A+ A-

14 nővel a lebegőtartályban

Valamikor a tavasz végén, amikor egyik hétköznap délelőtt hazafelé sétáltam a közeli boltból, egymásba botlottunk a volt jógaoktatómmal, Hajnival. Néhány utcával arrébb lakik, de már pár éve nem találkoztunk. Annak idején Katival, a barátnőmmel együtt jártunk hozzá.
Jó fej volt, kedveltük őt. Az igazat megvallva én vonzódtam is hozzá.
Mindig is szerettem volna kipróbálni, hogy milyen lehet lefeküdni egy szexi, idősebb nővel.
Nem azért, mert tapasztaltabb, egyszerűen valahogy szexuálisan jobban izgattak az érett nők, mint a korombeli lányok. Hajni akkoriban 34 éves volt, én 22. Egyik alkalommal,
amikor Kati nem tudott eljönni, Hajni az óra után odajött hozzám beszélgetni.
Kicsit jobban megismertük egymást. Azt mondta, emlékeztetem a fiatalkori önmagára.
Rám hajtott. Katival fél évvel azelőtt ismerkedtünk meg, és nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Nem tudtam volna megcsalni őt. Amikor viszont azon a bizonyos hétköznap délelőttön annyi idő után újra összefutottam Hajnival, ismét felébredt bennem a vonzalom iránta. Autóval volt. Felajánlotta, hogy hazavisz. Budapest szélén lakom egy emeletes családi házban. Kellemes, nyugodt környék. Az utcát végig magas fák védik a napfénytől, és a közelben van egy kisebb erdő is. Amikor a házam elé értünk, behívtam őt egy kávéra. Kiültünk a teraszra a hátsó kertbe elmesélni egymásnak, kinek hogy alakult azóta az élete.
- És? - kérdezte Hajni - Együtt vagy még azzal a lánnyal?
- Igen. Szeretjük egymást. Két éve ideköltözött hozzám.
- Szóval, akkor boldog vagy. Az a lényeg. Akkor gondolom mások előtt fel is vállaljátok a kapcsolatotokat.
- Azóta már igen. Amikor megismerkedtünk, még volt barátom, és neki is. Eleinte titokban tartottuk, hogy lefekszünk egymással. Mondjuk, ha azt vesszük, igazából nem volt mit titkolni, mivel senki sem gondolja, hogy két lány nem csak barátkozik egymással.
Elmosolyodtunk.
- Na igen. - mondta - Ez igaz.
- És veled mi újság?
- A jógát azóta abbahagytam. Az a belvárosi terem még meg van, de már egy barátnőm csinálja helyettem. Meguntam. Nyitottam egy masszázsszalont itt a házamban.
- Az jó.
- Ha gondolod, nézz be valamikor!
Beszélgettünk még egy darabig. Amikor mondtam neki, hogy Katival szoktuk masszírozni egymást, mesélt néhány technikát, hogy mit, hol hogyan kell csinálni, aztán bementem a konyhába elkészíteni egy kancsó narancslevet. Hajni velem jött.
A mosogató előtt álltam, amikor közelebb jött hozzám, megérintette a vállamat, és a hüvelykujjával megnyomta a kulcscsontom tövét.
- Itt is masszírozd! Jót tesz a közérzetnek. Sokan csak a nyakukat masszírozzák, de ez is egy lényeges pontja az energiaáramlásnak.
Ebben igaza volt. A közelsége, és az érintése hatására, azonnal felizgultam.
Zavarba jöttem, és ezt ő is észrevette rajtam. A mosogató felé fordultam.
Mialatt tevékenykedtem, hátulról átkarolt, és hozzám simult.
- Szóval szereted azt a lányt? - súgta a fülembe.
Arra gondoltam, még egyszer nem szalaszthatok el egy ilyen alkalmat. Már 26 éves voltam, és nem akartam, hogy a legszebb éveim úgy teljenek el, hogy nem éltem ki ezt a régi vágyamat. Hagytam magam, amikor puszilgatni kezdte az arcomat, az ajkaim szélét… Hátrahajtottam a fejemet a vállára, behunytam a szemem, és csak élveztem, ahogy felnyúlt a miniszoknyám alatt, simogatni kezdte a combom belsejét, és csókolgatta a nyakam tövét.
A szívem hirtelen hevesen kalapálni kezdett.
Lassan egyre följebb és följebb haladt a combomon, közben a bal kezével alulról benyúlt az ingem alá, és simogatni kezdte a hasamat. Ezután kibújtatta a jobb mellemet a melltartóból, gyengéden, de határozottan rámarkolt, és simogatni kezdte a mellbimbómat.
Felsóhajtottam.
Csókolózni kezdtünk.
A jobb keze már a combom tövénél járt.
A bugyimon keresztül dörzsölgetni kezdte a csiklómat.
Mire benyúlt a bugyim alá, és belém dugta az ujjait, már lüktetett a testem a vágytól.
Lassú, körkörös mozdulatokkal masszírozni kezdte a G - pontomat, majd egyre gyorsabban ujjazni kezdett.
- Menjünk be a vendégszobába! - sóhajtoztam.
Miután félrehúztam a takarót, és levettük a magas sarkúinkat, Hajni hanyatt fektetett az ágyon, és rám feküdt. Félresimította a hajamat. Rövid szemezés után csókolózni kezdtünk, majd lassan elindult lefelé. Végigcsókolgatta a nyakamat, a mellkasomat, majd rámarkolt a jobb mellemre, körözni kezdett az alsó ajkával a mellbimbóm körül, és finoman szívogatni kezdte. Én közben kigomboltam az ingemet. Hajni felnyúlt alatta, levette a melltartómat, és lehúzta a miniszoknyámat a bugyimmal együtt. Ezalatt megszabadultam az ingemtől, és elnyújtóztam az ágyon. Hajni fölém hajolt, és csókolózni kezdtünk. Izgatottan kigomboltam az ingét, a melltartóját… Lassan végigsimítottam a hátát, és lejjebb húztam a rövidnadrágját a bugyijával együtt. Ezután fölém térdelt, ledobta magáról a ruháit, majd ismét rám feküdt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2015. 11. 22. vasárnap 05:46
Nem szeretem a leszbit,de ezt jó volt olvasni.
#9 zsuzsika 2015. 10. 8. csütörtök 10:02
Egyszer el lehet olvasni.
#8 cscsu50 2015. 09. 11. péntek 08:23
tűrhető
#7 rockycellar 2015. 09. 10. csütörtök 20:34
egész jó lett
#6 RAVETRAIN 2015. 09. 10. csütörtök 16:02
Mármint elnézést kérek! Úgy kellett volna fogalmaznom, hogy számomra legalább is az intimitás a fő.
#5 RAVETRAIN 2015. 09. 10. csütörtök 15:59
Igen, Gyuri.
Tudod, van olyan, hogy két nő szereti egymást, és miután végre kiélték a fiatalkori kíváncsiságukat, már csak egymásra vágynak. Mégis mi lehetne jobb egy kettesben töltött szerelmes éjszakánál?!
#4 gyuri0926 2015. 09. 10. csütörtök 14:25
Úgy látszik ezt is meg lehet unni
#3 veteran 2015. 09. 10. csütörtök 08:42
Nekik biztosan jó. A történet leírása remek.
#2 feherfabia 2015. 09. 10. csütörtök 08:35
Nem tetszett!
#1 Törté-Net 2015. 09. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?