A+ A-

A születésnap

Szia !
Lám, lám Kiscsillag! Sikerült felkeltenem a kíváncsiságodat?
Bizony, a Te Suguru barátod már elkezdte a negyvenedik évét, és ezzel sem kérkedni, sem pironkodni nem tud.
Tény, amit háborogva bár, de próbálok elfogadni.
A kerek évforduló ünneplésének a módja az, amivel méltán dicsekedhetem...
És most félre ne érts! Ismersz jól: soha nem becsültem sokra a Faszvitézeket, akik a szexuális teljesítményükkel hivalkodnak lépten - nyomon. Ez az írás sem arról szól! Inkább azt a boldog állapotot osztom meg Veled, hogy egyszerre élvezem két nő bizalmát és szeretetét! Sőt, így van ez, annak ellenére, hogy már régóta tudnak egymásról. Bár eleinte előfordultak apróbb viták emiatt, de mára sikerült elérnem, hogy elfogadják ezt - más számára talán visszatetsző - helyzetet.
Erzsi, aki a harmincnegyedik évében jár, már érett, tapasztalt asszony. A szexben aktív: mindig elkápráztat találékonyságával és temperamentumával! Kriszti más: huszonéves, doromboló, nyúlánk testű fekete cica, aki gyengédségével mindent elér. A Tűz és a Víz. Nem hinném, hogy e két szeretőt egy nőben valaha is megtalálnám!
Erzsivel találkozom ritkábban. Ő az, aki péntekenként vonatra ül kedvemért, hogy találkozhasson velem. Két hete, amikor itt járt, szeretkezés után épp a harisnyáját bogozta ki az ágyvégéhez kötött csuklóm körül, amikor megpedzettem a dolgot...
- Szóval hármast szeretnél? - nevetett rám. És a kisbarátnőd mit szól majd hozzá? Emlékezz csak vissza, a múltkor nagyon elrohant!
Emlékeztem... Kínos helyzet volt! Erzsivel ültünk épp egy presszóban, kézen fogva, amikor belépett Kriszti. Döbbenten állt meg a helyiség közepén, szemét elfutotta könny, és az elképedt pincérnek hátat fordítva rohant el. Úgy becsapta maga mögött az ajtót, hogy majd kiszállt belőle az üveg. Három hétig nem is találkoztunk. Már azt hittem, hogy vége, amikor egyszer csak felhívott:
- Nem érdekelt, hogy a feleségedet keféled! Nem érdekel most már az sem, hogy másik szeretőd van, és azt is keféled. De azt akarom, hogy itt legyél és kefélj meg engem is!
Persze rohantam hozzá. Garzonjának előszobájában kapott el, és rángatta le rólam a farmert. Pedig ott volt néhány lépésre az ágy... Mohón szívta, szopta a farkam. Markomban a szál sárga rózsával élveztem el, arra sem volt időm, hogy átadjam neki.
Ebben az édes kettősségben telt el az ősz, és a tél.
Az vesse rám az első követ, akinek nem fordult volna meg a fejében az, ami már oly régen izgatott!
A kettővel egyszerre...
Igen, talán sikerül, de mi van, ha ezzel az egyiket elveszítem? Vagy mindkettőt?
Csak az alkalomra vártam, hogy előhozakodjak a kívánságommal.
- Születésnapodra majd azt is megkapod! Most épp nem lehet, de jövő hét végére már rendben leszek. Ugye akkor lesz a szülinapod?
- Igen kedves - simítottam félre egy huncut tincset Kriszti homlokából - de kérnék tőled még valamit...
Egyenesen jöttem elő a farbával, bár tartottam attól, hogy most végképp mindent elrontok.
- Hát már amúgy is kíváncsi lennék a segged mozgására más szögből is! Milyen lehet, amikor azt a ribancot pumpálod? Mi az, amit ő tud és én nem? Mert van valami!
Az ajkai közé szorította alélt csüngőmet
- Valld be, ha a mered! - sziszegte a foga közt - ne tagadj semmit, mert leharapom!
Bizony, jó másfél órámba telt, mire meggyőztem őt arról, hogy semmi oka sincs féltékenynek lennie! Hiszen, mindketten egyformán fontosak nekem, egyikük sem pótolhatná soha a másik szeretetét. Hagyott beszélni. Nem szólt, csak ült félre hajtott fejjel az ágy szélén és figyelt.
- Azt hiszem értelek... Rendben, de - dobta le magáról a pólót - akkor most had szorítsam a farkad a mellem közé, aztán kend szét! Olyan istenien csinálod...
Rég várt nap a múlt hét péntekre esett.
Gondolhatod, mennyire vártam már!
A randit délre egyeztettük, mert Erzsi akkorra ért ide a busszal, és aznap még nekem is dolgoznom kellett. Dolgoznom? Hát más sem járt a fejemben! Már tízkor ott sürgölődtem a lakásban, az ablakokból nehéz függönyökkel takartam ki a késő délutáni bágyadt napsütést. Gyertyákat kerestem, és azokat gyújtottam meg az elsötétített szobában. Már csak a zene hiányzott a hangulathoz! Merre vannak a kazetták? És a poharak? A pezsgőt is ki kell vennem a hűtőből, túl ne hűljön... Igazán jöhetnének már! Mindjárt dél... Még talán van időm egy gyors zuhanyra!
Kapkodva vetkőztem, jólesett csupasz testemnek a forró víz. Úgy sietettem volna az időt, mint egy szerelmes kamasz.
- Azt hittem, hogy itt sem vagy! - kukucskált be Erzsi a nyitott fürdőszoba ajtón - a kulcsommal jöttem be. Nem hallottad a csengetést?
- Neeem... Ne haragudj! Azonnal kész vagyok...
- Várj. mindjárt jön Erzsi néni is - csípte meg a fenekem - nekem sem árt egy kis pancsi, reggel óta nem volt rá időm.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 03. 27. csütörtök 16:53
Jó volt.
#5 papi 2014. 01. 5. vasárnap 11:16
Egész jó
#4 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:36
Elmegy.
#3 pisti47 2009. 05. 27. szerda 05:43
Kár, hogy csak most fedeztem fel, olvastam el ezt a klassz történetet. De felfedeztem. Kedvet kaptam egy kis böngészésre. Persze, hogy tiz pontos nálam. Remélem még találok tőled írást. Üdv pisti47
#2 Denzel 2002. 03. 1. péntek 18:35
Kar hogy csak a vegen fedezte fel, hogy Erzsi analisan is aktiv. Igy nem probaltak ki a kedvenc pozom :) /azert meg 5 pontos/
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?