangjai törtek elő. Heréi nagyajkaimnak feszültek, farka méhemet csiklandozta: belém robbant.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 01:32
Szexi!
#7 zsuzsika 2015. 10. 23. péntek 11:04
Nagyon gyenge.
#6 feherfabia 2015. 10. 23. péntek 05:57
szerintem egész jó!
#5 sztbali 2015. 10. 22. csütörtök 11:42
Közepes alatti.
#4 veteran 2015. 10. 22. csütörtök 09:39
Nagyon gyenge.
#3 cscsu50 2015. 10. 22. csütörtök 06:45
gyengécske
#2 A57L 2015. 10. 22. csütörtök 04:45
Közepesnél gyengébb lett.
#1 Törté-Net 2015. 10. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?